Nyári vakáció Magyarországon 2023

Nem kell a villágot átutaznia a nagyszerű nyári vakációhoz! Termál-, és élményfürdők sokasága, a "magyar tenger", romantikus séták a történelmi városokban, gasztronómiai élmények - és csak néhányat említettünk a hazánkban is megtalálható lehetőségekből. Nincs mi hasonlítható lenne egy tökéletes belföldi nyaraláshoz!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 119 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Csodás napokat töltöttem Egerbe, amely az esős idő ellenére is tele volt programokkal. A hotel elhelyezkedésének köszönhetően minden látnivaló csupán két perc sétára volt, és a szobából nyíló kilátást nem lehet elfelejteni! A török fürdő most is teljesen elbűvölt és az egri borokban és gasztronómiában pedig soha nem lehet csalódni. Eger és a hotel tökéletes választás, ha szeretne megmártózni a kultúrában és érdekli a történelem.”

Fanni Soós
Fanni Soós
Marketing csapat


Élvezze a hazai vakációt, finom ízekkel, csodás élményekkel és fantasztikus fürdőkkel.

Hová látogasson el idén nyáron?

Vigye el az egész családot a "magyar tengerhez" - a Balatonhoz. Itt nem csak csodás vizi élményekben lehet része a strandokon, hanem a környező városokat is felfedezheti. Látogasson el Tihanyba, füredre, földvárra vagy Zamárdiba. Kerekezze körbe a Balatont, vagy szálljon fel egy sétahajóra. Emellett a borvidékek fonom nedűit, vagy a Balatoni fogast sem érdemes kihagyni.

Hazánk a [termálfürdőkről]https://travelking.hu/pihenes-magyar-gyogyfurdok-kozeleben) híres. Ha épp nem süt a nap hétágra, akkor se menjen el a kedve a kikapcsolódástól, látogasson el fürdőink egyikébe. Ráadásul a legtöbb fürdőben nem csak termálmedencék, hanem vízicsúszdák és élménymedencék is várják a kicsikat-nagyokat egyaránt.

Ha pedig egy kis nagyváros nyüzsgésre, vagy kulturális programokra vágyik, irány a lenyűgöző Budapest. Élvezze a főváros gazdag programkínálatát, a fantasztikus éttermeket és az éjszakai életet. Ha gyermekekkel látogat el, a Fővárosi állat és növénykertet nem érdemes kihagyni, csakúgy, mint a budapesti fürdőket sem.