Élje át a tökéletes tengerparti nyaralást a Pag szigetén található Liberty Hotel ***-ben. Töltődjön fel a bőséges reggelivel és vacsorával a félpanziós ellátásnak köszönhetően. Élvezze a privát strand, a 2 szabadtéri medence és a napozóterasz előnyeit, vagy fedezze mit kínál a világhírű Zrce strand és a sziget sok más látnivalója.

A szálláshelyről

A Liberty Hotel *** a horvátországi Pag sziget népszerű üdülőhelyén, Novalja városában található. Szó szerint csak néhány lépésre (100 m) üdülhet a legközelebbi strandtól, a környéken pedig szórakozási lehetőségek és érdekes gasztronómiai élmények sora várja a vendégeket.Ha a tengerparti nyaralást túrázással szeretné érdekesebbé tenni, mássza meg a sziget legmagasabb csúcsát, a Szt. Videt (13,5 km), amelyet egy közepes nehézségű, jelzett ösvényen érhet el. Jutalma a szigetre nyíló gyönyörű kilátás lesz.

Hasonlóan érdekes élményt nyújt a "Hold másik oldala" (23,1 km) túraútvonal, amely Pag városából indul, és Horvátország e páratlan részének egyedülálló táján vezet keresztül. Vagy fedezze fel Pag romantikus szűk utcácskáit, ősi falait egy remek városnéző túra keretében. Nem kell sokat utazni ahhoz sem, hogy megismerjük a Só Múzeum (19,8 km) kiállításait. A gasztronómia szerelmeseinek pedig a közeli Kolan városában található Gligora sajtmanufaktúrát (9,1 km) ajánljuk. Itt készítik a világhírű pagi kecskesajtot.

Strandok és tengerpart

Közvetlenül a szálloda előtt egy gyönyörű sétány és egy enyhén mélyülő homokos-kavicsos strand várja a vendégeket, akik a nyári szezonban különféle standokban, éttermekben és bárokban frissülhetnek fel, vagy akár vízibiciklit, napágyakat és napernyőket bérelhetnek.

A szállodától kb. 3,5 km-re fekszik Pag leghíresebb strandja - a Zrće. Ez a kavicsos strand éjszakai klubjainak, strandbárjainak és véget nem érő táncos mulatságainak köszönheti hírnevét. Napközben azonban a zene kissé alábbhagy, így a családosok is nyugodtan pihenhetnek vagy vízi sportokkal üthetik el az időt a strandon.

Ha a csendesebb helyeket kedveli, vegye az irányt a Branicevica strand (3,4 km) felé, ahol a tengerpart mellett a Novalja Gajac Aquapark és egy remek, mászókákkal felszerelt játszótér várja. Pagon ezen felül több homokos strand is található. Akár a Stará Novalját (5,8 km), akár a Potočnicát (11 km) vagy a Povljanát (32,7 km) választja garantáltan jól érzi majd magát.

Hol fogok aludni?

Foglalja el szállását a kényelmesen berendezett szobák egyikében, amiben légkondicionáló, privát fürdőszoba, minibár, wifi-csatlakozás és TV várja.

  • A Standard szoba 19 m²-es, az ablakai pedig a kertre néznek. A kényelemről pedig a kétszemélyes ágy, az íróasztal és hozzá tartozó székek gondoskodnak.

  • A Prémium szoba a Standard szobához képest eltérő kilátással rendelkezik - a panoráma innen közvetlenül a tengerre nyílik. A két szoba mérete (19 m²) és felszereltsége azonban teljesen megegyezik.

  • A Prémium apartman 36 m²-es, az ablakai pedig a tengerre néznek. Egy franciaággyal rendelkező hálószobából, valamint egy egyszemélyes ággyal és egy kanapéággyal felszerelt nappaliból áll. Ezen felül egy íróasztal is a vendégek rendelkezésére áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vakáció alatt alatt rengeteg lehetősége lesz arra, hogy megkóstolja a hagyományos helyi és az egzotikus finomságok széles választékát. A büféreggelit és vacsorát kínáló étterem mellett fedezze fel a szálloda Long Island Cocktail bárját, ahol italokkal, salátákkal, hamburgerekkel és egyéb harapnivalók széles választékával frissülhet fel. De érdemes megkóstolni a Tokyo Sushi Bar & Restaurant prémium minőségű ázsiai fogásait is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Élvezze a pihenést az Adriai-tenger partján található privát kavicsos strandon, a napozást a tengerre néző napozóteraszon, valamint a két szabadtéri medence hűsítő vizét.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív pihenés szerelmesei a szálloda jól felszerelt fitnesztermében tarthatják magukat formában.

Liberty Hotel ***

Liberty Hotel ***

Lokunje 7 , Novalja
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
PRUDENTIA d.o.o. Cégjegyzékszám: 02987821


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Étterem
Fitness
Minibár
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a tengertől
0,2 km
Busz megálló
1,4 km

Utazási tippek

Pag szigete

Pag szigete Utazási tipp

Pag szigete Horvátország egyik leglátogatottabb üdülöhelye, amelyet főleg azúrkék tengervizének, romantikus strandjainak, vízi attrakcióinak és sportolási lehetőségeinek, illetve kiváló konyhájának köszönhet.

A napsütötte sziget (az év 280 napján a sziget napsütésben fürdik) az Adria azon kevés helyeinek egyike, ahol a hagyományos kavicsos tengerparton kívül homokos strandokkal is találkozhat Stará Novalja, Potočnica és Povljana (keleti részén) üdülőhelyein. A sziget észak-keleti részén találkozhat a híres, homokos stranddal rendelkező Zrće öböllel, amely világhírre tett szert az éjjeli élet kedvelői körében.

Pag szigetén nagy közkedveltségnek örvend a búvárkodás és szabadtüdős merülés is, amely közben temérdek állatfajjal találkozhat, mint például rákokkal, tengeri kökörcsinnel és tengericsillaggal. Pagon töltött nyaralását Lun falucska százéves olivaültetvényeinek meglátogatásával teheti még érdekesebbé, vagy megtekintheti hogyan készül a Kolan sajt, esetleg ellátogathat Pag történelmi városába is.

Természetesen a környező szigetek körüli hajóutat se hagyja ki, amelyek közben ebédet is szolgálnak fel és nem marad el a fürdőzés sem.

További információ
Zrće Strand
Zrće Strand
"A Hold másik oldala" ösvény
"A Hold másik oldala" ösvény
Szt. Vid csúcs
Szt. Vid csúcs