Vegye az irányt szlovákia és a Magas-Tátrában található Poprád felé. Szálljon meg a Penzion Aqualandban és élvezze a kiadós reggelit, pihenjen a finn szaunában vagy az egyedülálló méhterápiás kezelés alatt. A szálléshely kiváló elhelyezkedésének köszönhetően felfedezheti a környező természetet. Ajánlatunknak köszönhetően pedig kedvezményesen léphet be az AquaCity Popradba.

A szálláshelyről

A Penzion Aqualand a szlovákiai Poprád városában, a Magas-Tátra kapujában fogadja vendégeit. Kivételes elhelyezkedésének köszönhetően könnyen eléri majd a környék csodás kirándulóhelyeit és nagyszerű látnivalóit. Kiemelkedik közülük az Aqua City Poprad vízipark és számos remek síterep.

Járja végig a kvetnicai kőbnyából induló tanösvényt, vagy látogassa meg a gánoci Geoparkot, ahol többek között neandervölgyi leleteket ismerhet meg. A közelben tör ki a felszínre a Hozelec Gejzír is. Ha hosszabb kirándulást szeretne, akkor vegye az irányt a Bálai-barlang vagy a Dobsinai-jégbarlang felé.

Télen a síelők veszik birtokba a vidéket. Olyan síközpont lejtőin hódolhatnak kedvenc időtöltésüknek, mint a Ski Lopušná Dolina, ami 5 sípályával, jégpályával és jól karbantartott sífutópályákkal várja a látogatókat. Továbbá könnyen megközelíthetik a Nová Lesná és a Ski Opalisko, síközpontokat is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház gazdag büféreggelije során sós, édes, hideg és meleg ételek közül válogathat. Szép időben a kertben is reggelizhet.

Hol kapcsolódhatok ki?

A wellnessrészlegben finn szauna, merülőmedencével és relaxációs zóna várja. Kipróbálhatja az egyedülálló méhterápiát is. A méhkaptárral összekötött faépületben mélyen belélegezheti a virágporral, illóolajokkal és más jótékony anyagokban dús levegőt, és hallgathatja a méhkaptár megnyugtató zümmögését.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legfiatalabb vendégek egy gyereksarokban játszhatnak kedvükre. És persze a kertben is szórakozhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Egy alvókonyha és egy szabadtéri grillsütő is rendelkezésre áll.

Penzion Aqualand

Penzion Aqualand

Štefánikova 893 , Poprad
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
AQUALAND, s.r.o. Cégjegyzékszám: 47162481


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Konferencia terem
Előadóterem
Baby barát
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Busz megálló
10 m
Aquapark
20 m

Utazási tippek

AquaCity Poprad

AquaCity Poprad Utazási tipp

Összesen 13 medence és 350 vízi attrakció, ez biztosítja tökéletes kikapcsolódását a közkedvelt élményfürdőben. Az aquapark 3 szabadtéri termál medencével és relaxációs fedett medencével rendelkezik, amely esti fényjátékoknak szolgáltat otthont. Továbbá találkozhat itt az italbárokkal rendelkező luxus Blue Diamond medencével és attrakciókkal teli gyerekmedencével is. Az AquaCity ezen kívül tartogat még egy meglepetést - itt található Szlovákia legnagyobb két emeletes wellness központja, amely szaunákkal, pezsgőfürdőkkel, jégbarlanggal, masszázsokkal, kezelésekkel és vízágyakkal felszerelt teremmel várja látogatóit.

A medencék nyitvatartási ideje:

  • Hétfőtől péntekig: 12:00 – 20:00
  • Szombattól vasárnapig: 10:00 – 20:00

Belépő árak a medencevilágba:

  • Gyerekek, diákok, mozgáskorlátozottak: 16 € – 19 €
  • Felnőttek: 21 € – 24 €

Javaslatunk: Amennyiben tágasabb családi körben tervezi látogatását, úgy igényeljen kedvezményes családi belépőt.

További információ
Alsótátrafüred - Pod Lesom síközpont
Alsótátrafüred - Pod Lesom síközpont
Thermal Park Vrbov
Thermal Park Vrbov
Kubašok síközpont
Kubašok síközpont