Vegye az irányt a szlovákiai Simony felé és szálljon meg a Hotel AZUL **** szállodában, ami a csodás Ponitrie Tájvédelmi Terület közelében fogadja vendégeit. A természetjárás mellett azonban mindenképpen fordítson időt a fürdőzésre is, hiszen a Malé Bielice termálfürdő csupán egy karnyújtásnyira található a szállástól. Ezenkívül az ország legrégebbi állatkertje vagy a népszerű Prépost-barlang sem lesz messze. A szálláson pedig bőséges svédasztalos reggeli és modern szobák várják.

A szálláshelyről

Az AZUL Hotel **** a szlovákiai Simonyban, a Ponitrie Tájvédelmi Terület szélén üzemel. A szállás remek elhelyezkedésének köszönhetően a közelben egy szuper termálfürdő (3 km), egy csillagvizsgáló (2,5 km) és számos túraútvonal található.

A közeli Malle Bielice termálfürdő (3 km) tökéletes hely a kikapcsolódásra, ráadásul az egészsége is meghálálja majd az ott eltöltött időt. A helyi 27-38 °C-os ásványvíz jótékony hatással van a mozgásszervekre, az idegrendszerre, valamint segíti a rehabilitációt és az egész szervezet regenerálódását. De nemcsak a meleg vízben való fürdés tesz jót a szervezetének, hanem a csúszdák izgalmai is segítenek maga mögött hagyni a minden napi stresszt.

Ha hosszabb kirándulásra vágyik, induljon Bajmóc (29 km) felé, ahol megnézheti a gyönyörű várat, vagy ellátogathat a legrégebbi szlovákiai állatkertbe. A Prépost-barlang és az Őstörténeti Múzeum (29,3 km) szintén könnyen megközelíthető. És mivel a termálvízből sosem elég, próbálja ki a Cajka (28,8 km), Bojnice (28,5 km), a Mier, a Baník vagy a Janov fürdő szolgáltatásait.

Hol fogok aludni?

Szállását egy modern és elegánsan berendezett szobában fogllahatja el, amikben a legmagasabb fokú kényelmet élvezheti. A szobákban légkondicionáló, zuhanyzós fürdőszoba, nagyméretű TV, minibár, széf és nagysebességű internet-hozzáférés áll rendelkezésére.

  • A Standard szoba 23 m²-es, és egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal, íróasztallal és szekrénnyel felszerelt.

  • A Superior szoba 33 m²-es, és egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal, egy kanapéággyal, íróasztallal és szekrénnyel rendelkezik. A fürdőszobában bidé is található.

  • Az Apartman 48 m²-es, hálószobájában franciaágy vagy 2 egyszemélyes ágy, nappalijában kanapéágy található. Ezenkívül íróasztal, gardróbszekrény, kávé- és teáskészlet, a fürdőszobában pedig bidé is rendelkezésére áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében bevált helyi termelőktől és a közeli biogazdaságokból beszerzett, friss és minőségi alapanyagokból készült nemzetközi specialitásokat kóstolhat meg. Természetesen helyi és nemzetközi borok széles választéka valamint a helyben főzött Bataq kézműves sör is rendelkezésére áll. És igazi házi desszerteket is fogyaszthat.

AZUL Hotel ****

AZUL Hotel ****

Nádražná 2204/8 , Partizánske
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
AZUL s.r.o. Cégjegyzékszám: 47358114


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a fürdőtől
3,3 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
2,4 km

Utazási tippek

Kisbélici Termálfürdő

Kisbélici Termálfürdő Utazási tipp

A Kisbélici Termálfürdő (szlovákul: Malé Bielice Termálfürdő) tökéletes hely a kikapcsolódásra, pihenésre. A helyi termálvíz 27-38 °C hőmérsékletű, és jótékony hatással van a mozgásszervekre, az idegrendszerre, a regenerálódásra.

Öt medence várja a látogatókat:

  • 2 beltéri medence (relaxációs és hidromasszázs)
  • 3 kültéri relaxációs medence
  • A nyári hónapokban, ha az időjárás engedi, csúszdák, trambulinok és játszótér is várja a gyerekeket.

Pihenjen a szaunákban, vagy egy masszázson közben. Ha pedig sportolni szeretne, élvezni fogja a fitneszközpontot is akár.

További információ
Kiszuca Tájvédelmi Körzet
Kiszuca Tájvédelmi Körzet
Csillagvizsgáló Partizánske
Csillagvizsgáló Partizánske
Bajmóci gyógyfürdő
Bajmóci gyógyfürdő