Képzelje el, hogy a magyar riviérán messze a tömegtől egy privát strandon ejtőzhet. Hihetetlenül hangzik igaz? Pedig pontosan erre számíthat, ha a Balatonlellén található Sophie Apartmanba foglal. A privát strandon túl medence és terasz is várja. A tágas apartman tökéletes hely egy nyári vakációhoz baráti társasággal vagy az egész családdal.

A szálláshelyről

A Sophie Apartman, Balatonlelle városában található, közvetlenül a Balaton partján. Az apartmanhoz egy privát strand is tartozik. De a közelben több másik strand is található, amelyek számos lehetőséget kínálnak a sportolásra és a szabadidő eltöltésére, vízibicikli és kajak bérlésére. Az egyik strand fő vonzereje egy élményközpont három medencével és szaunavilággal. További gyönyörű strandok és festői sétány található a közeli Balatonföldváron (20 km).

Hol fogok aludni?

Szállás egy tágas kétszobás apartmanban, amelynek összterülete 40 m². A nappaliban található egy kanapé is, amely szükség esetén pótágyként használható. Az apartman felszereltsége: légkondicionáló, síkképernyős TV, saját fürdőszoba zuhanyzóval, konyha mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel és WiFi kapcsolat. Az apartmanhoz tágas erkély is tartozik.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Sophie Apartman saját úszómedencével, privát stranddal, terasszal és kerttel is rendelkezik, hogy Önnek tökéletes kényelemben lehessen része.


MA20005651

Apartment Sophie Balatonlelle

Apartment Sophie Balatonlelle

Köztársaság u.13 (Lellemarine Resort) A ep. 111 , Balatonlelle
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
László Tömösvári Cégjegyzékszám: 55312370-1-41


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
13:00 - 16:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a tótól
100 m
Busz megálló
0,4 km