A balatoni nyaralás sosem okoz csalódást. Ez még inkább így van, ha a népszerű Danubius Hotel Annabella ***superiorban száll meg, ahol erkélyes szobák, remek félpanziós ellátás, privát strandszakasz, fedett és szabadtéri medence valamint olyan érdekes programok várják, mint a balatoni sétahajózás. De akkor sem fog unatkozni ha a szálloda környékének felfedezésére indul.

A szálláshelyről

A csodálatos Danubius Hotel Annabella ***superior Balatonfüreden, közvetlenül a Balaton partján található. A szálloda egy privát strandszakasszal is rendelkezik, így vendégei abban a kiváltságban részesülnek, hogy a szállást sem kell elhagyniuk ahhoz, hogy a "magyar tenger" üdítő vizében mártózhassanak. Emellett a közeli kerékpárutak, a túraútvonalak, a történelmi látnivalók és számos más népszerű kirándulóhely is várja őket.

Próbálja ki például adrenalinban dús vízi sportokat vagy a bájos sétahajózást. De nem bánja meg azt sem, ha meglátogatja a Tihanyi-félszigetet (7,5 km), amely érintetlen természetével, történelmi hangulatával és levendulaföldjeivel varázsolja el a turistákat. Nem véletlen, hogy sokan a "magyar Provence"-ként is emlegetik. Ha pedig további vízi élményekre vágyik, akkor vegye az irányt Annagora Aquapark (3,2 km) felé, ahol nincs hiány a különböző medencékből és vízi csúszdákból.

Este pedig tegyen egy kellemes sétát a városközpontban, és fedezze fel a Magyar Nemzeti Kulturális Örökségek listáján is szereplő történelmi épületeket. Érdemes felkeresni az 1820-ban épült Jókai Mór Emlékházat (2 km), a számos kulturális rendezvénynek otthont adó Vaszary Galériát (2,1 km), vagy a Dőry Villát (1,8 km), amelyet a város egyik legszebb épületének tartanak. A város történetéről a Helytörténeti Gyűjteményben (1,9 km) tudhat meg többet, a Tagore sétány (1 km) pedig romantikus hangulatával érinti meg a szerelmespárok lelkét.

Hol fogok aludni?

A szálloda 385 szobában és 5 lakosztályban kínál szállást vendégeinek, amelyek kényelmesen berendezett belső térrel és gyönyörű kilátást nyújtó erkéllyel rendelkeznek. Minden szobához zuhanyzós vagy kádas fürdőszoba, légkondicionáló berendezés, WiFi kapcsolat, TV és hűtőszekrény tartozik.

  • A Superior szoba 14 m²-es, és egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal valamint íróasztallal, székkel és tárolószekrényekkel felszerelt.

  • A Prémium szoba 15,3 m² alapterületű és modern, dizájnos belső térrel rendelkezik. A kényelemért egy franciaágy vagy 2 egyszemélyes ágy, valamint egy székekkel ellátott dohányzóasztal, tároló bútorok, egy széf és a jól felszerelt fürdőszoba felel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az Annabella étterem elvarázsolja vendégeit stílusos berendezésével és kifinomult, nem egyszer díjazott étlapjával. A séfek elsősorban helyi alapanyagokat használnak, amikből a nemzetközi és a hagyományos magyar konyha finomságait készítik el.

Hol kapcsolódhatok ki?

A wellness részleg egy szabadtéri úszómedencével (25x10 m), egy beltéri medencével (18x8 m), szaunával, nyári terasszal, szépségszalonnal és különféle masszázsokkal várja a pihenni vágyókat. Nyáron a szálloda Balaton parti privát strandja is a rendelkezésére áll.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek a gyermekklub animációs programjain vagy a kültéri játszótéren szórakozhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A sportolni vágyók számára a szálloda kerékpárkölcsönzéssel, pingpong asztallal, kosárlabda- és strandröplabda pályával, kültéri fitneszparkkal és számos vízi sportolási lehetőséggel kedveskedik.


NTAK szám: SZ22050977

Danubius Hotel Annabella ***superior

Danubius Hotel Annabella ***superior

Deák Ferenc utca 25. , Balatonfüred
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Danubius Hotels Zrt. Cégjegyzékszám: 01-10-041669


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 8 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Távolság a tótól
0,2 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
3 km

Utazási tippek

Balaton

Balaton Utazási tipp

A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, pontosan méretének köszönhetően magyar tengernek is nevezik - Magyar tenger. A rengeteg szabadidős lehetőség miatt nem csoda, hogy a gyermekes családok, a horgászok, a hajózók, a szörfösök, a kerékpárosok és az időskorúak egyaránt találnak valami nekik tetszőt a Balatonon. A fiatalok számára sok szórakozási lehetőség adott itt, ahogyan a családosok számára is, az idősebb generáció pedig pihenhet valamelyik híres gyógyfürdőben a tó környékén.

Milyen lehetőségek vannak még a Balatonon?

  • vízi sportok: például szörfözés, vízisí, vízibicikli
  • horgászat
  • túrázás
  • kerékpározás
  • Spa kezelések

A népszerű turisztikai célpontok között szerepel a gyönyörű barokk Helikon kastély, az Autók és játékok múzeuma, amelyekben a gyerekek igazi paradicsomban érezhetik magukat. Ha megéhezne különlegesebbnél különlegesebb fogásokat kóstolhat meg a Balaton környékén lévő éttermekben. De aki hagyományosabb ízekre vágyna az sem fog csalódni, hiszen szinte minden sarkon kapható errefelé lángos, különféleképpen elkészített hal vagy fűszeres halászlé, túrógombóc, hideg gyümölcsleves is.

További információ
Balatoni Bringakörút
Balatoni Bringakörút
Tihany
Tihany
Balatonfüred, Jókai Emlékház
Balatonfüred, Jókai Emlékház