Élvezze a romantikus kikapcsolódást Kőszeg gyönyörű városában. A tó partján található Tó-Part Apartman saját konyhasarokkal ellátott szobákkal várja vendégeit. Az ár tartalmazza a reggelit vagy félpanziós ellátást az Ön választása szerint, valamint korlátlan wellness használatot, privát szaunázást és kerékpárkölcsönzést egy napra. 6 év alatti gyermekeknek ingyenes.

A szálláshelyről

A Tó-Part Apartmanház közvetlenül a romantikus Csónakázó-tó partján található, Kőszeg csendes zöldövezetében. A horgászat szerelmesei itt bátran űzhetik hobbijukat, szó szerint néhány lépésre a szálláshelytől. A városközpont és a történelmi nevezetességek gyalogosan is elérhetők. Itt található a Jurisics-vár (1 km), a Hősök Tornya (1,3 km) amelyben múzeum is működik és nem mellesleg egy gyönyőrű téren található (1,2 km), sok építészeti gyöngyszemmel. Szombathely (15 km) Kámoni Arborétuma mindenképpen megér egy látogatást. Bükfürdő mellett egy hatalmas golfpálya és kalandpark is várja Önt és természetesen a Büki Gyógyfürdő (20 km). A Kőszeg környéki dombok ideálisak gyalogos és kerékpáros túrákhoz.

Hol fogok aludni?

Szállás kétszemélyes apartmanban konyhával és gyönyörű kilátással a kertre. A teljesen felszerelt konyhában található hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, elektromos tűzhely, elektromos vízforraló, kenyérpirító, edények és tányérok. Az apartman további felszereltsége: TV, WiFi kapcsolat és saját, zuhanyzós fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A választott étkezés a Hotel Írottkő-ben történik (1,5 km). A svédasztalos reggelit a szálloda modern éttermében szolgálják fel. A nap folyamán lehetőség van az étlapon szereplő magyar és vegetáriánus specialitásokból válogatni. A vacsora a foglaltságtól függően svédasztalos vagy menü választás formájában történik.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az Írottkő szálloda (1,5 km) wellness-részlege korlátlanul használható. Itt talál pezsgőfürdőt, tepidáriumot és sóbarlangot és számos szaunát is (finn, gőz-, aroma- és infraszauna). A teljes ellazulás érdekében válasszon a masszázsok és kozmetikai kezelések óriási kínálatából!

Apartmány Tó-Part Apartments

Apartmány Tó-Part Apartments

Malom utca 5. , Kőszeg
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Írottko Hotel Kft. Cégjegyzékszám: 18-09-1022193


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a tótól
0 m
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
20 km