A lengyel Międzyzdroje fürdőváros a Balti-tenger partjánál fekszik. Kellemes családi kikapcsolódást nyújthat a közeli Szczecini-öböl és a Wolin Nemzeti Park felfedezése, amely csak egy rövid sétára található. A Hotel Wolin *** kényelmes szobákkal, bőséges svédasztalos étkezéssel várja Önt. A wellnessközpont sósvizes medencével, pezsgőfürdővel, szaunával és sóbarlanggal gondoskodik pihenéséről. A kikapcsolódást a biliárddal, bowlinggal, léghokival és asztalitenisszel felszerelt játékterem teszi lehetővé. A recepción átveheti az ajándék belépőjegyeit, melyekkel ellátogathat a Természettudományi Múzeumba. A legkisebbeket animációs programokkal várják.

A szálláshelyről

A Hotel Wolin ***, a lengyel Międzyzdroje városában található, amely a Wolin-szigeten, a Balti-tengernél fekszik. Itt lehetősége nyílik, hogy Lengyelországot egy igazán rendhagyó módon ismerje meg! Egy helyen élvezheti a zavartalan pihenést, a tengeri fürdőzést és a lengyel hagyományos konyhát.

Izgalmas kirándulásokat szervezhetnek a Wolin Nemzeti Park-ban, mely Lengyelország szigetének, a Wolin szigetének legnagyobb részét teszi ki és a szállodától csupán 500 m-re található. Ennek az egyedülálló erdős területnek a szépségét számos túraútvonalon felfedezheti. Elkirándulhat a Bisonfenyőhöz (3,5 km) vagy a négy kilátótorony (5 km) egyikéhez. A városban egy 2 kilométer hosszú sétányon élvezheti a hosszú tengerre nyíló szép kilátást. Betérhet számos étterem egyikébe egy kellemes ebédre, majd megpihenhet egy finom kávé mellett az egyik helyi kávézóban. Ha kedve támad a homokos strandon is élvezheti a napsütést.

Bár Lengyelországnak ezt a részét a turisták még viszonylag kevéssé ismerik, annál nagyobb izgalmakkal várja az érkezőket. Az aranyhomokos strandok még a nyári szezonban is nagyon kellemes kikapcsolódást nyújtanak. Júliusban és augusztusban a hőmérséklet 25-30 °C körüli, így azoknak az utazóknak ajánljuk akik nem annyira kedvelik a hőséget.

Strandok és tengerpart

Körülbelül egy 15 perces sétával elérheti a homokos strandot, amelyet Lengyelország egyik legszebb strandjaként emlegetnek. A víz fokozatos mélyülésének köszönhetően itt minden korosztály élvezni fogja itt a fürdőzést. A kényelemről a strandbár, a napozóágy- és napernyőkölcsönző gondoskodik majd. Homokos strandok húzódnak a part mentén a egészen a környező városokig. Látogasson el Swinoujscie (18 km) strandjára, amely Lengyelország egyik legnagyobb strandja, és amelyet a tisztaságáért kék zászlóval is kitüntették.

Hol fogok aludni?

Szállása egy Standard kétágyas szobában lesz, privát fürdőszobával és erkéllyel. A szobák felszereltségéhez TV, WiFi-kapcsolat, íróasztal és telefon tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda modern étterme ízletes, hagyományos lengyel és nemzetközi ételekkel várja. A hotel kávézójában elvonulhat, hogy nyugodtan elfogyassza kedvenc italát, illetve házi készítésű desszerteket és könnyű harapnivalókat is talál az étlapon. A nyári időszakban pedig grill esteket tartanak a szálloda kertjében.

Hol kapcsolódhatok ki?

A jól megérdemelt pihenésért látogasson el a szálloda wellness-részlegébe, ahol egy fedett medence, egy sós vizes pezsgőfürdő és egy sóbarlang várja. Melegedjen fel a finn és gőzszaunában. A medencében rendszeresen tartanak vízi aerobikórákat. Ha egy kis kényeztetésre vágyik, kényeztesse magát a masszázsok vagy terápiás kezelések egyikével.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szórakozásban nem lesz hiány. Az erre vágyók élvezni fogják a fitneszközpontot, bowlingpályát, biliárdot, és az asztaliteniszt. Akik inkább a szabadtéri területen sportolnának, azoknak teniszpálya, röplabda-, kosárlabda- valamint tollaslabdapályák állnak rendelkezésükre.

Hotel Wolin ***

Hotel Wolin ***

Nowomyśliwska 76 , Międzyzdroje
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Elbest sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 592141800


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
11 - 16 €/éj térítés ellenében (dátumtól függ)

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a tengertől
0,7 km
Busz megálló
0,2 km