A Kľak Apartmentsben megtapasztalhatja az igazi hegyi pihenést! A Strážov-hegység (magyarul: Sztrázsó-hegység) tájvédelmi körzetben és a Nagy-Fátrában, számos kirándulási célpont várja Önt. A szálláshelyen egy mini állatkert és 3 játszótér is várja a gyerekeket, így a családosok körében kedvelt célpont. Az étteremben ízletes félpanziós ellátást szolgálnak fel, a pihenést pedig a szaunákkal és pezsgőfürdővel felszerelt wellness-részleg teszi tökéletesen teljessé.

A szálláshelyről

A Kľak Apartmanok a Facskói nyereg síközpont étteremmel kiegészült üdülőhely részét képezik, ahol, apartmanok, faházak, gyerekprogramok és sípályák várják a látogatókat. A Nagy-Fátra és a Strážov-hegység (magyarul: Sztrázsó-hegység) tájvédelmi körzet közötti nyeregben található. A környék minden évszakban a programok széles skáláját kínálja az aktív kikapcsolódás kedvelőinek.

Nyáron érdemes kihasználnia a nagyszerű túrázási lehetőségeket, amelyeket a Strážov-hegység tájvédelmi körzet és környéke kínál. Túrázzon fel például a Kľak-csúcsra (4,8 km), vagy látogasson el Turócremete (18,6 km) településére, a Nyitra folyó forrásához (1,9 km) vagy a 30 m magas Kľacki vízeséshez** (23 km). Kétkeréken végigmehet a 15 km hosszú kerékpárúton is, amelyet a helyi növény- és állatvilágot bemutató információs táblák szegélyeznek.

Ismerkedjen meg a környező látnivalókkal, látogasson el a romantikus Bajmócii kastélyba (25,7 km) vagy Csicsmányba (11,5 km), ahol a különleges festett faházak állnak. A környék kultúrájáról többet megtudhat a Szlovák Örökség Múzeumában (39,8 km) és a Cégelyi bánya skanzenjében (29,6 km).

Nem csak a gyermekes családoknak érdemes ellátogatni a Bajmóci állatkertbe, vagy megnézni a sólymász bemutatót (25,4 km). Ha ellátogat a Dallas nevű településre (7,4 km), akár lóháton is bejárhatja a környéket.

Télen a szálláshely közelében 4 felvonó, 3 kék, 2 piros és 2 fekete sípálya, valamint a Facskói-nyereg alatt egy 15 km hosszú sífutópálya áll a vendégek rendelkezésére.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern szobában, vagy apartmanban lesz. Mindkét szállástípus privát zuhanyzós fürdőszobával, WiFi kapcsolattal és TV-vel rendelkezik.

  • A 12-es kétágyas szoba 15 m²-es, és egy franciaággyal, egy kanapéággyal és egy szekrénnyel van felszerelve. A szoba ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik a hegyekre.

  • A 40 m²-es 11-es apartman egy kétágyas hálószobát és egy teljesen felszerelt konyhasarkot, valamint egy étkezőasztallal és kanapéággyal ellátott nappalit foglal magába. Az apartmanhoz terasz is tartozik, ahonnan kilátás nyílik a Kľak-hegyre.

  • A 4-es apartman 50 m²-es, és egy hálószobából áll, amelyben egy franciaágy található, valamint egy különálló nappaliból, ami egy teljesen felszerelt konyhasarokkal, étkezőasztallal és kanapéággyal várja. A teraszról csodás kilátás nyílik a Kľak-hegyre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A változatos svédasztalos reggelit közvetlenül az apartmanházban szolgálják fel. A további étkezéseket a kb. 150 m-re található Restaurant Salaše Kľak étteremben szolgálják fel. Az étterem egy faház hangulatával és a klasszikus szlovák és nemzetközi ételek kínálatával varázsolja el Önt, beleértve a húsmentes ételeket és a grillkülönlegességeket. A konyhában is elkötelezettek a helyi alapanyagok és hagyományos eljárások felhasználása mellett.

Hol kapcsolódhatok ki?

A komplexumhoz tartozik egy stílusos wellness és fitneszközpont pezsgőfürdővel, finn szaunával, 2 gőzszaunával, élményzuhannyal, relaxációs szobával és egy kis edzőteremmel.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekeket 3 szabadtéri játszótér várja, fából készült mászókákkal, csúszdákkal és egyéb elemekkel. Emellett van egy mini-állatkert is, disznókkal, csirkékkel, libákkal, nyuszikkal és muflonokkal, illetve egy kifutó dámszarvasokkal, őzekkel, zergékkel.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A sportolók számára ideális szállás nem lenne teljes kerékpár- és sítároló nélkül.

Apartmány Kľak

Apartmány Kľak

Fačkovské sedlo 46 , Kľačno
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
KLAK s.r.o Cégjegyzékszám: 36775550


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 19:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,7 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
0,6 km
Sífutás
0,6 km

Utazási tippek

Csicsmány

Csicsmány Utazási tipp

Csicsmány falut egyedülálló népi építészet jellemzi, amely visszarepíti Önt az időben. Jellegzetessége a faházak fehér díszítéséből adódik. Ezekből 136 van, és együttesen egy egyedülálló műemlékrezervátumot alkotnak. A házakhoz hasonló díszítés a csicsmányi viseletek és terítők hímzésén is megtalálható. A falut a Strážov-hegység és a Kis-Fatra veszi körül, így akár egy egynapos kirándulást is tervezhetünk.

Nemőc
Nemőc
Stubnyafürdő Spa & Aquapark
Stubnyafürdő Spa & Aquapark
Súľovský sziklák
Súľovský sziklák