Mit szólna egy nem mindennapi kikapcsolódáshoz Budapesten? Próbálja ki a Grand Jules Boat Hotel *** -t, amely a Duna kikötőjében, a főváros központjában található. Szállása egy elegáns kabinban lesz, reggelente pedig és svédasztalos reggeli is várja. Pihenését olyan figyelmességek teszik majd teljessé, mint az érkezéskor kapott bonbon és a késői kijelentkezés lehetősége.

A Travelking által ellenőrizve

“A Duna partján található Grand Jules Boat Hotel remek hely Budapest felfedezésére. A szobánk kicsi, de megfelelő volt, remek kilátással a Parlament épületére és a Széchenyi lánchídra. Szállásunk részeként bőséges svédasztalos reggelit kaptunk. A személyzet a recepción és az étteremben is nagyon kedves és mosolygós volt. Az egyetlen panaszunk a zaj volt, amit a hajó felső teraszán sétáló többi vendég okozott. Összességében azonban nagyon elégedettek voltunk. Aki egy igazán különleges szállást keres, ráadásul ingyenes parkolási lehetőséggel, annak mindenképpen ajánljuk ezt a szállodát.”

Cindy Kapounková - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-9 2023

A szálláshelyről

A Grand Jules Boat Hotel *** különleges szállást kínál a Dunán, Budapest szívében. A főváros leghíresebb látnivalói könnyen megközelíthetők a hajótól.

Tegyen egy kellemes sétát a Duna mentén a Budai Várhoz, Halászbástyához (2,5 km) vagy a Parlament ikonikus épületéhez (2 km). A várnegyed és a festői Duna-part, amely tele van kávézókkal, múzeumokkal és galériákkal, szerepel az UNESCO világörökségi listáján is, mivel a legtöbb műemlék közvetlenül a folyóról látható, megkönnyítheti a városnézést, ha inkább egy érdekes idegenvezetéssel kísért Dunai sétahajózás mellett dönt.

A közeli Margit-sziget (700 m) nagyszerű programlehetőségeket kínál, ahol nyáron a fák árnyéka alá menekülhet a város nyüzsgése elől. Sétálhat a gyönyörű parkban, gyönyörködhet a híres zenélő szökőkútban vagy meglátogathatja a Margitszigeti Vadasparkot. Megnézheti a szecessziós Víztornyot vagy az 1973-as Budapest egyesítésének 100. évfordulójára készült emlékművet is. A nyári hónapokban a szigeten szezonális éttermek és bárok is találhatók élőzenével.

A kikapcsolódáshoz keresse fel Budapest híres helyi gyógyfürdőit, amelyekből több tucat van. A leghíresebb talán a Széchenyi fürdő (4,3 km), amely 21 termálmedencéjével Európa legnagyobb fürdőkomplexuma. A második leghíresebb a Gellért fürdő (4 km) egy gyönyörű szecessziós épületben. Szintén érdemes meglátogatni az 1550-ben alapított Rudas Gyógyfürdőt (3,2 km), vagy a mindössze 900 m-re található Lukács Gyógyfürdőt.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas szobában (kabinban), kilátással a Margit-hídra és a Parlament gyönyörű épületére. A kabin felszereltsége: nyáron légkondicionálás, télen fűtés, WiFi kapcsolat és televízió valamint saját, zuhanyzós fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a napját bőséges svédasztalos reggelivel. A menü hagyományos magyar és nemzetközi ételeket tartalmaz és a vegetáriánus, glutén- vagy laktózmentes étrendet követőknek sem kell aggódniuk, hogy lesz-e számukra választék.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A hajókabinban egy kiságy elhelyezésére van lehetőség.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A főfedélzeten kerékpártároló is található.


SZ21006958

Grand Jules Boat Hotel ***

Grand Jules Boat Hotel ***

Angelo Rotta rkp. , Budapest
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Fortuna Kft. Cégjegyzékszám: 0109569925


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes és fizetős nyilvános parkolási lehetőség adott

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Távolság a fürdőtől
0,8 km
Busz megálló
0,2 km