Szállások a lengyel hegyekben

Foglaljon szállást egy wellness szállodában, vagy egy kedves vendégházban a lengyelországi hegyek közelében. Fedezze fel a csodás erdőket és vízeséseket a túraútvonalakon vagy a sípályákon. Melyik hegységet választja majd?

Ajánlatok betöltése...

Összesen 38 ajánlat


Lengyelországban nem csak Krakkó és a Balti-tenger, hanem néhány igazán csodálatos hegység is várja a látogatókat, akik nyáron a túra- és kerékpárútvonalakat, télen pedig a világszínvonalú síparadicsomokat fedezhetik fel.

Pihenés a lengyel hegyekben

Különösen népszerű a turisták körében a Lengyel Tátra, amelynek központja Zakopane városa. A gyönyörű hegyek mellett számos nagyszerű termálfürdő és vízipark, valamint rengeteg síterep található itt.

A Lengyel Beszkidekben szintén csodás vízeséseket, hegyeket és aquaparkokat ejthet útba a kirándulás során. Így érdemes az egész családot magával vinnie!

De mind közül talán a Lengyel Óriáshegység emelkedik ki a legjobban. Itt olyan híres helyekre juthat el mint a Góry Stołowe Nemzeti Park és a szomszédos fürdővárosok, mint például Kudowa-Zdroj vagy Polanica-Zdroj.