Vegye az irányt a mindig csodás Magas-Tátra lábainál fekvő Felsőerdőfalva felé. Szálljon meg a hangulatos Penzion Bernardínban, ami nagyszerű kiindulópont ahhoz, hogy felfedezze a közeli természeti és kulturális kincseket. Mindehhez a szállás kiváló félpanziós ellátása biztosít majd kellő energiát. Ráadásul ajánlatunknak köszönhetően wellness, felvonó és aquapark kedvezményben is részesül.

A szálláshelyről

A Penzion Bernardín a szlovákiai Felsőerdőfalva falujában, a Magas-Tátra ölelésében fogadja a vendégeit. A hely tökéletes a kirándulók és sportolók számára, de a gyermekes családok vagy a zavartalan pihenés kedvelői sem járnak rosszul a itt foglalnak szobát.

Az egyik legnépszerűbb környékbeli célpont a Hrebienok túraközpont (6,6 km), amely az Ótátrafüredre (6,5 km) közlekedő felvonóval érhető el a legkönnyebben. Innen lehet tovább haladni a Kis-Tarpataki-és (9,8 km) a Nagy-Tarpataki-völgy (8,9 km), majd Nagyszalóki-csúcs (10,5 km) felé.

Egy másik közeli kihagyhatatlan látványosság a Csorba-tó (21,9 km), egy gyönyörű gleccsertó, amelynek befagyott felszínén 1925-ben még jégkorong Európa-bajnokságot is rendeztek. Ha pedig szereti feszegetni a határait, mássza meg a Tátra leghíresebb hegyeit, a Krivánt (31,5 km) és a Lomnici-csúcsot (10,4 km).

A gyermekeivel együtt érkezik? Nem kell aggódnia, nem fognak unatkozni. Könnyen elérhető közelségben található a nagy vízi vidámpark, az Aquacity Poprad (13,2 km) és az optikai illúziók galériája, a Tricklandia (6,1 km) is. Ezenkívül a Tátralomnicban (2,7 km) található 500 méter hosszú bobpályát is kipróbálhatják. A Magas-Tátra területét kerékpárutak szövik át, így akár két keréken is elindulhatnak egy családi kirándulásra.

Télen a síelők veszik birtokba a környéket. A vendégháztól rövid sétával elérhető a Tátralomnici síközpont (3,2 km), ahol több mint 11 km sípálya található. Ha inkább a kisebb síközpontokat kedveli, látogasson el az újtátrafüredi Jakubkova lúka (7,1 km) vagy a Lopušná Dolina (25,1 km) síközponthoz.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Penzion Palušák éttermében a hagyományos szlovák ételeket és a nemzetközi specialitásokat mellett akár pizzát is fogyaszthat. Kávézni az épületben található kedves kis kávézóban lehet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára a panzió területén trambulin áll rendelkezésre, ahol remekül fogják érezni magukat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Családjával vagy barátaival kellemesen töltheti el idejét a kertben található pavilonban.

Penzion Bernardín

Penzion Bernardín

Stará Lesná 406 , Stará Lesná
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Maroš Palušák Cégjegyzékszám: 48216674


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Cseh nyelven beszélő alkalmazott

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,8 km
Távolság a tótól
21 km
Busz megálló
1,6 km
Aquapark
13 km
Sípálya
3,2 km

Utazási tippek

Magas-Tátra

Magas-Tátra Utazási tipp

Szlovákia legvarázslatosabb és legnagyobb hegységét évente több ezer turista látogatja. Legtöbbjüket Szlovákia legmagasabb hegyének, a Gerlachfalvi-csúcsnak (2 654,4 m) legyőzése csalogatja ide. Természetesen nem kell elkeserednie, amennyiben nem vonzódik a hegycsúcsok izgalmakkal teli megmászásához, hiszen a csodálatos Tátrai Nemzeti Park természeti kincseit felfedezheti a több száz kilóméteren húzódó turista- és kerékpárutakon is.

A mesés helyek, amelyeket mindenképpen látnia kell a Magas-Tátrában:

  • a híres Kriván hegyet és a Lomnici-csúcsot (felvonóval is megközelíthető)
  • a varázslatos Csorba-tavat, vagy a Nagy- és Kis-Hincó-tavakat
  • Ótátrafüredről Hrebienokra tartó siklóvasutat
  • Tricklandiát Ótátrafüreden
  • a tátralomnici bobpályát
  • a közeli Tatralandia és Aquacity Poprád élményfürdőket

A téli időszakban feledhetetlen kilátásban lesz része a Magas-Tátra hóval borított tájára. Továbbá pazar síelésben lehet része a tátralomnici, illetve ótátrafüredi síközpontban, vagy a Lopusná-völgy sípályáin. Ellátogathat továbbá a téli sportok kiállítására a Ski Múzeumban.

További információ
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Ótátrafüred
Ótátrafüred
Csorba-tó
Csorba-tó