Üdüljön Esztergomban, a történelmi negyedben, a Bazilika és a Duna közelében! A félpanziós ellátás, az egyedi éttermi kedvezmény csak Önre vár.

A szálláshelyről

A Hotel Adalbert *** Szent György Ház Esztergom történelmi negyedében található, a gyönyörű Bazilika mellett. A Szent Adalbert Központ része, amely egy 19. századi épület, amely szálláshelyekkel, éttermekkel, bálteremmel és különböző intézményekkel rendelkezik. Közvetlenül a szomszédban található a Várhegy a gyönyörű Mária mennybemenetele és az Esztergomi bazilikával (600 m), amely egyben Magyarország legnagyobb székesegyháza, amelynek 80 méter magas kupolájából lenyűgöző kilátás nyílik a városra. A történelem szerelmesei ellátogathatnak számos múzeumba, mint például a Keresztény Múzeum (650 m), a Balassa Bálint Múzeum (700 m), az Esztergomi Vármúzeum (700 m) vagy megtekinthetik a Babits Mihály Emlékházat (2,4 km) is.

Ha vizi programokra vágyna, látogasson el a Vadas termálfürdőbe (2,9 km), vagy a Szent István fürdőbe (1,1 km), valamint hajókázhat egyet a Dunán is. Az adrenalin szerelmesei kipróbálhatják a Visegrádi bobpályát (27,6 km), valamint felfedezhetik a Kalandparkot (19,5 km) is, akár gokartokkal. Kiránduljon el a Julianus kilátóhoz (20,8 km) vagy az Ördögmalom-vízeséshez (24,1 km) és a Kaán-forráshoz. Érdemes meglátogatni a Gardellaca római erődöt (11,8 km) vagy a rekonstruált Visegrádi Citadellát (26,8 km) történelmi, vadászati, halászati és mezőgazdasági kiállításokkal. Ezen kívül a Mária Valéria hídon keresztül eljuthat a szlovákiai Párkány városába (2,8 km) is.

Hol fogok aludni?

A Classic szoba (17-19 m²) egy franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal (Twin opció) van felszerelve, és ebben a szobatípusban nincs lehetőség pótágy elhelyezésére. A szobához privát zuhanyzós fürdőszoba is tartozik, piperecikkekkel és hajszárítóval. A felszereltséghez tartozik még egy TV, fotelek, valamint természetesen WiFi hozzáférés is.

Az apartman azok számára alkalmasabb, akik nagyobb helyen (25-30 m²) szeretnének pihenni. Az apartmanban két különálló szoba van. Az egyikben két kényelmes ágyat talál, a másikban egy kanapéágy található, amely pótágyként szolgálhat. Ezen kívül van egy konyhasarok is, mikrohullámú sütővel, vízforralóval és edényekkel, valamint természetesen egy privát zuhanyzós fürdőszoba, piperecikkekkel és hajszárítóval. A szobában klímaberendezés, minibár, TV és WiFi csatlakozás is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában minden reggel bőséges büféreggeli készül. A reggeli kínálatában mindent megtalál - a sós, édes, hideg és meleg ételeket. A szálloda szívesen teljesíti a különleges étkezési igényeket, csak jelezze előre. Ebédre a Szent Adalbert Bistro éttermet ajánljuk, ahol a friss alapanyagok, a helyi termékek és a hagyományos a elkészítési mód áll középpontban. Este egy finom kétfogásos vacsorát fogyaszthat, a szálláshely testvérintézményében, az exkluzív Prímás Pince étteremben, ahol vendégszerető, családias hangulat, valamint magyar és nemzetközi specialitások várják.


SZ19001004

Hol kapcsolódhatok ki?

Közvetlenül a szállodának nincs wellness-részlege, de ha vizi élményekre vágyik, akkor látogasson el az Aquasziget Esztergomi Gyógyfürdőbe, amely mindössze 850 méterre található a szállodától. A fedett részen szórakoztató medence, pezsgőfürdő, termálmedence, gyermekmedence, japán wellness medence és csúszdás medence található. A kültéri részen úszómedence, gyermekmedence, termálmedence, kültéri csúszdák és élménymedence található. Továbbá talál egy szaunavilágot is, valamint ha egy kis testmozgásra vágyik, akkor látogasson el a fitneszterembe.Ha további kényeztetésre vágyna, akkor a masszázsok széles választéka is rendelkezésre áll.

Hotel Adalbert Szent György Ház ***

Hotel Adalbert Szent György Ház ***

Szent István Tér 10. , Esztergom
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Szent Adalbert Központ Szálloda és Étterem Cégjegyzékszám: 0018615850


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
3 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Konferencia terem
Előadóterem
Baby barát
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
1,3 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
1,3 km
Sípálya
25 km