Irány Poprád, a Magas-Tátra kapuja, ahol a hangulatos Vila Mery *** szálloda fogadja Önt. Elegáns szállás, modern szaunavilág, kiadós félpanziós ellátás, valamint a környéken számos gyermek- és felnőtt program várja. Ráadásul számos kedvezmény is várja a helyi látnivalóknál.

A szálláshelyről

A Villa Mery *** a szlovákiai Poprád városban található, a Magas-Tátra kapujában. Kivételes elhelyezkedésének köszönhetően könnyen elérhetőek a gyönyörű kirándulóhelyek és számos nagyszerű látnivaló, köztük az Aqua City Poprad vízipark (1,9 km) és számos síterep. A szórakozás itt minden évszakban várja Önt.

A Bányászati tanösvény (3,7 km), amely a kvetnicai elárasztott kőfejtőből indul, egy kellemes kirándulásra invitálja. Kicsit odébb található a Gánóci Geopark (5,7 km) is, ahol többek között neandervölgyi leleteket is találtak. A Hozelec gejzír (6,5 km) a termálforrások különleges parkja. Ha egy hosszabb kirándulást tervez a Bélai-barlang (25,4 km) vagy a Dobsinai jégbarlang (30,3 km) is különleges látnivaló.

Télen a közeli síközpontok sípályáit is felfedezheti. Próbálja ki A Lucsivnán található Ski Lopušná Dolina (12 km) 5 pályáját, vagy az Alsóerdőfalva (9 km), a Németporuba (14,3 km), a Tátralomnic (18,1 km) és a Csorbató (29 km) síközpontok sípályáit.

Hol fogok aludni?

A kényelmes szobák és lakosztályok egyike gondoskodik majd a tökéletes kényelemről. Egyes szobák történelmi stílusban vannak berendezve, mások modernebbek. Mindegyikhez privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval vagy káddal és WC-vel, valamint WiFi-csatlakozással és síkképernyős TV-vel rendelkeznek.

  • A Deluxe kétágyas szoba 25 m²-es, franciaággyal és fotelekkel ellátott ülősarokkal rendelkezik. Egyes szobákban íróasztal, vagy kanapé is található.

  • A Franciaágyas szoba konyhasarokkal ugyanolyan méretű, mint a Deluxe szoba, és ugyanolyan felszereltséggel rendelkezik, de tartalmaz egy konyhasarkot is étkezőasztallal, mikrohullámú sütővel és vízforralóval.

  • Az Apartman 40 m²-es lakóterületet kínál egy franciaággyal, egy teljesen felszerelt konyhasarokkal és étkezőasztallal, valamint egy ülősarokkal ellátott nappalival.

  • A Deluxe Lakosztály 40 m²-es, és egy hálószobából áll, amelyben egy franciaágy található, valamint egy szobából, amelyben 2 egyszemélyes ágy található,ó. Továbbá a vendégeket egy nappali is várja, amelyben egy kiskonyha, étkező és ülősarok is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A villa nem rendelkezik hagyományos étteremmel a nagyközönség számára, de büféreggelit és menüből választható tálalt vacsorát szolgál fel. Májustól szeptemberig a nyári terasz is nyitva áll a vendégek előtt, ahol grillezési lehetőség is van.

Hol kapcsolódhatok ki?

A pihenés tökéletes oázisa az új modern szaunavilág, amely egy hangulatos, fából készült finn szaunával, egy luxus gyógynövényes gőzszaunával és egy sós frissítő szaunával várja, valamint egy masszázszuhanyzóval és egy relaxációs területtel is rendelkezik.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Közvetlenül a nyári terasz mellett egy kültéri játszótér található fából készült játékokkal.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálláshelynél elektromos kerékpárokat bérelhet a környék felfedezéséhez.

Vila Mery ***

Vila Mery ***

Brežný riadok 189/5 , Poprad
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
MAPOMA s.r.o. Cégjegyzékszám: 36664634


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
1,8 km
Sípálya
9 km
Sífutás
11,3 km

Utazási tippek

Magas-Tátra

Magas-Tátra Utazási tipp

Szlovákia legvarázslatosabb és legnagyobb hegységét évente több ezer turista látogatja. Legtöbbjüket Szlovákia legmagasabb hegyének, a Gerlachfalvi-csúcsnak (2 654,4 m) legyőzése csalogatja ide. Természetesen nem kell elkeserednie, amennyiben nem vonzódik a hegycsúcsok izgalmakkal teli megmászásához, hiszen a csodálatos Tátrai Nemzeti Park természeti kincseit felfedezheti a több száz kilóméteren húzódó turista- és kerékpárutakon is.

A mesés helyek, amelyeket mindenképpen látnia kell a Magas-Tátrában:

  • a híres Kriván hegyet és a Lomnici-csúcsot (felvonóval is megközelíthető)
  • a varázslatos Csorba-tavat, vagy a Nagy- és Kis-Hincó-tavakat
  • Ótátrafüredről Hrebienokra tartó siklóvasutat
  • Tricklandiát Ótátrafüreden
  • a tátralomnici bobpályát
  • a közeli Tatralandia és Aquacity Poprád élményfürdőket

A téli időszakban feledhetetlen kilátásban lesz része a Magas-Tátra hóval borított tájára. Továbbá pazar síelésben lehet része a tátralomnici, illetve ótátrafüredi síközpontban, vagy a Lopusná-völgy sípályáin. Ellátogathat továbbá a téli sportok kiállítására a Ski Múzeumban.

További információ
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Bélai barlang
Bélai barlang
Gerlachfalvi-csúcs
Gerlachfalvi-csúcs