Töltődjön fel Szlovénia legrégebbi, 600 éves fürdőkultúrával rendelkező fürdővárosában, Dobrnában. Pihenését koronázza meg a luxus Boutique Hotel Dobrna 4*-os szállodában töltött éjszakákkal, amely csodás Superior és Deluxe szobákkal, kiváló svédasztalos reggelivel és 4 fogásos vacsorával várja Önt, ráadásul a reggeli mellé még egy pohár pezsgő is jár! Élvezze az Arbora Spa kényeztetését, vagy lazítson a szomszédos Hotel Vita termálmedencéiben, és térjen haza teljesen felfrissülve!

A szálláshelyről

A Boutique Hotel Dobrna **** a szlovéniai Dobrna fürdővárosában található, amely több mint 600 éves gyógyfürdő hagyományokkal rendelkezik. Tapasztalja meg a saját bőrén a helyi termálvíz jótékony hatását, és ismerje meg Északkelet-Szlovénia kulturális és természeti értékeit.

A szálloda közvetlen közelében egy több mint 200 éves park hívogat egy sétára és egy kis pihenésre. A parkban 6 energiapont is található, amelyek jótékony hatással vannak a fizikai és mentális egészségre, valamint a közepén található egy pavilon is, ahol megkóstolhatja a dobrna termálvizet.

A fürdőváros környéke kiválóan alkalmas túrázásra és kerékpározásra. A szálloda közelében húzódik egy 2,8 km hosszú tanösvény, amelyen érdekes információkat tudhat meg a helyi természetről. A kijelölt turista útvonalak egyikén eljuthat a Drenovec vízeséshez (10 km), a Celjei várhoz (18 km), a Vovk malomhoz (3,5 km) vagy a Stolpnik kilátóhoz (15 km) is. Ha nagyobb kihívásokat tűzne ki túrázása céljául, meghódíthatja a Paški Kozjak (7,5 km) vagy a Špik (8,8 km) hegyeket, amelyek csúcsa alatt található a csodaszép Szent Jost plébániatemplom.

Érdemes ellátogatnia Velenje városába (10 km) is, ahol megtekintheti Velenje csodás középkori várát vagy a Szlovéniai Szénbányászati Múzeumot. A festői Velenje-tó pedig, tiszta vizével és csodás természetes strandjával a pihenés és a vízi sportok kiváló helyszíne.

Hol fogok aludni?

Három szobatípus közül választhat, amelyek mérete eltérő. A Superior szoba - 23 m², Deluxe szoba - 30 m² és Premium szoba - 38 m². A Superior és Premium szobák egy része erkéllyel is rendelkezik, melyek felár ellenében foglalhatóak.

Bármelyik szobatípust is választja a franciaágy mellett privát fürdőszoba vár Önre és modern, ízléses belső terekben gyönyörködhet. A szobák felszereltségéhez légkondicionáló, smart TV, WiFi hozzáférés, minibár, telefon, széf, dohányzóasztal kanapéval, hajszárító, valamint tea- és kávéfőző berendezés is tartozik. Zavartalan pihenését pedig a kényelmes ágyak és antiallergén ágynemű biztosítják.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel gazdag büféreggelivel indíthatja napját a földszinti reggelizőteremben. A hideg és meleg ételek és italok változatos és gazdag választéka mellett reggelente akár egy pohár pezsgőt is fogyaszthat.

Minden este igazi kulináris élményekben lesz része, a négyfogásos vacsora során, amelyet egy menüből választhat ki. A vacsorát a szálloda Kamin nevű luxuséttermében szolgálják fel, amely kb. 200 m-re található a szállástól.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az Arbora luxus wellnessben való pihenés közben gyorsan elfelejti minden gondját, és megerősítheti testi és lelki egészségét.

Lazuljon el a két finn szaunában, a két gőzszaunában vagy az infraszaunában. Frissítse fel magát a merülő medencében, vagy a jégbarlangban, vagy látogasson ki a szabadtéri teraszra. A feltöltőséséhez a 3 pezsgőfürdőn, valamint a beltéri és kültéri relaxációs zónában való ellazulás is hozzájárulhat. Ha megéhezett az önkiszolgáló bárban rágcsálnivalók állnak rendelkezésére, a hidratációról pedig a finom italok gondoskodnak.

A szomszédos Hotel Vita (200 m) termálmedencéiben is remekül kikapcsolódhat. Itt egy beltéri medence (32 °C), egy kültéri medence (28-29 °C), egy pezsgőfürdő (35-36 °C) valamint a gyermekek számára kialakított beltéri és kültéri medence (32 °C) is várja a napozóterasz mellett.

A helyi gyógyvizek jótékony hatását a Hotel Vita termálfürdőjében (200 m) is megtapasztalhatja. Megmártózhat a természetes termálvízben, vagy kipróbálhat csodás masszázsokat és olyan terápiás kezeléseket, mint például a méregtelenítő, só- vagy gyógynövényfürdő.

Boutique Hotel Dobrna ****

Boutique Hotel Dobrna ****

Dobrna 50 , Dobrna
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
Terme Dobrna d.d. Cégjegyzékszám: 5053587


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
23 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Sípálya
41 km

Utazási tippek

Celje vára

Celje vára Utazási tipp

Az úgynevezett Öreg vár vagy Felső vár Celje városa felett egy dombon áll, és méretének köszönhetően elnyerte a legnagyobb szlovén vár címet. Az építkezés kezdete a 13. századra nyúlik vissza, amikor a kastély Celje grófok székhelye volt. A 17. században a vár állapota romlani kezdett, de a 19. század közepe óta védett műemlék, és így a helyreállítás a mai napig zajlik. A kastély látogatóit elvarázsolja hely autentikus történelmi hangulata és a környező hegyes-völgyes táj lélegzetelállító látványa.

Kamnik városkája
Kamnik városkája
Šmartinsko-tó
Šmartinsko-tó
Laško fürdővárosa
Laško fürdővárosa