Szeretne a trópusokon pihenni, de nem szívesen hagyná el Európát? Látogasson el a Berlin mellett található Tropical Islands Aquaparkba, ahol egy esőerdőben, vagy a Csendes-óceán déli részének homokos tengerpartján érezheti magát. Szálljon meg a kényelmes OHANA apartmanok gyönyörű tágas szobájában, kezdje a reggelt egy bőséges svédasztalos reggelivel, majd fedezze fel a hatalmas aquapark különböző részeit. A trópusi növényekkel és állatokkal teli környezetben sétálva és fürdőzve szinte hihetetlen, hogy Európában pihen.

A szálláshelyről

A Tropical Islands Aquapark Németországban található, Berlintől körülbelül 60 km-re. Ennek a trópusi paradicsomnak az építése 2003-ban kezdődött egy volt katonai hangárban, és ma már a legnagyobb ilyen jellegű üdülőhely Európában. A beltéri és kültéri területek együttesen több mint 10 000 m²-en kínálnak végtelen lehetőséget a szórakozásra. Az aquapark részét képezi a szabadtéri Amazonia kert, a vízi világ, a trópusi erdő, a trópusi falu, valamint a szaunavilág, valamint emellett rengeteg látnivaló, étterem és bár és egy bevásárló utca.

Ha a trópusi világ felfedezése után szeretne a Braniborland régióban kirándulni, ellátogathat a különleges élővilágáról ismert Wildpark Johannismühlebe (22 km), ahol medvéket, farkasokat, bölényeket és más helyi állatokat láthat. A kalandvágyóbbak a vadonban is megfigyelhetik az állatokat a - Nature Park Niederlausitzer Landrücken (32 km) vagy Nature Park Dahme-Heideseen (3,8 km) területén. Meglátogathatja továbbá Schlepzig történelmi faluját (11,8 km) és a műemlékvédelem alatt álló Baruther Glashütte (13,7 km) üvegfalut is.

Hol fogok aludni?

Szállása az OHANA apartmanok egy gyönyörű, modern, stílusosan felszerelt, trópusi dekorációval ellátott Comfort Plusz szobájában lesz, az aquapark területén. Választhat a kétágyas vagy négyágyas családi változat közül. Mindkét szobatípus WiFi hozzáféréssel **légkondicionálóval, síkképernyős TV-vel, kis hűtőszekrénnyel, kávé- és teakészlettel, valamint zuhanyzós privát fürdőszobával és hajszárítóval rendelkezik.

  • A Kétágyas Comfort Plus szoba 36 m²-es, és egy franciaágyat és egy kanapéágyat kínál vendégeinek.
  • A Családi Comfort Plus szoba (36 m²) egy hálószobából áll, amelyben egy franciaágy és egy kanapéágy található, valamint egy emeletes ágyas szobából.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A gasztronómiai kínálat igazán gazdag az aquaparkban. Az épületben 12 étterem, büfé és bár áll a vendégek rendelkezésére. Megkóstolhatja a szigetvilág vagy Délkelet-Ázsia ízeit is, illetve a tengerparti életérzést biztosító koktélok sem maradhatnak el.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az aquaparkhoz kapcsolódó Amazonia kert 35 000 m²-es, és a jó hír az, hogy egész évben nyitva van. Ússzon a modern 530 és 390 m²-es medencékben és próbálja ki az olyan különböző vízi attrakciókat, mint például Németország leghosszabb sodrófolyója (250 m) vagy a hullámmedence a szörfözés gyakorlásához. A sportoláshoz vízi játszótér és strandjátszótér, a pihenéshez és napozáshoz pedig különféle napozóágyak állnak rendelkezésre. A szabadtéri terület 2500 fő befogadására alkalmas.

Az aquapark beltéri részében a Csendes-óceán déli részére utazhat. A Vízi világban a 200 méter hosszú homokos strandon pihenhet, lecsúszhat a 212, 143, 90 és 16 méter hosszú vízi csúszdákon vagy élvezheti a sordófolyó ringatását és a medencék relaxáló elemeit. A több mint 50 000 trópusi növény, valamint a gyönyörű pillangók, teknősök és más állatlakók egyedülálló hangulatot kölcsönöznek az egész helynek.

A szaunázás szerelmeseit egy 10 000 m²-es Szaunavilág várja majd. Mint a park más részei, ez is tematikusan megálmodott, így a Vishnu kőszauna, az Inipi gyógynövényes szaunakunyhó, a Gunung Mul sóbarlang, a Palaneri iszapkunyhó mind-mind más országokba repíti majd el. Az eukaliptusz gőzfürdő és az egyedülálló, 5 méter magas fa szauna is megér egy látogatást. Ha pedig szeretné magát megjutalmazni egy igazán kényeztető pihenéssel, választhat a masszázsok és kezelések széles választékából, beleértve az iszappakolásokat és bőrradírokat. Ha pedig a formáira szeretne vigyázni pihenése alatt is, meglátogathatja a modern fitneszközpontot is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A Tropical Islands aquapark az egész családot várja, így természetesen vannak kifejezetten a gyermekek számára tervezett látnivalók is. Az óriási Tropino Club játszószobában a gyerekek a dzsungel ugrálóvárban szórakozhatnak, kalózhajó csatát játszhatnak, vagy beleugorhatnak a lufikkal teli medencébe. Az idősebb gyerekeknek Léghoki és számos videojátékgép áll rendelkezésre. Természetesen a Kraki Beach vízi játszótér is várja a pancsolni vágyókat, csúszdákkal, medencékkel, vízeséssel, vízágyúkkal és egyéb attrakciókkal.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az adrenalin élmények kedvelői akár kipróbálhatják az ejtőernyős ugrást is. De az egész család élvezheti együtt a minigolf pálya kihívásait.

Tropical Islands

Tropical Islands

Tropical Islands Allee 1 , Krausnick
Németország

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
ingyenes a bejáratnál / P1, P2, P3 parkolókban fizetős

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
5 km
Távolság a tótól
10,6 km
Busz megálló
3,6 km
Aquapark
0 m

Utazási tippek

Baruther Glashütte Múzeumfalu

Baruther Glashütte Múzeumfalu Utazási tipp

Utazzon vissza az időben, és fedezze fel az ősi üvegkészítők titkait. A Baruther Glashütte Múzeumfalu egy igazán érdekes élménnyel várja. Ez a romantikus falu a 19. századból származó, történelmi szakállas házaival egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy részese legyen az üveggyártás folyamatának. Próbálja ki az üvegfúvást vagy az üvegmozaik készítését.

Más kézműves mesterségek, mint a fazekasság, a gyógynövénygyűjtés és a szappankészítés** is bemutatkoznak. A faluban kipróbálhatja az íjászatot, a nemezelést vagy túrázhat a környező erdőben. Nem maradnak el a finom frissítők sem.

További információ
Dahme-Heideseen Natúrpark
Dahme-Heideseen Natúrpark
Schlepzig a Spree-erdőben
Schlepzig a Spree-erdőben
Johannismühle Vadaspark
Johannismühle Vadaspark