Pihenjen a szlovák "Holt-tengernél" Bellegszencsén és szálljon meg a Quatro Panziók egyikében a termálfürdő közelében. Az ide szóló utalvány reggelit és kedvezményt is tartalmaz a Római fürdő belépőjére.

A Travelking által ellenőrizve

“A Quatro 2014 óta Travelking partnerünk, és több ezer elégedett ügyféllel rendelkezik. Én magam is többször jártam ott. A Quatro számomra a nagybetűs szálloda - mindig tiszta, megfizethető, barátságos személyzettel. És mivel több vendégházról van szó, mindig találok néhány szabad időpontot.”

Peter Kóša - A Travelking társtulajdonosa
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2016

A szálláshelyről

A bellegszencsi Quatro Panzió több épületből áll: A Quatro II. és a Quatro III. a híres termálfürdőtől mindössze 300 méterre találhatókak, a Quatro IV. pedig mindössze 250 m-re. Látogasson el az Aquamarin Wellness központba és a Római Energiafürdőbe, ahol ülőmedence, pezsgőfürdő, Kleopátra-fürdő, szaunák, masszázsok és egyéb kezelések várják a pihenni vágyókat.

Tegyen egy kirándulást a Zitavsky Luh természetvédelmi területre (8,2 km), amely jelenleg több mint 100 madárfajnak ad otthont. Sétáljon végig a tanösvényen, és gyönyörködjön a kilátóból táruló panorámában. Ha a történelem iránt érdeklődik, látogasson el a Máriacsalád-pusztai (4,5 km) kolostor romjaihoz, ahol közel 300 évig éltek a Pálos rend szerzetesei.

Pattanjon két kerékre és fedezze fel a Taszármalonyai Arborétumot (30,7 km), amelyet 1892-ben alapítottak, és amely kb. 60 hektáron mintegy 2300 őshonos és nem őshonos fafajjal rendelkezik. A gyönyörű fák mellett egy romantikus 19. századi kastélyt is láthat. Ha pedig igazi különlegességre vágyik a Óbarson található sóbarlangot (24,6 km) se hagyja ki, amelynek látogatása különösen javallott a légzőszervi, bőr- és egyéb egészségügyi problémákkal küzdők számára.

Hol fogok aludni?

A szállása a panzió 3 épületének egyikében egy kényelmesen felszerelt szobában lesz. Minden szoba privát fürdőszobával, minibárral, fotelekkel vagy kis kanapéval, kávé- és teakészlettel, WiFi kapcsolattal és TV-vel rendelkezik.

  • A Kétágyas szoba terasszal (pótágyazható) a földszinten található, és egy kényelmes franciaággyal rendelkezik, ahol pótágy elhelyezésére is van lehetőség.
  • A Duplaágyas szoba terasszal a felső emeleten található, és a saját erkélyről szép kilátást élvezhet. Kényelmes franciaággyal rendelkezik, és legfeljebb 3 fő elhelyezésére alkalmas.
  • A Háromágyas szoba erkéllyel az emeleten található, és maximum 3 fő befogadására alkalmas. Az erkélyről kellemes kilátás nyílik a környékre.
  • A Négyágyas szoba 2 klasszikus kétágyas szobából áll, így nagyobb társaságnak is kiváló választás. A szoba erkéllyel rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház nem rendelkezik saját étteremmel, de bőséges reggelit szolgál fel. Ebéd vagy vacsora közben kipróbálhatja a környék számos éttermeinek egyikét.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Quatro II. és a Quatro III. panzióban való tartózkodás kellemesebbé teszi az üdülést, ahol egy pavilont talál grillezési lehetőséggel.

Penzión Quatro

Penzión Quatro

Podhájska 894 , Podhájska
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Quatro Podhájská II. s.r.o. Cégjegyzékszám: 47156864


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
13:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Háziállat csak előzetes egyeztetést követően bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Játszótér
Konferencia terem
Minibár
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
0,9 km
Aquapark
0,5 km