Élvezze velünk az aktív pihenést a Magas-Tátrában a Tátralomnicon épült Hotel Tatranec szállodában. A szlovák konyhát a félpanziós ellátás keretein belül élvezheti, érkezésekor pedig üdvözlő itallal kedveskedünk. További szórakozását a közelben található élmény- és termálfürdők, illetve a Lomnici-csúcs sípályái biztosítják.

A szálláshelyről

A Hotel Tatranec szálloda egy remek szálláshely, ahol az év bármely szakaszában élvezheti az aktív kikapcsolódást. A szálloda megközelítőleg 3 km-re épült Tátralomnic központjától, ahol felszállhat a Lomnici-csúcsra induló sífelvonóra és egyéb attrakciókat csodálhat meg. A csúcson csodálja meg a mesébe illő Kő-pataki-tavat, amelyet egy tanösvényen is körbesétálhat, télen pedig a környék pazar sípályáit próbálhatja ki. További természeti és történelmi kincsekben sincs hiány, a szállodától mindössze 11 km-re találhatóak a Studený potok vízesései, a siklóvasúttal büszkélkedő Ótátrafüred, a varázslatos Tricklandia pedig csupán 9 km-re fekszik. A fürdőzni vágyók a 25 perc autóútra található AquaCity Poprad élményfürdőben kapcsolódhatnak ki.

Hol fogok aludni?

Szállása a hotel 12 kétágyas, pótágy elhelyezésére alkalmas, műholdas televízióval és WiFi kapcsolattal rendelkező szobáinak egyikében lesz. Minden szoba zuhanykabinnal, vagy káddal ellátott privát fürdőszobával felszerelt.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A cseh és nemzetközi konyha ízvilágát az étteremben élvezheti, ahol a félpanziós ellátás ételei kerülnek tálalásra bőséges svédasztalok formájában. A szállodában látogassa meg a hagyományos Kolibát is, ahol szlovák specialitásokat kóstolhat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A túrázással töltött hosszú napok után a finn és infraszaunában pihenheti ki fáradalmait.

Hotel Tatranec **

Hotel Tatranec **

Tatranská Lomnica č. 202 , Vysoké Tatry
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Zdenko Kožuch Cégjegyzékszám: 14345510


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,6 km
Busz megálló
50 m
Aquapark
3 km
Sípálya
3,2 km
Sífutás
3,2 km

Utazási tippek

Magas-Tátra

Magas-Tátra Utazási tipp

Szlovákia legvarázslatosabb és legnagyobb hegységét évente több ezer turista látogatja. Legtöbbjüket Szlovákia legmagasabb hegyének, a Gerlachfalvi-csúcsnak (2 654,4 m) legyőzése csalogatja ide. Természetesen nem kell elkeserednie, amennyiben nem vonzódik a hegycsúcsok izgalmakkal teli megmászásához, hiszen a csodálatos Tátrai Nemzeti Park természeti kincseit felfedezheti a több száz kilóméteren húzódó turista- és kerékpárutakon is.

A mesés helyek, amelyeket mindenképpen látnia kell a Magas-Tátrában:

  • a híres Kriván hegyet és a Lomnici-csúcsot (felvonóval is megközelíthető)
  • a varázslatos Csorba-tavat, vagy a Nagy- és Kis-Hincó-tavakat
  • Ótátrafüredről Hrebienokra tartó siklóvasutat
  • Tricklandiát Ótátrafüreden
  • a tátralomnici bobpályát
  • a közeli Tatralandia és Aquacity Poprád élményfürdőket

A téli időszakban feledhetetlen kilátásban lesz része a Magas-Tátra hóval borított tájára. Továbbá pazar síelésben lehet része a tátralomnici, illetve ótátrafüredi síközpontban, vagy a Lopusná-völgy sípályáin. Ellátogathat továbbá a téli sportok kiállítására a Ski Múzeumban.

További információ
Csorba-tó
Csorba-tó
Lomnici-csúcs
Lomnici-csúcs
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút