Vegye az irányt Nyíregyháza felé és szállhon meg a Park Hotel Sóstó ***-ban. A szálloda nemcsak finom reggelivel, hanem a pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt wellnessrészleggel várja. Ráadásul ajánlatunk az állatkertbe vagy az Aquarius Spa-ba szóló belépőt is tartalmazza.

A szálláshelyről

A Park Hotel Sóstó *** Nyíregyháza mellett, számos nagyszerű látnivaló közelében fogadja vendégeit. A nevezetességek közül a legközelebbi a 12 medencével rendelkező Sóstó Park fürdő (450 m), de nincs sokkal messzebbe a modern Aquarius Élményfürdő (500 m) sem, ahol beltéri és szabadtéri medencék, szaunavilág, illetve fitnesz és wellness létesítmények várják a látogatókat. Ha pedig gyermekei is Önnel tartanak, a közeli Nyíregyhézi állatkert (Sóstó ZOO) (800 m) meglátogatása egyszerűen kihagyhatatlan.

A történelem és a kultúra szerelmesei Nyíregyháza és környéke várja. A város turisztikai szempontból érdekes helyei közül kiemelkedik a Szent Miklós Görögkatolikus Székesegyház (6,1 km) illetve a Városi Múzeum és Galéria (6,4 km). Mindkettő épület a 18. században készült el. Érdemes még felkeresni ezeken kívül a Sóstói Múzeumfalut (500 m) és a Móricz Zsigmond Színházat (6,3 km). A közeli Sóstó parkban (500 m) pedig gyakran tartanak kulturális rendezvényeket, koncerteket és kiállításokat is.

Inkább a természeti szépségek keltik fel az érdeklődését? Ebben az esetben ejtse útba a Sóstói termál tavat (750 m) vagy a Nagy-Vadas-tavat (29,1 km). Ha pedig nem bánja, hogy kicsit távolabbra kell utazni, akkor vegyen részt a Hortobágyi Nemzeti Park (66 km) egyik vezetett túráján.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda bőséges büféreggelije során sós, édes, hideg és meleg ételek széles választékával töltődhet fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Nemcsak a közeli termálfürdő kínál lehetőséget a kikapcsolódásra, hanem a szálloda wellnessközpontja is, ahol a beltéri vagy kültéri pezsgőfürdőben és a forró szaunában lazíthat.


NTAK: SZ19000646

Park Hotel Sóstó ***

Park Hotel Sóstó ***

Sóstói út 70/A , Nyíregyháza
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
KELET-REST Turisztikai Korlátolt Felelősségű Társaság Cégjegyzékszám: 15-09-067593


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
5 km
Távolság a tótól
0,5 km
Busz megálló
0,4 km

Utazási tippek

Aquarius Élményfürdő

Aquarius Élményfürdő Utazási tipp

Nem felejtette el becsomagolni a fürdőruháját? Ha nem, akkor jó, hiszen az Aquarius Élményfürdő egész évben fogadja látogatóit. A hidegebb hónapokban tömegközlekedéssel ingyenesen eljuthat a fürdőig. Pihenje ki fáradalmait a hideg és meleg gyógyvizes medencékben és helyezze magát kényelembe a wellness pezsgőfürdőjében, vagy szaunáiban. A különféle masszázsokat hozzáértő személyzet végzi. Kiváló szórakozásban lehet az egész családnak része a fürdő Élményvilágában, ahol a Kamikaze és a Black hole csúszda, a hullámmedence, a vadvízi folyosók, vagy a vízi barlang biztosítják az élményekkel teli pillanatokat.

További információ
Sóstó
Sóstó
Sóstó ZOO
Sóstó ZOO
Tokaji borvidék
Tokaji borvidék