Vegye az irányt a szlovákiai Bajmóc felé és szálljon meg a Penzión Meridianában, ahol csodálatos kikapcsolódás valamint olyan látnivalók várják, mint a Bajmóci várkastély vagy a híres állatkert. De könnyen lehet, hogy nem szívesen hagyja majd el a szállás területét. A kényelmes szobák, a hírességek körében is népszerű étterem, illetve a modern wellnessrészleg és szabadtéri bio-tó akár egy egész hétvégén át kellemes időtöltést biztosít.

A szálláshelyről

A modern Penzión Meridiana fából készült erkélyei és teraszai mögött kiváló minőségű szobák várják a vendégeket. És programokban sem lesz hiány, hiszen a szálláshely két bájos település, Bajmóc (1,5 km) és Privigye (2 km) közelében található. A környék nagyszerű látványosságai közül kiemelkedik a Bajmóci Gyógyfürdő (2,8 km), a Čajka termálfürdő (2,2 km) és a gyönyörű Bajmóci várkastély (1,8 km), amely egész Szlovákia egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja.

De nevezetességek listája még korántsem ért véget - látogasson el Szlovákia legrégebbi állatkertjébe (1,9 km), ahol mintegy 390 állatfaj mindennapjaiba tekinthet be. Ráadásul ez az egyetlen állatkert az országban, ahol afrikai elefántok is élnek. A történelem szerelmesei számára kihagyhatatlan program Prépost-barlang (1,3 km) és a hozzá tartozó Őstörténeti Múzeum meglátogatása.

A várostól akár gyalogoson is megközelíthető Bajmóci kilátótorony (3,4 km), ahonnan az egész környékre csodálatos kilátás nyílik, és ahonnan a kalandvágyók a csúszdán ereszkedhetnek vissza a földre. Télen pedig olyan síközpontok állnak rendelkezésére, mint a Cigeľ (9,2 km), a Kľačno (18,3 km) vagy a Čičmany (30,3 km).

Hol fogok aludni?

Szállását a vendégház stílusos, tágas szobáiban foglalhatja el. Mindegyik privát fürdőszobával, hajszárítóval, minibárral, TV-vel, széffel és WiFi kapcsolattal rendelkezik. Ezenkívül kávé- és teakészlet illetve vasalódeszka szolgálja a vendégek kényelmét.

  • A Standard szoba (21 m²) egy franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal rendelkezik. Ráadásul egy kanapéágy is található a szobában, amely 1 fő számára pótágyként használható.

  • A Deluxe szobában (31 m²) egy nagy franciaágy valamint egy nagy kanapéágy található, amely akár 2 fő elhelyezésére is alkalmas.

  • Az Apartman (31 m²) és egy külön hálószobából és egy nappaliból áll. Utóbbiban egy 2 fő elszállásolására alkalmas kanapé található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kiruccanás alatt a Meridiana étterem nagyszerű fogásaival töltődhet fel, amik a cseh és a szlovák hírességeket is rendre elvarázsolják. Kezdje a napot a híres reggeli menüvel, amely tele van egészséges és hagyományos specialitásokkal. Napközben pedig vegán és vegetáriánus ételekből is válogathat. Az étkezések után pedig szürcsölje el kedvenc italát a bárban.

Az étterem emellett egy eredeti piknikdobozt is szívesen összekészít a vendégek számára.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az új, korszerűen felszerelt wellnessrészlegben tökéletes kikapcsolódásban lehet része. Felejtse el a mindennapi gondokat a finn vagy az infraszaunában. A wellnessrészleg gyöngyszeme a kültéri biotó, ahol nyáron felfrissülhet, télen pedig lehűlhet a szaunázás után.

Penzión Meridiana

Penzión Meridiana

Prievidzská cesta 55 , Bojnice
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Penzión Meridiana s.r.o. Cégjegyzékszám: 52030717


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,4 km
Távolság a fürdőtől
30 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
30 km
Sípálya
1,1 km
Sífutás
1,1 km