Irány a varázslatos magyar fürdőváros, Hajdúszoboszló! Szálljon meg a Hotel Járja *** szállodában, és élvezze a tökéletes kikapcsolódást a wellness-részlegen, vagy a szórakozást az Aqua Palace medencevilágában. Utalványunknak köszönhetően ízletes, magyar specialitásokkal teli félpanziós ellátásban lesz része. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően pedig gyönyörű kirándulásokat tehet, ellátogathat például a híres Hortobágyi Nemzeti Parkba.

A szálláshelyről

A Hotel Járja *** szálloda Hajdúszoboszló fürdővárosában található, a Hortobágyi Nemzeti Park közelében (17,4 km). A történelmi város festői hangulatában élvezheti a jól megérdemelt pihenést és a szép kirándulásokat.

A város leghíresebb látnivalója természetesen a termálfürdő (600 m), amely állítólag Európa legnagyobbja. A termálvízben töltött pihenőnap mellett meglátogathatja a Nemzetközi Modern Múzeumot (1,6 km), vagy a Bocskai István Múzeumot (1,6 km). Gyerekekkel pedig érdemes felfedezni a Mókuskaland Élményparkot (1,4 km).

Ha a természetjárás csábítja inkább, akkor látogasson el Magyarország első és egyben legnagyobb parkjába, a Hortobágyi Nemzeti Parkba. Felfedezheti Európa legnagyobb sztyeppéjét és megcsodálhat néhányat a mintegy 330 madárfaj közül, vagy az egyedülálló magyar racka juhokat vagy a nemes noniusz lovakat.

Ha inkább városnézésre és a kultúra megismerésére indulna, akkor Debrecen (20,5 km) felé vegye az irányt. Nézze meg a 19. századi református templomot, a Nagyerdei Parkot, amelynek egyik legkedveltebb helye a Békás-tó, amely látványos szökőkútjaival, napozópadjaival remek hely a pihenésre, vagy egy kellemes piknikezésre. Látogasson el gyermekeivel az állatkertbe és a vidámparkba, vagy a helyi termékeket kínáló Nagybani piacon is szétnézhet. Szemügyre veheti a debreceni zsinagógát és a Szent Anna-székesegyházat. Az Agora Tudományos Élményközpont vagy a Déri Múzeum, amely a város egyik legnevezetesebb közgyűjteménye szintén megér egy látogatást.

Hol fogok aludni?

Szállása a 14 szoba és 6 apartman egyikében lesz. Mindegyik szoba légkondicionált, TV-vel, telefonnal és hűtőszekrénnyel felszerelt. Természetesen privát zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval, valamint WiFi hozzáféréssel is rendelkezik.

  • A Standard szoba egy kétágyas szoba, pótágyazási lehetőséggel, franciaággyal vagy két különálló ággyal és íróasztallal van felszerelve. Egyes szobáknál erkéllyel is rendelkeznek.

  • Az egylégterű Standard apartman franciaággyal rendelkezik, azonban pótágyazható, így akár 3 fő részére kínál szállást. Az apartman egy saját, felszerelt konyhasarokkal is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme szép belső terével, barátságos kiszolgálásával teljesen leveszi majd a lábáról. Kiváló magyar konyhával és élőzenével megfűszerezett varázslatos estékkel várja vendégeit.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlegében csodálatos kikapcsolódásban lehet része. Kényeztesse magát a pezsgőfürdőben, vagy lazítson a masszázságyon. Melegedjen fel a finn vagy infra szaunában, de ha egy kis testmozgásra vágyik, akkor a modern fitneszgépek is a segítségére lesznek.


SZ19000264

Hotel Járja ***

Hotel Járja ***

Mátyás király sétány 6 , Hajúszoboszló
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Járja és Járja Kft. Cégjegyzékszám: 09-09004046


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,4 km
Távolság a fürdőtől
0,2 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
0,8 km

Utazási tippek

Hungarospa Hajdúszoboszló

Hungarospa Hajdúszoboszló Utazási tipp

A Hajdúszoboszlón található Hungarospa Európa legnagyobb gyógyfürdő-komplexuma. Bármilyen korosztályú látogatóinak felejthetetlen élményeket kínál egész évben, nemcsak a kezelés vagy gyógyulás alatt álló vendégek számára, hanem a gyermekes családok számára is. A komplexum mérete meghaladja a 30 hektárt, és 4 fő részből áll: beltéri termálfürdők, vízipark, strand és aquapark.

A komplexum legkedvelltebbjei:

  • Trópusi medence
  • Úszómedence jégbarlangban
  • Medence mozival
  • Pávai Termálfürdő
  • Úszómedence a barlangban
  • Római medence
  • Ganga medence
  • Tengeri medence
  • Úszómedence gyermekes anyák számára
  • uszoda gyermekek számára
  • Melegfürdő
  • Családi medence háziállatokkal
  • Gyermekmedence kis- és idősebb gyermekek számára
  • Pihenőhely gyerekeknek
  • Társalgó gyermekek számára
  • Öltöző
  • Játékszoba

... és ez csak néhány a számos lehetőség közül!

Az alkáli-hidrogén-karbonát-víz nagy mennyiségű oldott ásványi anyagot tartalmaz. A betegeket elsősorban mozgásszervi és légzőrendszeri problémákkal, emésztőrendszeri problémákkal, nőgyógyászati ​​problémák kezelésére és bőrbetegségekkel kezelik itt. Kényelmezheti magát belülről is - a helyi Pávai Vajna ásványvíz elfogyasztásával is.

További információ
Hajdúszoboszló városa
Hajdúszoboszló városa
Balmazújváros
Balmazújváros
Debrecen
Debrecen