Élvezze a lengyel Tátra szépségét és a határvidék gorál kultúráját! Szálljon meg a Villa Serafin ***-ban, ahol utalványunknak köszönhetően ízletes reggelivel indíthatja a napját, élvezze az asztalitenisz- vagy biliárdjátékot, valamint a környékbeli nagyszerű kirándulásokat. Látogasson el például a gyönyörű Zakopane városába. A gyerekek számára pedig játszósarok és játszótér áll rendelkezésre.

A szálláshelyről

A Willa Serafin *** a festői Kościelisko lengyelországi településen található, a lengyel Tátra és Zakopane közelében - a téli sportok és a hegyi kultúra paradicsomában. Fedezze fel a közeli Kościelisko völgy (3,1 km) gazdag túraútvonalait, és kóstolja meg a regionális finomságokat a hangulatos hegyi kunyhókban, vagy fedezze fel a titokzatos Mroźna barlangot (6 km). Tegyen kirándulást a Strążyska-völgyben található Siklawica-vízeséshez (7 km), a Mala Łąki-völgyhöz (2,1 km) és a Chochołowska-völgyhöz (4,1 km).

A Góra Gubałówka (4,4 km) kötélparkkal, gravitációs csúszdával és lenyűgöző kilátással várja a szórakozás és az adrenalin szerelmeseit. Télen szánkópálya és sífelvonó is található. A lelkes síelők a Witów síközpontot (8,4 km) is meglátogathatják. Nagyszerű kikapcsolódás várja Chochołowskie Gyógyfürdőben (11,7 km), ahol 30 úszómedencével, homokos stranddal, gazdag gyermekprogramokkal és a Podhale régió legnagyobb szaunavilágával várják a látogatókat. További vízi kikapcsolódásért ellátogathat Zakopane Aquaparkba (6,2 km) vagy a Bania termálfürdőbe (23,3 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállása a 13 szoba és 4 apartman egyikében lesz, melyek kényelmes belső térrel rendelkeznek. A szobákban magán fürdőszoba, hűtőszekrény, vasaló, TV, erkély és WiFi hozzáférés áll rendelkezésre.

  • A Kétágyas szoba 16 m²-es, amely 2 ággyal (franciaággyá egyesíthető) és tároló bútorokkal rendelkezik.

  • Az Apartman 40 m²-es, és egy hálószobát tartalmaz egy franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal, valamint egy kanapéval és egy kis konyhasarokkal ellátott nappalit.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A bőséges svédasztalos reggelit a hangulatos, rusztikus stílusban berendezett étkezőben szolgálják fel. Élvezze a sós, édes, hideg és meleg ételek széles választékát, miközben gyönyörködhet a tájra nyíló gyönyörű kilátásban.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek a mászókákkal felszerelt kültéri játszótéren vagy a beltéri játszószobában szórakozhatnak, ahol gyakran szerveznek különböző kreatív kézműves foglalkozásokat és egyéb szórakoztató programokat a legkisebbek örömére.

Willa Serafin ***

Willa Serafin ***

Pitoniówka 21 , Kościelisko
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Agnieszka Gajak Zarządzanie i marketing Cégjegyzékszám: 367190513


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
40 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 20 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Sítároló
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Busz megálló
87 m
Aquapark
5,9 km
Sípálya
3 km
Sífutás
6,9 km

Utazási tippek

Lengyel Tátra

Lengyel Tátra Utazási tipp

A lengyel Tátra minden évszakban minden korosztály számára tartogat élményeket. A legmagasabb lengyel csúcs a Rysy (2499 m) is a hegység részét képezi. A természeti szépségekből kifogyhatatlan terület a túrázók igazi álma. A Szlovák-Tátrától eltérően itt nincsenek szezonális útvonalzárak, így a túrázást csak az időjárás tudja befolyásolni.

A lengyel Tátra ékkövei:

  • Zakopane
  • Czarny staw tengeszem
  • Kasprowy-csúcs (A Liptói-havasok 1987m csúcsa)
  • Siklawica vízeséshez
  • Halastó (vagy Morskie Oko) - a Magas-Tátra legnagyobb tava.

A túrázás és a hegymászás szerelmesei körében a népszerű Gąsienicowa-völgy, illetve a. A legendákkal övezett hegy, a Giewont megmászása is.

További információ
Zakopane
Zakopane
Gubałówka csúcs
Gubałówka csúcs
Chocholów
Chocholów