Gyógyfürdőzés magyarországon

Szeretné megtapasztalni egy igazi magyar gyógyfürdő hangulatát? Akkor ne habozzon, látogasson el Bükfürdőre, Hévízre, Sárvárra, Mosonmagyaróvárra, Hajdúszoboszlóra vagy Zalakarosra.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 93 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Csodás napokat töltöttem Egerbe, amely az esős idő ellenére is tele volt programokkal. A hotel elhelyezkedésének köszönhetően minden látnivaló csupán két perc sétára volt, és a szobából nyíló kilátást nem lehet elfelejteni! A török fürdő most is teljesen elbűvölt és az egri borokban és gasztronómiában pedig soha nem lehet csalódni. Eger és a hotel tökéletes választás, ha szeretne megmártózni a kultúrában és érdekli a történelem.”

Fanni Soós
Fanni Soós
Marketing csapat


Szeretne átélni egy igazán felejthetetlen kalandot, de nem akar külföldre utazni? Szerencsére ma már itthon is világszínvonalú szolgáltatásokat élvezhet kirándulás közben, különösen akkor ha valamelyik csúcskategóriás gyógyfürdő közelében foglal szállást. Nincs más dolga mint végignézni ajánlatunkat, hogy kiválaszthassa az önnek legmegfelelőbb szálláshelyet és már indulhat is a lazítás a régió legjobb termál medencéiben.

A legjobb fürdőélmények Magyarországon!

A magyarországi fürdőkínálat olyan sokszínű és színvonalas, hogy szinte lehetetlen gyorsan döntést hozni arról, melyikben is töltsön el legközelebb egy pihentető hétvégét. Akárhogy is választ, azzal biztosan nem követ el hibát, ha olyan szállodát választ ami közvetlenül kapcsolódik egy gyógyfürdőhöz. Ennél már csak az garantál nagyobb kényelmet, ha a szálláshely saját wellnessrészleggel rendelkezik, így még a hotel falait sem kell elhagyni ahhoz, hogy a szaunában vagy a pezsgőfürdőben lazíthasson.

Ha igazán felejthetetlen nyaralásra vágyik, akkor a legjobb helyen jár, hiszen a Travelking luxusüdüléseket is kínál, ahol a tökéletes kikapcsolódás mellett elsőosztályú szolgáltatásokat is élvezhet. Magyarországon például a világhírű Hunguest szállodák esetén lehet biztos abban, hogy minden szolgáltatás a csúcskategóriát képviseli.

Egy magyarországi gyógyfürdőben való tartózkodás nemcsak télen, hanem akár nyáron is hálás időtöltés. Ilyenkor a termálfürdőben és a szaunában való lazítást a napozás és az izgalmas vízicsúszdákon való száguldozás egészíti ki. És ha egy romantikus kiruccanásra indulna kedvesével, akkor is válassza nyugodtan valamelyik itthoni gyógyfürdőt, hiszen kevés romantikusabb dolog létezik egy páros gyógyfürdőzésnél.

És, hogy melyik fürdővárosok érdemesek leginkább a látogatásra? Mindenképpen ide sorolhatjuk a Sárvárt és Egert is. De nem mindennapi élmény vár a turistákra Hévízen, ahol egy egyedülálló termáltóban fürdőzhetnek, ha pedig Budapest mellett teszik le voksukat, egy városban számos különböző stílusú fürdőt próbálhatnak ki.