Hotel Pod Akáty

Hotel Pod Akáty

Dolní Lomná 71, Dolní Lomná
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Obec Dolní Lomná Cégjegyzékszám: 00535966


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem

A szálláshely környéke

Busz megálló
10 m
Sípálya
1,7 km
Sífutás
0,3 km

A szálláshelyről

A Hotel Pod Akáty a festői Dolní Lomná településen a Beszkidek völgyében, a Lomňany Múzeum mellett található. A Beszkidek hegygerincei mentén tett kirándulásokhoz ezért a hotel ideális kiindulópont. Eljuthat a Mionší természetvédelmi területre (8 km), valamint Velký Polom (9 km) és Velký Stožek (13 km) településekre.

A környék további népszerű látnivalói közé tartozik a kis állatkert (2 km), ahol haszonállatokkal és egy fából készült pásztorházzal találkozhat, valamint házi készítésű termékeket kóstolhat. Látogasson el a Három Erdő Múzeumába Jablunkovban (5,6 km), Třineci Vasművek Múzeuma és nyári uszoda Třinecben (19,2 km) is érdekes látnivaló. Meghódíthatja a Tetřev kilátót (6,8 km), vagy a Velká Čantoryje hegyet (23,3 km).

Télen látogasson el a Dolní Lomná (300 m) egyedülálló sífutópályára, vagy síeljen a Severka (4 km) vagy a Jablunkov melletti Mosty síterepen (10 km). Könnyedén elérhetőek lesznek továbbá a Javorový vrch (18 km), a Zlatník (23,1 km), a Gruň (23,9 km), a Bílá (27,7 km) és más síközpontok.

Hol fogok aludni?

A szálloda 15 szobában kínál szállást, amelyek kényelmesen berendezettek, valamint privát fürdőszobával rendelkeznek. Némelyik szobában pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda pásztorkunyhó stílusban berendezett étteremmel rendelkezik, fa elemekkel és padokkal, birkabőrökkel, hatalmas csillárokkal és kandallóval, amely remek hangulatot kölcsönöz a térnek. Itt büféreggelit és ízletes vacsorákat fogyaszthat. A séfek főleg helyi különlegességeket készítenek helyi alapanyagokból, de egyéb húsos és húsmentes ételeket, valamint halat, salátákat és desszerteket is kínálnak.

Hol kapcsolódhatok ki?

Szeretne egy csodálatos pihenést? A szállodától mindössze 20 méterre található stílusos fahordókban kényeztetheti magát egy sör- vagy borfürdővel.