Látogasson el a horvátországi Makarska városában található Aminess Khalani Beach Hotel *****-be, amely a tengerparttól mindössze 50 m távolságra található. A szállodában fedett és szabadtéri úszómedencék, stílusos szobák és ízletes félpanziós ellátás várja, emellett gazdag animációs programmal várják a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A hab a tortán a szálloda elhelyezkedése, mivel az üdülőhely az egyik legnépszerűbb városban található Horvátországban.

A szálláshelyről

A Khalani Hotel ***** a jól ismert Aminess szállodacsoporthoz tartozik, és az egyetlen ötcsillagos szálloda a horvátországi Makarska üdülőhelyen. Gyakorlatilag közvetlenül a tengerparton található (50 m-re a tengertől), gazdag felszereltsége és fényűző környezete pedig tökéletes üdülőhellyé teszi a családi, baráti vagy páros nyaraláshoz egyaránt.

Az első lépések valószínűleg egyenesen a tengerpartra vezetnek majd. De a tengerparti pancsolás után fedezze fel Makarska központját is (1,2 km), ahol fantasztikus sétákat tehet a gyönyörű, pálmákkal szegélyezett sétányon, valamint megtekintheti a lenyűgöző történelmi épületeket és megkóstolhatja a kiváló helyi konyhát is. Kóstolja meg a finom helyi ételeket, a halat, elvégre ez egy kikötőváros. Ne hagyja ki a helyi borok megkóstolását sem.

Makarska közelében más gyönyörű üdülőhelyeket is felfedezhet, például Tucepi (7,1 km) vagy Baska Voda (7,7 km) horvát településeket. Tučepi nemcsak a tengerben való fürdőzés rajongóit vonzza, köszönhetően gyönyörű, 3 km hosszú strandjának, hanem az adrenalin szerelmeseit is, hiszen a településen kívül található a zip-line (7,6 km). Baška Voda teljesen elvarázsolja majd a helyi zöldövezetével, a gyönyörű kavicsos strandjaival és a történelmi műemlékeivel. A fent említett üdülőhelyek mindegyikét a Biokovo Nemzeti Park (10 km) veszi körül, így a túrázás szerelmesei is megtalálják a kedvükre valót.

Strandok és tengerpart

A szállodakomplexum közvetlenül a Biloševac kavicsos strandja mellett található, így szó szerint csak néhány lépésre lesz a tengertől. A strand 250 m hosszú és jól felszerelt. Zuhanyzók és öltözőfülkék állnak rendelkezésre, valamint napozóágyak és napernyők bérelhetők. Ha megszomjazna vagy megéhezne a strandbár várja, a biztonságot pedig egy tapasztalt vízimentő garantálja. Az aktívabb kikapcsolódást kedvelők kipróbálhatják a különböző vízi sportokat. Vagy ha inkább a pihenésre összpontosítana, akkor szívja magába a napsugarakat a parton, miközben megcsodálhatja a lenyűgöző kilátást a Biokovo hegységre vagy a Hvar és Brac szigetekre.

De számos más strandot is felfedezhet a közelben. A Biokovka fürdő (900 m) közelében két vízi parkot talál felfújható vízi elemekkel, amelyekért a gyerekek különösen odáig lesznek. A felnőttek pedig kipróbálhatják a parasailinget - a motorcsónak által húzott ejtőernyőn való repülést. Látogasson el a Donja Luka strandra (1,5 km) is, amely Makarska egyik legnépszerűbb strandja, és amely a tisztaságáért kék zászlót is kapott A közelben felfújható attrakciók is vannak, sőt még egy vízi csúszda is található.

Hol fogok aludni?

A szobák szellős, stílusos belső terekkel rendelkeznek, amelyek méltóak egy ötcsillagos szállodához. Természetesen minden szobához privát fürdőszoba, hajszárító, fürdőköpeny, papucs, minibár, TV, széf, kávé- és teakészlet, légkondicionáló és WiFi kapcsolat tartozik.

  • A Classic kétágyas szoba (29 m²) egy egyszerű, kényelmesen berendezett szoba, amely 2 fő részére kínál kényelmes szállást. A franciaágyon kívül egy íróasztallal is rendelkezik. A privát fürdőszobában pedig zuhanyzó található.

  • A Deluxe kétágyas szoba erkéllyel (31-36 m²) akár 3 fő számára is alkalmas lehet, akik egy franciaágyon és egy kanapéágyon pihenhetnek. A szoba előnye a privát erkély, amely szabadtéri ülőhelyekkel és a környékre nyíló mesés kilátással rendelkezik. A szobában egy íróasztal és szék található, a privát fürdőszoba pedig zuhanyzóval van felszerelve.

