Fedezze fel az egyik legjobb budapesti szálloda wellness központját! A Margaret Island Spa & Medical Center vendégei fedett és szabadtéri medencékben csobbanhatnak, szaunavilágban lazíthatnak és számos wellness kezelést is igénybe vehetnek. A belépő részeként a fitnesz központba is ellátogathat, edzőteremmel és csoportos órákkal.

A Margaret Island Spa & Medical Center vagy Margitszigeti Gyógyfürdő és Gyógyászati Központ ideális hely a pihenésre egy a főváros szépségeinek felfedezésével töltött hosszú nap után.

Budapest egyik legjobb szállodai wellness központjábn 3200 m²-es területen kiváló létesítmények, professzionális személyzet, valamint első osztályú wellness- és szépségkezelések várják a vendégeket.

A kiterjedt vízterület különböző úszó- és terápiás medencéket tartalmaz. A szabadtéri lazításhoz kültéri medence is rendelkezésre áll, napozóterasszal, ahol a Margitsziget csodálatos környezetében fürdőzhet a meleg napsugarakban.

Ne hagyja ki a szaunavilágot sem, amely 2 finn szaunát, egy gőzfürdőt, egy infraszaunát, egy aromakabint és egy relaxációs zónát foglal magában.

Mindezt sóbarlang, Kneipp-medence, szolárium és számos helyiség egészíti ki, ahol masszázsok és kezelések sokaságából választhat.

A testmozgás szerelmesei részére egy 400 m²-es Health Club áll rendelkezésére, amely egy kiválóan felszerelt fitnesz központ nagyszerű edzési lehetőségekkel, professzionális edzőkkel és csoportos órákkal.