Látogasson el velünk az osztrák Alpokba és éljen át egy feledhetetlen nyaralást a Bachseitenhof Panzióban ízletes félpanziós ellátással és szaunahasználattal. A csomag továbbá tartalmaz egy süteményekkel édesített kávézást, egy üveg bort, kedvezménykártyát, vagy a helyi szeszfőzde látogatását. További szórakozását az asztalitenisz és biliárd biztosítja. Ha további kikapcsolódásra vágyik, akkor kipróbálhatja a biliárdot és az asztaliteniszt is.

A Travelking által ellenőrizve

“Akár a történelmi városok felfedezése, akár a hegyekben való túrázás érdekli, a Bachseitenhof Panzió tökéletes kiindulópont mindkettőhöz. Élvezheti a nyugalmat, gyönyörű kilátással az osztrák vidékre, és a mindennapoktól való eltávolodást. Télen ráadásul a közeli Radstadt valóságos síparadicsommá változik. A panzió hangulatos kis alpesi stílusú szobáiból nem fog hiányozni semmi. A vacsoránál felszolgált tipikusan osztrák ételek és a helyi alapanyagokból készült svédasztalos reggeli pedig jól fog esni a hegyi levegőn. Mindenképpen látogasson el a világ legnagyobb jégbarlangjába az Eisriesenweltbe, illetve Halstattba. Bármikor szívesen visszatérnék a panzióba!” Teljes értékelés

Kateřina Vašátková - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-8 2023

A szálláshelyről

A Bachseitenhof Panzió erdős területen épült, az alpesi csúcsokkal védett csendes Radstadt városkában. A síelés szerelmesei biztosan értékelni fogják, hogy a Fageralm-Reiteralm síközpont felvonóitól mindössze 500 méterre található. Az Amadé Termálfürdőnek (11 km), a Hochseilpark Altenmarkt élményparknak (11 km), vagy a Loden Steiner manufaktúrának (14 km) köszönhetően felejthetetlen élményekben lehet része, legyen szó nyárról, vagy téli hónapokról.

Hol fogok aludni?

Kényelmes kétágyas szobákban szállhat meg, amelyek rusztikus fabútorokkal vannak berendezve, valamint a legtöbbhöz erkély is tartozik. Az ablakokból a tóra, a kertre vagy a Dachstein-hegységre nyílik kilátás.

A Standard szobák (12 m²), egy franciaággyal, egy ülősarokkal ellátott asztallal, szekrénnyel, privát fürdőszobával és síkképernyős TV-vel rendelkeznek. Pótágy elhelyezése nem lehetséges ebben a szobatípusban.

A Deluxe szobák valamivel nagyobbak (16 m²) és a franciaágyon kívül egy pótágyként használható kanapéággyal is rendelkezik.. Ezenkívül ezek a szobák modernebb, belsővel rendelkeznek, prémium minőségű természetes anyagok, márvány és különböző fafajták felhasználásával. Természetesen privát fürdőszobával, televízióval és minden egyéb kényelmi szolgáltatásokkal rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az ízletes félpanzió a panzió éttermében kerül felszolgálásra, amely keretein belül élvezheti a bőséges büféreggelit és a kiváló háromfogásos vacsorát.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú nap után a fáradalmait a szaunában pihenheti ki, amelybe korlátlan a belépés a teljes tartózkodás alatt.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A panzió vendégei korlátlanul igénybe vehetik a televízióval rendelkező közös helyiséget, a biliárdot és az asztaliteniszt.


50417-000424-2020

Pension Bachseitenhof

Pension Bachseitenhof

Bachseitenweg 12 , Radstadt
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
DI Andorné Éva Cégjegyzékszám: 66364445


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 19:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
7 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Kerékpártároló
Sítároló
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,4 km
Busz megálló
4 km
Sípálya
1,7 km
Sífutás
6 km

Utazási tippek

Alacsony-Tauern

Alacsony-Tauern Utazási tipp

Az Alacsony-Tauern (németül Niedere Tauern) sok turista szívét megnyerte már füves alpesi rétjeinek és számtalan hegyi tavának köszönhetően. Mindezeket sűrű túraútvonal-hálózat szegélyezi, amely családok és tapasztalt túrázók számára egyaránt alkalmas. Ez a lenyűgöző hegység Ausztria középső részén a szlovákiai és Nyugati-Tátrára emlékeztet. Az egyik legnépszerűbb célpont minden bizonnyal a környék legmagasabb csúcsa, a Hochgolling, amely 2863 m tengerszint feletti magasságával a Schladming magasabb részén található. Az alacsonyabb csúcsokon - Hochwildstelle (2747 m), Waldhorn (2702 m) vagy Grosser Bösenstein (2448 m) - szintén érdekes túrákat tehetünk.

További információ
Dachstein Sky Walk kilátó
Dachstein Sky Walk kilátó
Hallstatt városa és tava
Hallstatt városa és tava
Tauplitz
Tauplitz