  • A Deluxe kétágyas szoba erkéllyel és tengerre néző kilátással 35 m²-es, amelynek felszereltsége hasonló a sima Deluxe szobáéhoz (kanapé, franciaágy, íróasztal, szék és zuhanyzós fürdőszoba). A szoba 3 fő részére kínál kényelmes szállást. A fő különbség a kilátás, mivel ebben a szobában mesés kilátás nyílik a tengerre a szabadtéri ülőhellyel ellátott erkélyről.

  • Végül, de nem utolsó sorban pedig a Luxus kétágyas szoba erkéllyel és tengerre néző kilátással (35 m²), amely a Deluxe szobák legjavát foglalja magába - 2 ágy és pótágy, íróasztal, szék, privát zuhanyzós fürdőszoba és privát erkély egy szabadtéri ülőgarnitúrával, ahonnan közvetlenül a tengerre nyílik lélegzetelállító kilátás.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda fő éttermében kiváló félpanziós ellátásban lesz része, ahol minden reggel bőséges büféreggeli-, valamint az este folyamán ízletes svédasztalos vacsora várja, tele helyi és nemzetközi specialitásokkal, finom desszertekkel és a legfrissebb alapanyagokból készült ételekkel. Az ebédet a 7 Seas étterem teraszán fogyaszthatják el, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, vagy az Eat like a local étteremben, ahol autentikus helyi ételeket szolgálnak fel. Egy kis harapnivalóért vagy egy remek koktélért bármikor betérhet a strandbárba is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda 1600 m²-es wellness-részlegén igazán fényűző kikapcsolódási élmény várja majd. A spa több területre oszlik - a SPA zóna rituális hammamot, török gőzfürdőt, finn szaunát és bioszaunát, pezsgőfürdőt, élményzuhanyt és egy relaxációs területet foglal magába kényelmes nyugágyakkal, friss gyümölcsökkel és italokkal. Akik egy kis magánszférára vágynak, azok számára pedig egy privát SPA-szoba áll rendelkezésre pezsgőfürdővel, 2 masszázsasztallal, infraszaunával, relaxációs ággyal, valamint zuhanyzóval.

A Szépségzóna 4 masszázsszobából áll, ahol teljes testmasszázzsal is kényeztetheti magát, beleértve az arckezelést, szépségápolást, bőrradírozást, manikűrt és pedikűrt. Továbbá a wellness-részleghez tartozik egy teljesen felszerelt fitneszterem is.

A fürdő területén egy 176 m²-es beltéri medence, egy pezsgőfürdő és egy napozóágyakkal felszerelt pihenőhely található, frissítőkkel. Kipróbálhatja a 2 medencebárral felszerelt szabadtéri medencét (250 és 140 m²) is. A kültéri részen további pezsgőfürdő, gyermekmedence és napozóágyak állnak rendelkezésre a napozáshoz és a felhőtlen pihenéshez.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Az Aminess szállodák kiváló animációs programjaikról ismertek, és ez alól a Hotel Khalani ***** sem kivétel. A legkisebbek számára a Miramì Fun Factory gyermekzóna áll rendelkezésre, külön területtel a 3 év alatti, illetve a 4-10 éves korosztály számára. Van egy bébiszitter is, aki szükség esetén a gyerekzóna nyitvatartási idején kívül is igénybe vehető, valamint a szülők számára ülőhely, egy konyha, ahol a gyerekek számára ételeket lehet készíteni, és egy hálószoba is. A gyerekeket úszásoktatás, szórakoztató játékok, workshopok és esti programok várják, többek között mini diszkó és mozi is. Az idősebb gyerekek biztosan jól szórakoznak majd a különféle interaktív játékok, sportversenyek, workshopok és táncórák keretében.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Közvetlenül a szálloda mellett 8 szabadtéri és 2 fedett teniszpálya található, de a szállodában szervezett különböző sport- és szórakoztató tevékenységekhez is csatlakozhat, mint például kvízestek, zenei szórakoztató programok, érdekes workshopok, mozielőadások és még sok más program várja.

Aminess Khalani Hotel *****

Aminess Khalani Hotel *****

Ivana Gorana Kovačića 14 , Makarska
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
ROMANA d.o.o. Cégjegyzékszám: MB02123622


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 15:00
Kijelentkezés
10:00 - 10:00
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás a parkolóban 8 €/éj vagy a garázsban 15 €/éj.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Távolság a tengertől
0,2 km
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
1,1 km