Látogasson el Balatonföldvárra és szálljon meg a családias hangulatú Sommer Panzióban, ahol hangulatos, légkondicionált szobák, nagyszerű félpanziós ellátás, valamint az autentikus magyar étteremben kínált vacsorák várják. A gyermekes családok számára gyönyörű játszótér áll rendelkezésre, a fiatalabb és idősebb korosztály pedig a szabadtéri medencében lubickolhat. A Balaton partja kb. egy 10 perces sétával elérhető, 6 km-es körzetben pedig két híres zenei fesztivált is rendeznek.

A szálláshelyről

A családias hangulatú Sommer Panzió a népszerű üdülővárosban Balatonföldváron található, mindössze néhány perc sétára a Balaton partjától. Töltsön el egy kellemes nyaralást Magyarország legnagyobb tavának közelében, fedezze fel gyönyörű strandjait és nagyszerű látnivalóit. Egy jó hír, hogy kb. 6 km-es körzetben minden évben két népszerű zenei fesztivál is megrendezésre kerül, a Balaton Sound és a B my Lake Festival, így a zene rajongói számára is remek választás lesz.

Fedezze fel Balatonföldvár környékét. A közeli Kőröshegyen található a Teknős Park (2,2 km), kicsit távolabb a Kereki Dínó Park (8,8 km), a díszmadarakban pedig a Balatoni Madárkertben (7,5 km) gyönyörködhet. A Balaton túlpartján található Tihanyi-félszigeten (8,1 km) a helyi növény- és állatvilágot, vagy a tihanyi levendulást csodálhatja meg, amely Magyarország első ipari célú nagy levendulaültetvénye. Az Őrtorony-kilátóból remek panoráma nyílik a Külső-tóra, valamint szinte az egész Balatonra is.

A lelkes történészek felfedezhetik a Balatonföldvár környéki számos erődítményt, mint például a Kereki várromot (9,8 km), a Börevári erődöt (18,6 km) vagy a Kási várat (24,1 km) is. Meglátogathatja továbbá a Világháborúk Múzeumát (8,8 km). További érdekes helyi látnivaló a Szóládi (10,1 km), gondos rekonstrukciónak köszönhetően európai és Henry Ford-díjat nyert 20. századi pincesor, vagy a Nezdei szoborpark (10,3 km), a mágikus erőt tulajdonító szobrokkal körülvett hely (10,3 km), amely a helyiek szerint gyógyító erővel bír.

Hol fogok aludni?

Szállását egy kényelmes, légkondicionált szobában vagy apartmanban foglalhatja el, ami zuhanyzós fürdőszobával, WiFi kapcsolattal és televízióval rendelkezik.

A kétágyas szoba erkély nélkül egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal rendelkezik.

A kétágyas szoba erkéllyel 2 fő számára nyújt kényelmes szállást, amely egy franciaággyal vagy két egyszemélyes ágyal rendelkezik. .

A kétágyas földszinti szobában a franciaágyon kívül egy kanapé is található.

A két hálószobás apartman a két hálószobás apartman a felső emeleten található, és saját erkéllyel rendelkezik. A belső tér pedig egy franciaágyas hálószobából, egy kanapéval ellátott nappaliból és egy második, 2 ágyas szobából áll.

A családi apartman a legnagyobb a kínálatban található szobák közül, 3 hálószobával és egy kanapéval ellátott nappalival. Ezen kívül a vendégek kényelmét egy teljesen felszerelt konyha, 2 fürdőszoba és egy terasz, szolgálja.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját egy bőséges büféreggelivel, ahol a hideg, meleg, édes és sós ételek széles választékából mindenki talál kedvére valót. Ebédelni vagy vacsorázni a partner Platán étteremben lehet, amely kb. 700 méterre található a vendégháztól (vagy érkezéskor házhozszállítást is kérhet). Az étterem étlapján a hagyományos magyar ételek mellett a pizza, saláták, valamint vegetáriánus ételek is szerepelnek.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha vízi kikapcsolódásra vágyik a melegebb hónapokban, akkor a mindössze 10 perces sétára lévő strand mellett a szabadtéri medencében is lubickolhat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek nagyon jól fognak szórakozni a gyönyörű kültéri játszótéren, ahol mászókák, hinták, csúszda, valamint egy homokozó is várja a legkisebb vendégeket. Rossz idő esetén pedig a PlayGame Cornerben xbox, touchscreen játékasztal, gyerek biliárd, és csocsó várja őket.


PA22039914 - Panzió

Sommer Pension

Sommer Pension

Berzsenyi u. 12. , Balatonföldvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Balaton-Mobil Kft. Cégjegyzékszám: 14-09-001440


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Kisállat ingyenesen bevihető - csak előzetes egyeztetés alapján
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes az utcán vagy 1500 Ft/éj felár ellenében egy fedett parkolóban

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a tótól
0,5 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
18 km

Utazási tippek

Balaton

Balaton Utazási tipp

A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, pontosan méretének köszönhetően magyar tengernek is nevezik - Magyar tenger. A rengeteg szabadidős lehetőség miatt nem csoda, hogy a gyermekes családok, a horgászok, a hajózók, a szörfösök, a kerékpárosok és az időskorúak egyaránt találnak valami nekik tetszőt a Balatonon. A fiatalok számára sok szórakozási lehetőség adott itt, ahogyan a családosok számára is, az idősebb generáció pedig pihenhet valamelyik híres gyógyfürdőben a tó környékén.

Milyen lehetőségek vannak még a Balatonon?

  • vízi sportok: például szörfözés, vízisí, vízibicikli
  • horgászat
  • túrázás
  • kerékpározás
  • Spa kezelések

A népszerű turisztikai célpontok között szerepel a gyönyörű barokk Helikon kastély, az Autók és játékok múzeuma, amelyekben a gyerekek igazi paradicsomban érezhetik magukat. Ha megéhezne különlegesebbnél különlegesebb fogásokat kóstolhat meg a Balaton környékén lévő éttermekben. De aki hagyományosabb ízekre vágyna az sem fog csalódni, hiszen szinte minden sarkon kapható errefelé lángos, különféleképpen elkészített hal vagy fűszeres halászlé, túrógombóc, hideg gyümölcsleves is.

További információ
Tihany
Tihany
Balatoni Bringakörút
Balatoni Bringakörút
Balatonfüred
Balatonfüred