Zillertal főleg télen a leglátogatottabb, viszont Tirol ezen része rengeteg lehetőséggel kecsegtet a nyári hónapokban is - túraösvények és kerékpárutak végeláthatatlan sora, hegymászás, golfpályák és gazdag kulturális élet. A kellemes hangulatú Standlhof *** szállodából lenyűgöző kilátásban lehet része az osztrák Alpokra, élvezheti a bőséges félpanzió ízeit és a szálloda wellnessében pedig kipihenheti a mindennapos fáradalmakat.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon elégedettek voltunk a Hotel Standlhof ***-ban töltött pihenéssel. A szállodáról az Eberharter-Putz család gondoskodik, akik különösen odafigyelnek a szolgáltatások magas színvonalára. Az ételek csodásak voltak és példaértékű, hogy csak friss és helyi alapanyagokat használnak . A szobánk kényelmes volt és szép, egy csodás erkéllyel, ülősarokkal és kilátással a festői hegyekre. A szálloda a városközpontban helyezkedik el, így minden látnivaló sétatávolságra van. Az egész nyaralás fantasztikus volt, és szívesen visszajönnénk.”

Veronika Császárová - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2022

A szálláshelyről

A Hotel Standlhof *** szálloda Uderns település központjában épült, a tiroli Zillertal völgyben, amelyet a fennséges Alpok vesznek körül. A téli időszakban a hatalmas Hochzillertal, Hochfügen és Spieljoch síközpontok csupán pár perc utazásra találhatóak, nyáron pedig felfedezheti a környező hegyeket gyalogtúra keretén belül, esetleg kerékpáron ülve. A közelben fekszik a mesébe illő Achensee tó is és a történelmi jelentőségű Tratzberg kastély.

Hol fogok aludni?

Szállás tiroli stílusban berendezett, Standard Double típusú, műholdas televízióval, WiFi kapcsolattal és zuhanykabinnal ellátott saját fürdőszobával rendelkező szobában. A szobából nagyszerű kilátás nyílik a Zillertali-Alpokra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda kiváló ételeket szolgál fel vendégeinek, amelyek alapanyagai a helyi gazdáktól származnak, a fűszernövények pedig egyenesen a konyha kertjéből kerülnek az ételekbe. Az éttermet a hagyományos osztrák ízvilág jellemzi.

Hol kapcsolódhatok ki?

A tökéletes kikapcsolódásért látogasson el a 1,5 km-re található Erlebnistherme Zillertal termálfürdőbe.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Mindössze 100 méterre a szállodától kerékpárkölcsönző, 1,5 km-re pedig golfpálya található.

Hotel Standlhof ***

Hotel Standlhof ***

Dorfstraße 48 , Uderns
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Standlhof GmbH Cégjegyzékszám: 176662y


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Minibár
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a fürdőtől
1,7 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
1,9 km
Sípálya
2,2 km