Kényeztesse magát egy igazi luxusban és szálljon meg a Grand Hotel da Vinci *****-ben és élvezze az ízletes teljes vagy félpanziós ellátást, a gyönyörű, elegánsan berendezett szobát, és pihenjen a fedett vagy szabadtéri medence mellett. Ráadásul a szálloda épülete mindössze 200 méterre van a tengerparttól, valamint egy rövid sétára a város történelmi központjától.

A szálláshelyről

A luxus 5*-os Grand Hotel da Vinci az olasz kikötővárosban, Cesenatico-ban, Rimini közelében található. A szállodától csak egy rövid sétára van a tengerpart és a történelmi központ, így élvezheti a tengerben való fürdőzést, a látnivalók megcsodálását, a kávézók és éttermek látogatását és minden mást, amit ez a festői tengerparti üdülőhely kínál.

A városban található például a ritkaságszámba menő kikötő (3,4 km), amelyet maga Leonardo da Vinci tervezett. Megtekintheti a Velencéből 1500 körül behozott bizánci oszlopokat (1,5 km) vagy a San Giacomo Apostolo templomot (900 m). Mindenképpen tegyen egy romantikus sétát a naplementében a csatornákat szegélyező sétányon. Az üdülőközpontban nemcsak az érdekes építészetben, hanem az ott kikötött hajókban is gyönyörködhet. A Tengermúzeum (Museo della Marineria; 1 km) pedig szintén megér egy látogatást.

Rövidebb vagy hosszabb kirándulásokat is tehet a környéken. Fedezze fel a közeli Cervia (9,4 km) városát, ahol meglátogathatja a Sómúzeumot vagy a Salina di Cervia Természetvédelmi Területet, amely gyönyörű flamingók és más vízimadarak fészkelőhelye. Városnézésre ajánljuk Ravenna (32 km) vagy Rimini (25,7 km) városát, amely Olaszország legnagyobb ilyen jellegű üdülőhelye. A határon túlra is elmerészkedhet és megtekintheti San Marino-t (39,8 km), amely mindössze egy rövid autóútra van.

Strandok és tengerpart

A szálloda az Adriai-tenger partján fekszik, amely tisztasága miatt kiemelkedő. Nyári napozáshoz használja ki a mindössze 200 méterre található Spiaggia di Cesenatico strandot. A homokos strandon minden turisztikai szolgáltatás megtalálható, beleértve a napozóágyakat, napernyőket és öltözőket. De itt tartózkodása alatt kipróbálhat más híres strandokat is, mint például a Gatteo Mare (4,8 km) vagy a Ponente (350 m).

Hol fogok aludni?

Szállása egy elegáns, fényűzően felszerelt, 20 m²-es Executive szobában lesz, ahol luxusmatraccal ellátott franciaágy, íróasztal ülősarokkal, síkképernyős Smart TV, WiFi hozzáférés és egy lenyűgöző fürdőszoba található. A teljesen pihentető alvás érdekében minden szoba zajmentes.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Gasztronómiai élményekben biztosan nem lesz hiány az itt tartózkodása alatt. Számos kiváló étkezési lehetőség található közvetlenül a szálloda területén:

  • A Monnalisa Étterem, amely gyönyörű kilátással rendelkezik a kertre és a medencére, minőségi helyi alapanyagokból készült regionális specialitásokat kínál vendégei számára.

  • A La Spiaggia Étterem a tengerpartra nyíló kilátással és kifinomult étlapjával, a tenger gyümölcseire épülő szezonális specialitásokkal, valamint más egészséges ételekkel varázsolja majd el.

  • A Da Vinci Lobby Bar-ban eredeti olasz kávét és hagyományos italokat fogyaszthat.

  • Nyáron frissüljön fel a Pool Bar-ban, közvetlenül a medence mellett.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Dolce Vita Spa a pihenés tökéletes oázisa lesz, ahol fűtött úszómedence, finn szauna, bioszauna, török gőzfürdő, római szauna és relaxációs szoba várja a feltöltődésre vágyókat. A hab a tortán pedig a masszázsok és kezelések széles választéka lesz, amellyel kedve szerint kényeztetheti magát.

Nyáron a fényűző kültéri medence mellett pihenhet a napozóágyakkal és napernyőkkel felszerelt luxus kültéri medence mellett.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kicsiket a szezonban miniklub várja, ahol szórakoztató programokkal várják a legkisebb vendégeket. A gyermekeseknek jó hír, hogy bébiszitter-szolgáltatást is igénybe vehető. Az étteremben pedig magasított székek biztosítják a kicsik kényelmét.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda sportolási lehetőségek egész sorát kínálja. Látogassa meg a fitnesztermet, minigolfozhat, lovagolhat, kerékpárt vagy nordic walking botokat bérelhet, teniszpályát bérelhet, úszásoktatásra járhat és még sok minden más várja a vendégeket.

Grand Hotel da Vinci *****

Grand Hotel da Vinci *****

Viale G. Carducci 7 , Cesenatico
Olaszország

A szálláshely üzemeltetője:
Better Bookings Ltd Cégjegyzékszám: 10720746


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:30-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 25 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a tengertől
0,4 km
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
19,4 km

Utazási tippek

Rimini

Rimini Utazási tipp

Rimini az Adriai-tenger partján fekszik, történelme egészen a Római Birodalom koráig nyúlik vissza, gyönyörű tengerparttal és reneszánsz stílusú emlékművekkel rendelkezik. Mindenképpen érdemes megtekinteni a Tiberius hidat, az Augustus diadalívet, vagy a Palazzo dell´Arengo palotát. Az igazi olasz hangulatot a kis utcácskákban élheti át, kóstolja meg a kiváló tésztaételeket, a híres bolognai szószt és a tenger gyümölcseit.

További információ
Ravenna
Ravenna
Italia in Miniatura
Italia in Miniatura
San Marino
San Marino