Még soha nem tapasztalt ilyen kikapcsolódást! Szálljon meg a Fortuna Boat Hotel *** dunai kilátással rendelkező szobájában, a Dunán, a Margitsziget mellett. Szálljon meg egy Standard kabinban, és élvezze a folyóra nyíló kilátást és a finom svédasztalos reggelit. Bónuszként élvezheti a korai bejelentkezés, és késői kijelentkezés előnyeit is.

A szálláshelyről

A Fortuna Boat Hotel *** egy Budapest szívében horgonyzó hajó, a Margit Híd híd mellett. Élvezze a Duna egyedülálló légkörét a főváros legjobb programlehetőségei közelében. Csakis Önre vár a kellemes séta a Parlamenthez (1,5 km), a Budai Várhoz és a Halbástyához (3,5 km). A Budai Vár körüli kerület és a festői Duna-part, tele éttermekkel, kávézókkal és múzeumokkal, szerepel az UNESCO világörökségi listáján, míg a bájos Margitsziget (1 km), közvetlenül a szállodával szemben fekszik. Itt található például egy szivárványos szökőkút, egy gyógyfürdő, egy kis állatkert, egy szecessziós víztorony és egy emlékmű.

Nem érdemes kihagyni a szállástól csupán 3 km-re fellelhető Budapesti Állat- és Növénykertet sem. Először 1866-ban nyitották meg, így a világ egyik legrégebbi állatkertjének számít. Érdekesség, hogy ugyanazok a termálforrások, amelyek a leghíresebb budapesti fürdők medencéit látják el, szolgáltatják vízilókertbe is a vizet, ami állítólag hasonló ahhoz amit természetes élőhelyükön, Afrikában is megszoktak. És ha már gyógyvíz, feltétlenül látogassa meg az olyan híres budapesti termálfürdők egyikét, mint a Széchenyi (3,5 km) vagy a Gellért Fürdő (5 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes Standard hajókabinban (15 m²) lesz, egyedülálló kilátással a Dunára. A soba felszereltsége: légkondicionáló, LCD TV, WiFi csatlakozás, valamint zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszoba. Kabinonként egy pótágy helyezhető el.

Felár ellenében választhatja a fényűző Superior hajókabint is amely tágasabb (25 m²), és található benne egy extra ágy és a csodás tágas ablakokból gyönyörű kilátás nyílik a városra vagy a folyóra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Élvezze a finom étkezéseket a Lord Nelson hajóétteremben. A menüből magyar és nemzetközi ételkülönlegességeket is rendelhet. Nyáron a kellemes teraszon grillezés és italok széles választéka áll rendelkezésre.


SZ19000405

Fortuna Boat Hotel ***

Fortuna Boat Hotel ***

Szent István park, alsórakpart , Budapest
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Fortuna Kft. Cégjegyzékszám: 12256772-2-41


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Hétköznap fizetős, hétvégén ingyenes nyilvános parkoló

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Konferencia terem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,4 km
Távolság a fürdőtől
3,2 km
Busz megálló
1 km
Aquapark
0,1 km