Látogasson el Kehidakustány festői fürdővárosába és szálljon meg a Demizson Panzióban. Élvezze a pihentető nyaralást a csodálatos Kehidai Termálfürdőtől mindössze 10 perc sétára! Látogassa meg a környéken Hévíz és Keszthely gyönyörű városait, vagy csobbanjon a Balatonban. Az ínycsiklandó félpanziós ellátás mellett akár kipróbálhatja magát bowlingban is a panzióban. Nyaralásra fel!

A szálláshelyről

A Demizson Panzió Kehidakustányban, a festői Zala-völgyben, a Balaton közelében található. A panziótól mindössze 10 perc sétára található a híres Kehida Thermál Fürdő, mely 2400 m² vízfelülettel, 13 medencével, vizicsúszdákkal és kültéri termálfürdővel (34-36 °C) várja a vendégeket. Emellett érdemes meglátogatni a Deák villát, a Hagyományörző Mariskaudvart és a Terézanya kilátót is.

Természetesen nem szabad kihagyni egy kirándulást a Magyar tengerhez (19 km). Útközben érdemes megállni Hévízen (11,8 km) és Keszthelyen (18,5 km). Hévíz városa a termál tóról híres, amely a legnagyobb természetes termál tó Európában. Keszthelyen semmiképp nem érdemes kihagyni a Fesztetics kastélyt és a szabadstrandon lévő fürdőházat sem.

Hol fogok aludni?

A vendégház szobái hangulatosak, berendezésük kényelmes, és mindegyikhez saját erkély tartozik, ahonnan szép kilátás nyílik a környékre. A privát fürdőszoba mellett természetesen elérhető a WiFi csatlakozás is.

  • A kétágyas teraszos szoba 20 m²-es, és a franciaágyon kívül kis hűtőszekrényt, TV-t, hajszárítót, tároló bútorokat és egy ülősarok található benne.

  • A háromágyas teraszos szoba 20 m²-es, és egy franciaágyat és egy egyszemélyes ágyat kínál. A szobában TV, hajszárító, hűtőszekrény, tárolószekrények és ülősarok is található.

  • A négyágyas teraszos szoba (38 m²) 2 franciaággyal várja a vendégeket. A szobában TV, hűtőszekrény, hajszárító, tárolószekrény és ülősarok található.

  • Az ötágyas teraszos szoba alapterülete kb. 68 m². A kényelmes ágyak mellett a szobában TV, ülősarok, tároló bútorok és hajszárító is található.

  • A hatágyas teraszos szoba (70 m²) 3 franciaággyal felszerelt, és TV-vel, tároló bútorokkal és hajszárítóval is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház nem rendelkezik klasszikus étteremmel, reggel csak büféreggelit szolgálnak fel közvetlenül a vendégházban. A félpanziós ellátás részeként a vacsorákat a Kehida Gate étteremben (400 m-re a vendégháztól) szolgálják fel, ahol nemcsak magyar specialitásokat, hanem házi pizzát is kóstolhat. Ezenkívül rendszeresen tartanak zenés esteket és grillpartikat is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A vendégházban csodás lehetősége van az aktív kikapcsolódásra is, kipróbálhatja a bowlingot, dartsot, csocsót, vagy a biliárdot is, illetve a gyerekek szórakozhatnak a kültéri játszótéren.


NTAK: PA21029083

Demizson Panzió

Demizson Panzió

Petőfi u 10. , Kehidakustány
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Európa Holiday Kft. Cégjegyzékszám: 0109941635


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Fitness
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,9 km
Távolság a fürdőtől
1,3 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
1,3 km

Utazási tippek

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Utazási tipp

Ha úgy dönt, hogy elmegy a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőbe, akkor nem csak valami hasznosat tesz az egészsége érdekében, hanem nagyon jól érzi is magát! A 34 - 36 °C hőmérsékletű termál- és gyógyvízzel ellátott medencék mellett 94 méter hosszú vízi csúszda, 13 medence, szauna és pezsgőfürdővel ellátott sziget várja a vendégeket. Ha frissítőre vágyna, a medence bárban kérheti kedvenc italát. A fedett terület egész évben nyitva tart 9:00-tól, a kültéri terület pedig nyáron.

További információ
Hévíz városa
Hévíz városa
Keszthely
Keszthely
Balaton
Balaton