Válassza a vízi élményekkel teli feltöltődést Liptószentmiklóson, a Szentmáriai-víztározó közelében! A Maladinovo szálláskomplexum stúdiókban vagy apartmanokban kínál szállást pároknak vagy gyermekes családoknak. Az utalványunknak köszönhetően a wellnessrészlegben pezsgőfürdőkkel és szaunákkal is kikapcsolódhat és félpanziós ellátásban lesz része. A kisgyermekes családok kedvence pedig minden bizonnyal a gyereksarok és a játszótér, vagy a Tatralandia vízipark lesz.

A szálláshelyről

A Maladinovo a gyönyörű liptói táj ölelésében fekszik, mindössze egy rövid sétára a Szentmáriai-víztározótól és szó szerint 4 perces sétára a legközelebbi fürdőtől. A közelben található a Tatralandia Aquapark (5 perc séta), a Zoo Kontakt (10 perc séta) valamint számtalan lehetőség az Alacsony-, Nyugati- vagy Magas-Tátrában való sétához, túrázáshoz. Ha gyerekekkel érkezik, mindenképpen látogassa meg a Dom hore nohamit (800 m), a Hurricane Factory Tatralandiat (700 m), a Paradox szórakoztató központot (2 km) és a Galerie Ilusiat (4,5 km). Egy rövid autóutazással elérhető továbbá a Besenyőfalvi Aquapark (18 km), a Lucski fürdő és Szentiván. Érdemes kirándulni egyet a közeli barlangokhoz is (Szabadság-barlang, Jégbarlang, Sztanisói-barlang és Medve barlang).

Hol fogok aludni?

Szállása a modern stúdiók egyikében vagy egy apartmanban lesz. Minden szoba ízlésesen berendezett és felszerelt az Ön maximális kényelme érdekében.

A 2 fős Stúdió (2+0) 29 m² -es és egy franciaággyal, TV-vel, kanapéval és teljesen felszerelt konyhasarokkal és ülősarokkal rendelkezik. Természetesen egy privát, zuhanyzós fürdőszoba is tartozik hozzá. Ebben a szobatípusban pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

A Comfort apartman (2+2) 39 m²-es, amely egy hálószobából áll, két egyszemélyes ággyal vagy egy franciaággyal, valamint egy nappali részből, ahol egy kanapé található, amely kihajtva pótágyként használható legfeljebb 2 fő számára. Van továbbá egy teljesen felszerelt konyhasarok és egy kényelmes, zuhanyzós fürdőszoba is.

A Superior apartman saját pezsgőfürdővel és szaunával (2+4) a komplexum által kínált legluxusabb szobatípus. Ez 82 m²-es, amely két hálószobával rendelkezik, az egyikben egy franciaágy, a másikban pedig két különálló ágy található. Van egy nappali rész is egy kanapéággyal, amely további 2 fő számára pótágyként szolgál. Természetesen van még egy konyha, valamint a fürdőszobában két WC és egy zuhanyzó.És ne felejtsük el ehhez a szobatípushoz egy privát pezsgőfürdő és szauna is tartozik..

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A komplexumban található Bernard Pub à la carte menüt kínál, amely hagyományos és modern fogásokat is tartalmaz. Nem véletlenül kapta az étterem a Bernard Pub nevet - a családi Bernard sörfőzde söre folyik itt a csapokból. Kiváló svédasztalos reggelikben, félpanziós ellátás választása esetén pedig ízletes kétfogásos vacsorákban lesz része.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az ideális feltöltődés elengedhetetlen része egy jó adag pihenés. A wellness-részlegben gyönyörű panorámával rendelkező kültéri pezsgőfürdő, beltéri pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, hűtőmedence és relaxációs szoba is található. A Maladinovo komplexum a hagyományos fürdőzésen kívül sörfürdőt is kínál. Ez egy olyan wellness élmény, amely ötvözi a kádban való lazítást a Bernard sör korlátlan fogyasztásával, amelyet egy pihenőágyon való kikapcsolódás követ. Felár ellenében masszázsok, pakolások és egyéb kezelések közül is választhat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekei a Bernard Pub játszóterét, a fedett gyermeksarkot és az étteremben található gyermekzónát is kipróbálhatják.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az üdülőhelynek van egy saját természetes strandja is a Szentmáriai-víztározó partján, amely a szállásról könnyen megközelíthető.

Ubytovací komplex Maladinovo

Ubytovací komplex Maladinovo

Pri Zátoke 66 , Liptovský Mikuláš
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Maladinovo, s.r.o Cégjegyzékszám: 52758290


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,2 km
Távolság a fürdőtől
8,9 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
0,3 km
Sípálya
11 km
Sífutás
11 km