Töltődjön fel az egész család az osztrák Alpokban épült Hotel Berghof *** szállodában, a közkedvelt Tauplitzalm térségben. A csomagunk tartalmazza a félpanziós ellátást, szaunázást, a darts és asztalitenisz korlátlan használatát. A szállodától egy karnyújtásnyira sífelvonó állomás és egy mesés tó található.

A szálláshelyről

A Hotel Berghof *** szálloda 1 650 m tengerszint feletti magasságban épült az osztrák Alpok egyik közkedvelt térségében, Tauplitzalmban, amely különösen híres kristálytiszta tavairól és más természeti szépségeiről.

A nyári hónapokban sincs hiány a látványosságokból, hiszen a szálloda környékén számtalan mesébe illő tavat látogathat meg. Ezek közé tartozik a híres hármas, a Grundlsee, Toplitzsee és Kammersee tavak, amelyeket gyalogosan, kerékpárral, vagy hajókázás közben is felfedezhet. Mindenképpen megéri a látogatást a Dachstein jégbarlang, a történelmi emlékek közül pedig az ősi Stift Admont (Admonti bencésrendi apátság) is, amely a világ legnagyobb kolostori könyvtárát rejti.

Kulturális élmények és látnivalók megtekintéséhez ajánljuk a szomszédos Bad Mitterndorf (11,6 km) város felfedezését, ahol meglátogathatja a Schwanegg és Grubegg kastélyokat, a Strick Történeti Múzeumot. Tegyen egy kirándulást Bad Aussee (26,4 km) városába, ahol a sóbányászat nagy múltra tekint vissza, így megtekintheti a történelmi sógyár épületeit vagy meglátogathatja a régi sóbányát is. A Mercedes rajongóknak egy érdekesség, hogy itt található egy modern híd, a Mercedes-Benz logó alakjában.

A szálloda közvetlen közelében található a Tauplitzseelift négyüléses sífelvonó, melyhez könnyen lesíelhet. A 43,5 kilóméternyi Taupitz sírégiót összenes 17 felvonó szolgálja ki. A kalandvágyók felfedezhetik a környékbéli síterepeket: Kulm síugróterep (15 km), amely a világ legmagasabb természetes síugróterepe és rendszeresen ad otthont világkupa-versenyeknek. Ha pedig egy sípályán töltött nap után szeretne felmelegedni, látogasson el a Bad Mitterndorf-i GrimmingTherme (13,5 km) vagy a Bad Aussee-i Narzissenbad (28 km) fürdőkbe.

Hol fogok aludni?

Szállás Standard, franciaággyal rendelkező szobában. A szoba felszereltsége: televízió, telefon, zuhanykabin és toalettel felszerelt saját fürdőszoba. Egyes szobák erkéllyel is rendelkeznek.

Felár ellenében családi szobát is választhat. Ez a szoba legfeljebb 4 fő számára kínál szállást, franciaágyon és egy emeletes ágyon. Felszereltségében a Standard kétágyas szobával megegyezik, így privát zuhanyzós fürdőszobával, TV-vel és telefonnal is rendelkezik, valamint néhány családi szobához erkély is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében főleg osztrák specialitások kerülnek az asztalra. Az étkezés közben kiülhet a teraszra is, ahonnan lélegzetelállító kilátás tárul a dachsteini hegyekre.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú nap után a szaunában és infrakabinban pihenheti ki fáradalmait. Ha pedig még mindig van egy kis energiája, darts és az asztalitenisz is várja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek részére egy játszószoba is található a szállodában.

Hotel Berghof Tauplitzalm  ***

Hotel Berghof Tauplitzalm ***

Tauplitzalm 19 , Tauplitzalm
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Die Tauplitz Bergbahnen GmbH Cégjegyzékszám: 62541y


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
13:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Kisállat bevihető 20 €/foglalás ellenében (kizárólag a nyári szezonban)
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
A parkolás nyáron ingyenesen, télen térítés ellenében lehetséges

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tótól
1,2 km
Busz megálló
1,4 km
Sípálya
30 m
Sífutás
1,5 km