A tengerparton pihenné ki a mindennapok fáradalmait? Akkor a Hotel Cosmopol *** superior a tökéletes választás. A szálláshely közvetlenül a tengerparton fogadja vendégeit, akiknek all inclusive ellátással és a szabadtéri medencéhez való korlátlan hozzáféréssel kedveskedik. A szállodának otthont adó Cesenatico üdülőhelybe pedig minden látogató rögtön beleszeret a nagyszerű szolgáltatásoknak, a gyönyörű strandoknak és a tiszta Adriai tengernek köszönhetően.

A szálláshelyről

A Hotel Cosmopol ***superior a csodás olaszországi üdülőhelyen, Cesenatico-ban található. Éljen át egy napsütéssel, szórakozással és pihenéssel teli fényűző nyári vakációt az Adriai-tenger partján. Mindezt az all inclusive ellátás, a szabadtéri medence és a szállás tengerparti elhelyezkedése teszi tökéletessé.

Cesenatico egy nyüzsgő üdülőhely Forlì-Cesena tartományban, Rimini közelében (21,5 km). A turistákat nemcsak a gyönyörű, finom homokos strandok, hanem a város gazdag történelme és építészete is lenyűgözi. Itt található például a híres, Leonardo da Vinci által tervezett kikötő (3,6 km), ahová mindenképpen érdemes elsétálni.

Az üdülőhely többek között különösen gyönyörű strandjai miatt népszerű. Csodálatos nyári pihenés várja Önt is a Gatteo Mare (1,5 km) vagy a Ponente strandon (5 km), ahol a fokozatosan emelkedő vízszint miatt, a gyermekes családok is remekül szórakozhatnak. Ráadásul az itteni strandok a a tengerparti szolgáltatások minden elemét felsorakoztatják, így biztosan nem unatkozik majd.

Ha fürdőzésen túl a környéket is felfedezné, akkor ne hagyja ki a közeli Ravenna városának (36 km) felkeresését, amely tele van fontos történelmi emlékekkel. Folytassa útját Cervia városa (13 km) felé, ahol szintén gyönyörű strandok várják. Egy egész napos kiránduláshoz pedig nem lehet jobb úti célt választani San Marino (37 km) városánál.

Strandok és tengerpart

A hotel közvetlenül az Adriai-tenger partján fekszik, így szó szerint csupán pár lépésre száll majd meg a nagyszerű Spiaggia di Cesenatico strandtól, ahol a napozóágyaktól és napernyőktől kezdve a multifunkciós játszótérig minden megtalálható.

Hol fogok aludni?

Szállását egy Standard kétágyas vagy négyágyas szobában foglalhatja el. A franciaággyal berendezett szobák modernek, tágasak, és némelyikük tengerre néző erkéllyel rendelkezik. Ezen kívül WC-vel, káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott privát fürdőszoba is tartozik hozzájuk.

Mindezt az íróasztal, az LCD TV, a széf és a telefon egészíti ki. Természetesen WiFi kapcsolat és légkondicionálás is rendelkezésre áll, így a forró napokon is kényelmes töltheti el idejét a szobájában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda hangulatos éttermében finom olasz ételeket kóstolhat meg. A helyi séf specialitásait ráadásul tengerre néző kilátás és egy pohár helyi bor mellett fogyaszthatja el. Az étlapon leginkább az Adriai-tengerből származó friss halak, rengeteg friss zöldség, hideg és meleg előételek, valamint a helyi gazdáktól származó gyümölcsök szerepelnek.

Mindezt pedig naponta háromszor, a reggeli, az ebéd és a vacsora közben is élvezheti az all-inclusive ellátásnak köszönhetően.

A bárban pedig egész nap az alkoholos és az alkoholmentes italok széles választéka várja. Mindenképpen kóstolja meg a Colli Romagnoliból származó fehér- és vörösbort.

Hol kapcsolódhatok ki?

Frissüljön fel a nap bármely időszakában a hotel csúszdával ellátott szabadtéri medencéjében. A medence 25 méter hosszú, így kényelmesen úszhat benne.

Közvetlenül mellette található a pezsgőfürdő, mellyel a nap bármely szakában kellemesebbé teheti vakációját. A medence mellett a napozóágyakon élvezheti a napsütéses nyári hangulatot.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Babakocsit és babakádat is ingyenesen szolgáltat a szállásadó. Térítés ellenében pedig gyereküléssel ellátott kerékpárokat bérelhet, vagy ellátogathat a közeli vízi parkba, ahol rengeteg szórakozás várja.

Cosmopol Hotel ***superior

Cosmopol Hotel ***superior

Viale Carducci, 296 , Cesenatico
Olaszország

A szálláshely üzemeltetője:
COSMOPOLITALY SRLS Cégjegyzékszám: 04437370408


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
45 €/foglalás
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,9 km
Távolság a tengertől
80 m
Busz megálló
0,4 km

Utazási tippek

Rimini

Rimini Utazási tipp

Rimini az Adriai-tenger partján fekszik, történelme egészen a Római Birodalom koráig nyúlik vissza, gyönyörű tengerparttal és reneszánsz stílusú emlékművekkel rendelkezik. Mindenképpen érdemes megtekinteni a Tiberius hidat, az Augustus diadalívet, vagy a Palazzo dell´Arengo palotát. Az igazi olasz hangulatot a kis utcácskákban élheti át, kóstolja meg a kiváló tésztaételeket, a híres bolognai szószt és a tenger gyümölcseit.

További információ
Ravenna
Ravenna
Mirabilandia Vidámpark
Mirabilandia Vidámpark
San Marino
San Marino