Magyarországi szállodák fürdőkapcsolattal

Magyarországot a legjobb olyan szállodában pihenni, amely közvetlenül a gyógyfürdőhöz kapcsolódik, így a nap bármely szakában visszatérhet a szobájába és az étterembe, ezután pedig minden további nélkül újra a termálvízben pihenhet.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 14 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat


Magyarország a kiváló gyógyfürdőinek köszönhetően a pihenés kis európai paradicsomának számít. Szinte bármerre indul, útjába esik majd egy remek termálfürdő, ahol elsőosztályú szolgáltatásokkal várják a vendégeket. És, hogy élvezheti mindezt a legkényelmesebben? Úgy ha olyan szállodát választ ami közvetlenül kapcsolódik a fürdőhöz választ, így reggel még cska felöltöznie sem kell, csak kapja magára a fürdőköpenyt és indulhat is a mártózás.

Csúcsminőségi szállás egy csúcsminőségű gyógyfürdő közvetlen közelében!

Magyarországon számtalan termálforrásokkal rendelkező fürdőváros található, így tényleg bőven van miből válogatnia. Ha a tökéletes kikapcsolódást városnézéssel kombinálná vegye az irányt Budapest felé, ahol számos nagy múltú gyógyfürdőt ismerhet meg, amik egész évben és minden időjárási körülmények között várják a vendégeket . Fedezze fel például a Széchenyi vagy Gellért fürdő legjobb medencéit.

Ha inkább a békés, vidéki hangulatban pihenne Hévíz az egyik legjobb lehetőség. A Balaton közeli kisvárosban egy igazán különleges termáltóban fürödhet, amihez hasonló nem sok akad a világon. Ezt tökéletesen egészíti ki a hozzá tartozó gyógyfürdő, ahol pezsgőfürdők, szaunák és masszázsok is igénybe vehetők. Azt sem bánja majd meg ha a Sárvári Gyógyfürdőt választja, amely összesen 55 000 m²-es területtel büszkélkedhet, és ahol úgy érezheti magát, mintha egy tündérmesében járna. A legtöbb magyarországi gyógyfürdő a gyermekek számára is rengeteg szórakozást ígér, mint akik tobogókon, csúszdákon és játszótereken szórakozhatnak kedvükre.

Ha igazán teljes mértékben szeretné élvezni a kikapcsolódást, válasszon a fürdőhöz kapcsolód hotelek közül. Így nap bármely szakában, akár csak papucsban és fürdőköpenyben is átugorhat a szobából a wellnessrészlegbe, ráadásul akkor a mikor csak akar.