Legyen egy felejthetetlen nyaralásban része a népszerű Pag szigeten. Az üdülőhely mindössze 3 km-re található a legendás Zrće Festival strandtól, de ha egy csendesebb strandra vágyna az mindössze 400 m-re található a hoteltől. A szálláson medence, kert és egy szabadtéri grillezőhely is található. A modern, légkondicionált apartmanok tökéletes kikapcsolódást biztosítanak.

A szálláshelyről

Az Aparthotel Resort Trcol **** a népszerű horvát Pag-szigeten, Novalja településen található. A homokos és kavicsos strandjairól és nagyszerű gasztronómiájáról híres szigeten a frissen fogott tengeri halat, kiváló fehérbort, kiváló minőségű szűz olívaolajat és a helyi pagi juhsajtot is megkóstolhatja. Ellátogathat a Sirana Gligora családi sajtgyárba (8,8 km), ahol egy sajtkóstolón is részt vehet, illetve számos különleges sajtot meg is vásárolhat.

De nem bánja meg azt sem, ha az UNESCO-listáján szereplő Só Múzeum (19,9 km) felé veszi az irányt, vagy nézze meg a Csipkegalériát (20 km). Elkirándulhat a környező Maun (13,1 km), Škrda (11,7 km) szigetekre, vagy felfedezheti Karlobag (27,5 km) horvát falut is, melynek központjában megtekintheti a kapucinus kolostort, valamint a Szent József plébániatemplomot is, vagy ellátogathat a Fortica erőd romjaihoz. Karlobagtól nem messze fekszik a Velebit-hegység, így ha egy kis túrázáshoz támadna kedve a hegyeket is meghódíthatja.

Strandok és tengerpart

A legközelebbi strand, a kavicsos Lokunje mindössze 10 perces sétával elérhető. A fokozatosan mélyülő partszakasznak köszönhetően a strand gyermekes családok számára is alkalmas. A helyszínen napozóágyak és napernyők bérelhetők, valamint WC és kültéri zuhanyzó is a strandolók rendelkezésére áll. Emellett közvetlenül a strand mellett található egy strandbár és vízisport-felszerelés-kölcsönző is.

Nem kell sokkal messzebbre utazni (3 km) Pag leghíresebb strandjához, a Zrće-hez sem. Ez a kavicsos strand különösen éjszakai klubjairól, tengerparti bárjairól és véget nem érő táncos mulatságairól híres. Napközben azonban a zene egy kicsit lecsillapodik, így a bulizók helyét a vízi sportok szerelmesei és a családok veszik át. Ha a csendesebb helyeket kedveli, látogasson el a braničevicai strandra (3,8 km), ahol a tenger mellett az Aquapark Novalja Gajac és egy mászókákkal ellátott játszótér található. Ráadásul Pag-on számos olyan homokos strand is található, mint a Stará Novalja (5,4 km), a Potočnica (10 km) és a Povljana (32,8 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, kényelmesen felszerelt apartmanban lesz. Mindegyik szállástípus légkondicionált, és privát fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. Ezenkívül kiülővel felszerelt erkély, vagy terasz, TV, WiFi-csatlakozás, telefon és széf is a vendégek kényelmét szolgálja. Az apartmanokhoz teljesen felszerelt konyha is tartozik, háztartási gépekkel.

  • A Studio apartman 30 m²-es, és egy franciaágyat, egy kanapéágyat, egy konyhasarkot és egy étkezőasztalt kínál.

  • Az 1 hálószobás apartman 40 m²-es, és egy külön hálószobából áll, amelyben egy franciaágy található, valamint egy nappaliból, konyhasarokkal, kanapéval és étkezőasztallal.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden apartman egy teljesen felszerelt konyhával rendelkezik, ahol bármikor elkészítheti családja vagy barátai kedvenc ételeit. Próbálja ki a kültéri grillt is és töltsenek el együtt egy hangulatos estét. Ha nincs kedve a konyhában tevékenykedni, felár ellenében az üdülő büféreggelijét is megkóstolhatja. Napközben illetve vacsorára a közeli éttermek vagy strandbárok kínálatát is felfedezheti.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az üdülőhelyen mindent megtalál ami egy tengerparti nyaraláshoz szükséges. A legközelebbi strand csupán 400 méterre található, azonban ha nincs kedve kimozdulni, akkor az üdülő kültéri medencéjét is használhatja.

Aparthotel Resort Trcol ****

Aparthotel Resort Trcol ****

Nadbiskupa Tamaruta 36 , Novalja, Ostrov Pag
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
CMT potovalna agency d.o.o. Cégjegyzékszám: 1719041


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tengertől
0,8 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
2,6 km

Utazási tippek

Pag szigete

Pag szigete Utazási tipp

Pag szigete Horvátország egyik leglátogatottabb üdülöhelye, amelyet főleg azúrkék tengervizének, romantikus strandjainak, vízi attrakcióinak és sportolási lehetőségeinek, illetve kiváló konyhájának köszönhet.

A napsütötte sziget (az év 280 napján a sziget napsütésben fürdik) az Adria azon kevés helyeinek egyike, ahol a hagyományos kavicsos tengerparton kívül homokos strandokkal is találkozhat Stará Novalja, Potočnica és Povljana (keleti részén) üdülőhelyein. A sziget észak-keleti részén találkozhat a híres, homokos stranddal rendelkező Zrće öböllel, amely világhírre tett szert az éjjeli élet kedvelői körében.

Pag szigetén nagy közkedveltségnek örvend a búvárkodás és szabadtüdős merülés is, amely közben temérdek állatfajjal találkozhat, mint például rákokkal, tengeri kökörcsinnel és tengericsillaggal. Pagon töltött nyaralását Lun falucska százéves olivaültetvényeinek meglátogatásával teheti még érdekesebbé, vagy megtekintheti hogyan készül a Kolan sajt, esetleg ellátogathat Pag történelmi városába is.

Természetesen a környező szigetek körüli hajóutat se hagyja ki, amelyek közben ebédet is szolgálnak fel és nem marad el a fürdőzés sem.

További információ
Zrće Strand
Zrće Strand
Gligora sajtmanufaktúra
Gligora sajtmanufaktúra
Novalja városa
Novalja városa