Mindig is szerette volna kipróbálni, hogy milyen egy hajón ébredni? Akkor foglalja le szállását az egyedülálló Aquamarina Hotel Visegrád ***-ban és hagyja, hogy a Duna hullámai ringassák álomba. A hangulatos szobákból és a szálloda étterméből is gyönyörű kilátás nyílik a hatalmas folyóra, a középkori várra és a környező természetre is. Indítsa a napot bőséges büféreggelivel, majd fedezze fel Visegrádot és környékét.

A szálláshelyről

Az Aquamarina Hotel Visegrád *** egyedülálló élményt nyújt vendégeinek, hiszen szállásukat egy Dunán ringó hajón foglalhatják el, ami Visegrád történelmi városának életteli partszakaszán található. A fedélzetről és a szobákból csodálatos kilátás nyílik a folyóra és a környező hegyekre. A nyugalom zavartalan itt, a pezsgő kulturális élet és a főbb turisztikai látványosságok mégis könnyen elérhetőek.

A történelmi jelentőségű Visegrád többször is nagy szerepet játszott Magyarország politikai életében. Így nem csoda, hogy ez a gyönyörű ősi város számos történelmi látnivalót tartogat az oda utazók számára. Ezek közül minden bizonnyal Visegrád fellegvára (800 m) a leghíresebb, amely a folyó fölött egy hegycsúcson emelkedik a város felé. Ez a fenséges erődítmény egykor a magyar királyok egyik legfontosabb székhelye volt, ma már azonban számos, főként a vár múltjával és a vadászattal foglalkozó kiállítást tekinthetünk meg itt. A várfalakról lebilincselő kilátás nyílik a Dunakanyarra.

A város központjában léphet be a Királyi Palotába (1,1 km) , de nem kell messzire mennie ahhoz sem, hogy felfedezze a Salamon-torony (5,3 km) titkait. Városnézés közben betérhet a környéken megtalálható számos kávézó, bár és étterem egyikébe, ahol a finom kávén és a frissítő italokon túl megkóstolhatja a helyi és a nemzetközi étel specialitásokat is. A város életét, főleg a nyári szezonban, kulturális programok, fesztiválok és pezsgő éjszakai élet színesíti. Ha pedig kalandvágyó lélek, akkor ne hagyja ki a népszerű bobpályát (6 km) sem.

Visegrád a káprázatos Dunakanyar nyugati oldalán található. A csodálatos természeti környezet kiválóan alkalmas arra, hogy túrázással üsse el itt az időt. Járja be a Duna-Ipoly Nemzeti Parkot (3,6 km), tegye próbára ügyességét a Rám-szakadék (12 km) korlátokkal szegélyezett sziklaszurdokán vagy kapaszkodjon fel Dobogókőre (40 km), ahol télen kezdőknek és gyermekes családoknak is ideális síközpontban tesztelheti síléceit.

Visegrádról könnyen elérheti Budapestet (41 km) vagy Esztergomot (24 km) is. A fővárosban például olyan lenyűgöző látnivalókat csodálhat meg, mint a Parlament épülete és a Halászbástya, de akár csak élvezheti jól megérdemelt pihenését a számos patinás termálfürdő egyikében. Esztergomban járva pedig kihagyhatatlan a lélegzetelállító bazilika és az impozáns királyi vár is.

Hol fogok aludni?

Szállása a hajó stílusos szobáinak egyikében lesz, amelyek gyönyörű kilátással és hangulatos belső terekkel varázsolják el a vendégeket. Minden szobához zuhanyzóval és WC-vel felszerelt privát fürdőszoba tartozik. A nyári napokon megkönnyebbülést jelent majd a légkondicionáló berendezés által szolgáltatott kellemes hőmérséklet. Az ingyenes Wifi kapcsolat pedig természetesen a szálloda teljes területén rendelkezésre áll.

A következő szálláslehetőségek közül választhat:

  • Duplaágyas szoba (18 m²) kényelmes franciaággyal, íróasztallal, két székkel, szekrénnyel és síkképernyős TV-vel rendelkezik. Választhat, hogy kilátása a Visegrádi fellegvárra vagy a Dunára nézzen.

  • A Háromágyas szoba (22 m²) egy kényelmes franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal van berendezve, így ideális gyermekes párok számára. A felszereltséget egy íróasztal, székek, egy szekrény és egy síkképernyős TV biztosítják. Választhat a Dunára vagy a fellegvárra néző szobát is.

  • A Kapitányi lakosztály (30 m²) legfeljebb 4 fő elhelyezésére alkalmas, akik külön szobában lévő franciaágyon vagy egy kanapéágyon alhatnak. Ezen kívül megtalálható itt egy szekrény, egy íróasztal és egy TV is. A lakosztályhoz saját terasz is tartozik, ahonnan élvezheti a folyóra és a hegyekre néző pazar kilátást.

  • Az egyedülálló Cári lakosztály (55 m²) igazi fényűzést kínál legfeljebb 4 fő részére. A két hálótérre osztott apartman hálószobájában egy kétszemélyes, baldachinos ágy áll, míg a nappaliban egy kihúzható kanapéágy található. Ezen felül nem hiányozhat a gardróbszekrény, az íróasztal, az elegáns ülősarok és síkképernyős TV sem. A saját teraszról pedig lélegzetelállító kilátás tárul elénk a Dunakanyarra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában található egy terasszal rendelkező luxus étterem, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Dunakanyarra. Akár ebédjét, akár vacsoráját tölti el itt, nyugodt környezetben élvezheti a finom ételeket. A bárból rendelhet egy frissítő limonádét, de kedvenc alkoholos italát is bizonyosan megtalálja majd.

Egy jó kávéért üljön be a Cári kávézóba, ami a hajó legexkluzívabb helye. Különlegességét üvegpadlója adja és az, hogy egy 110 éves egykori cári hajó restaurált gőzgépe alatt rejtőzik.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára a szobában kiságy áll rendelkezésre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A környék felfedezéséhez használhatja a szállodában ingyenesen rendelkezésre álló kerékpárokat. Ha pedig az időjárás nem kedvezne, a játékteremben biliárd, csocsó, asztalitenisz és darts szórakoztatja majd.


SZ23068750

Aquamarina Hotel Visegrád ***

Aquamarina Hotel Visegrád ***

Duna parti út 2. , Visegrád
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Lillnor Investment Kft. Cégjegyzékszám: 1309214171


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
6 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Baby barát
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
23 km
Sípálya
2,2 km