Töltődjön fel a Hotel Viktória ***+-ban, amely Sárvár fürdővárosának központjában található. Utalványunknak köszönhetően bőséges svédasztalos reggeliben és kétfogásos vacsorában lesz része, valamint korlátlan hozzáférése lesz a pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt wellness-részleghez, ahol a sóbarlangot is kipróbálhatja. Akik egy kis testmozgásra vágynának, azok számára fitneszterem áll rendelkezésre, míg a természet szerelmeseit a helyi arborétumba szóló belépőjeggyel kényeztetik.

A szálláshelyről

Az összesen 3 épületből álló Hotel Viktória ***+ közvetlenül a magyar fürdőváros, Sárvár központjának, csendes és nyugodt környezetében, egy tízhektáros arborétum mellett található. Ideális helyszín egy pihentető nyaraláshoz, a város pedig tele van érdekes látnivalókkal és hangulatos helyekkel. Ne feledkezzünk meg a helyi fő látványosságról sem - a csodálatos termálfürdőről.

És mi vár itt Önre? Egy medencevilág, egy szabadtéri uszoda vízicsúszdákkal és egyéb attrakciókkal, és mindenekelőtt gyógyvizes termálmedencék. Ezekből 5 darabot talál a központ gyógyfürdő részében, köztük 2 szabadtéri medencét. Tegyen egy sétát a városban. Ne hagyja ki a Nádasdy-vár (200 m) megtekintését, amelyet egykor Nádasdy Ferenc, a híres Báthory grófnő férje, uralt. Szintén érdemes megnézni a Kossuth téri szökőkutat (280 m), amely hang- és fényjátékkal szórakoztatja az oda látogatókat.

A mellette lévő arboretumban (190 m) több száz virág- és fafajt, köztük több száz éves tölgyfákat csodálhat meg. Vagy tegyen egy sétát a Csónakázó-tóhoz (1,1 km), az aktívabbak pedig a helyi vízi vidámparkot is kihasználhatják, és kipróbálhatják az elektromos csónakázást, a jet-skit és más vízi járműveket. A környező városok is megérnek egy kirándulást, mint például Szombathely (28 km), amely egyedülálló történelmi értékkel bír, vagy látogasson el Celldömölkre (20,9 km), ahol egy vulkanikus fürdőben pihenhet és megkóstolhatja a helyi bort, amelynek egyedülálló és jellegzetes íze van a vulkanikus talaj miatt.

Hol fogok aludni?

Szállása az A vagy B épületben található 30 kényelmes szoba és lakosztály egyikében lesz. A lágy színű belső terekben teljes kényelemben, légkondicionálóval, privát fürdőszobával és wifi-hozzáféréssel várják a vendégeket.

A Standard kétágyas szoba a B épületben található, amely egy franciaággyal, TV-vel, minibárral, szekrénnyel, íróasztallal, székkel és széffel van felszerelve. A fürdőszobában zuhanyzó és hajszárító is található. A szobában pótágy elhelyezésére is van lehetőség egy gyermek vagy harmadik személy számára.

A Prémium kétágyas szoba szintén a B épületben található. A klasszikus kétágyas szobához képest erkéllyel is rendelkezik, gyönyörű kilátással. A szobában TV, minibár, szekrény, íróasztal székkel és széf is található. A szobához zuhanyzós, hajszárítóval ellátott privát fürdőszoba is tartozik, a franciaágy mellé pedig egy pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

A Superior kétágyas szoba az A épületben található. Stílusos berendezéssel és saját erkéllyel vagy francia ablakkal rendelkezik. A szobában TV, minibár és széf, valamint asztal és székek is rendelkezésre állnak. A modern fürdőszobában zuhanyzó és hajszárító található. A szobában pedig pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

A Superior apartman stílusában és berendezésében hasonló a Superior szobához, de tartalmaz egy teljesen felszerelt konyhát hűtőszekrénnyel, tűzhelyet, mosogatót, mikrohullámú sütőt, vízforralót és egyéb alapvető eszközöket. Emellett a klasszikus kényelmi felszereltséget is élvezheti: TV, minibár, íróasztal, széf és hajszárító. Az apartman erkéllyel vagy franciaablakkal rendelkezik, valamint pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

A Junior lakosztály a B épületben található, amely egy külön hálószobából, nappaliból és konyhából áll. A nappaliban egy kanapéágy található, amely ágyként szolgálhat akár további 2 fő részére, míg a hálószobában egy klasszikus franciaágy található. A konyhában étkezőasztal, készülékek és minden szükséges felszerelés megtalálható. Felszereltségében van még egy TV, széf, minibár és hajszárító is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda kiváló, modern éttermében magyar és nemzetközi ételeket kínálnak a vendégek számára. Minden reggel bőséges svédasztalos reggeli várja majd a legfrissebb finomságokkal. Ebéd közben megkóstolhatja a napi menü gyöngyszemeit vagy az étlap fogásait, a nap végén pedig egy kiadós kétfogásos vacsorát fogyaszthat. A szálloda kávézójában finom kávét és desszertet szolgálnak fel, amit a kertben is elfogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a szálloda wellness-részlegén található nagyméretű 12 személyes pezsgőfürdőben, infraszaunában vagy sóbarlangban, amely közismerten gyógyhatással bír a légzőszervi betegségek esetén. Jó idő esetén a szabadtéri teraszon is pihenhet.Ha egy kis testmozgásra vágyik, akkor látogasson el a fitneszterembe.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégek számára szabadtéri játszótér is rendelkezésre áll.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis kikapcsolódásra vágynak, akkor látogassanak el a játékszobába, ahol 2 biliárdasztal és asztali foci is található.


SZ19000262 - Hotel

Hotel Viktória ***+

Hotel Viktória ***+

Sárvár, Deák F.u.6. , Sárvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
S-Palace Kft. Cégjegyzékszám: 1809105555


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 21:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Távolság a fürdőtől
1 km
Busz megálló
0,6 km

Utazási tippek

Sárvári Gyógyfürdő

Sárvári Gyógyfürdő Utazási tipp

Sárvár méltán híres magyar gyógyváros. Egész Európából érkeznek túristák ide, főleg a kétféle helyi gyógyvíz miatt. Két vízforrás található Sárvár környékén: az egyik 1 200 méter mélyről 43 °C hőmérsékleten, a második pedig 2 000 méter mélyről 83 °C hőmérsékleten magas sótartalommal érkezik. Sárvár gyógyfürdőjét minden korosztály élvezheti. Az 5 000 m² alapterületű, mediterrán hangulatú épület számos lehetőséget kínál mind az időseknek, akik különösen a gyógyfürdő terápiás részeit fogják használni, mind a pároknak vagy gyermekes családoknak, akik kedvelni fogják a pihenést és szórakozást a kaland részben.

Medencék a gyógyfürdő területén:

  • szabadtéri kalandmedence (32 – 33 °C)
  • fedett kalandmedence (32 – 34 °C)
  • beltéri kalandmedence gyógyvízzel (34 - 36 °C)
  • beltéri gyógymedence (36 – 38 °C)
  • kültéri gyógymedence (36 °C)

Medencék és egyebek az élményfürdőben:

  • úszómedence mesterséges hullámokkal (gyermek kalandmedence csúszdákkal és játékokkal a kicsik számára)
  • nagy pezsgőfürdő
  • gyermekmedence csúszdákkal, vízágyúkkal és permetezőkapuval
  • zöld csőcsúszda
  • 3 óriási csúszda az épületen belül és kívül
  • Gyerek sarok oktatóval, ahol a gyermekfelügyelet ingyenes
  • a kisgyermekek világa: konyha, öltöző, tepidarium, gyermeksarok, pihenőszoba
  • 25 m hosszú medence
  • nagy pihenőhelyek
  • hatalmas napozóterasz

Meglátogathatja a szaunavilágot is, ahol finn szaunát, gőzfürdőt, aromaszaunát és más látnivalókat talál a pihentető élményért.

A helyi gyógyvíz kiválóan alkalmas izom-csontrendszeri betegségek kezelésére, betegségek és sport sérülések utáni rehabilitációra, neurológiai problémák esetén és izomlazító fürdőként.

Belépő és nyitvatartás: Az aktuális nyitvatartásról és a belépő árakról IDE kattintva tájékozódhat.

További információ
Sárvár városa
Sárvár városa
Sárvári Arborétum
Sárvári Arborétum
Napsugár Játszópark
Napsugár Játszópark