Csodálatos élmények várják a Dachstein régió hegyei között. Az osztrák Alpok biztosan nem okoz majd csalódást, akár télen, akár nyáron szeretne ide ellátogatni. Amire számíthat: tiszta levegő, gyönyörű környezet, rengeteg téli és nyári sportolási lehetőség, és minőségi szállás a Hotel Pruggererhof *** -ban. A csomagár magában foglalja a finom reggelit és vacsorákat salátabüfével, a szauna használatát és a síbuszt.

A szálláshelyről

A Hotel Pruggererhof *** a népszerű Dachstein-Tauern régióban, a Galsterbergalm-hegy lábánál található, Schladmingtól mindössze 15 km-re. Itt évszaktól függetlenül nagyszerű aktív pihenésben lehet része.

Nyáron felfedezheti a nagyszerű túra- és kerékpárutakat, amelyek közvetlenül a szálloda mellett vezetnek. A népszerű útvonalak közé tartozik a Pruggern-Moosheim-Pruggern (6 km) és a Pruggern-Aich-Pruggern (10 km). A kerékpárosok a népszerű Ennsradweg R7 és további 500 km különböző nehézségű, jelzett útvonalon haladhatnak. A környék további látnivalói közé tartozik a gyönyörű Riesach-vízesés (27,7 km), az Aich-i üdülőpark (4,3 km) fürdőzési lehetőséggel és a Gröbming Adrenalinpark (3,6 km) is megér egy látogatást.

A téli sport szerelmesei a Galsterbergalm síközpont (5 km) sípályáit hódíthatják meg, ahova a szállodától ingyenes síbusz indul, amely 13,5 km hosszú, minden képességű sípályával és 7 km hosszú szánkópályával várja vendégeit. A Hauser-Kaibling (7 km) a 2,4 hektáros Wollis Kids Parkkal és az 1460 m hosszú XXL funslope-pályával, vagy a Schladming Planai síközpontok (15 km) a Superpark akadálypályával szórakoztatja a síelés szerelmeseit.

Hol fogok aludni?

A Kétágyas szoba kb. 20 m²-es, egy franciaággyal, TV-vel, minibárral, íróasztallal, ülősarokkal és WiFi csatlakozási lehetőséggel van felszerelve. A szobához privát zuhanyzós fürdőszoba és erkély vagy francia ablak is tartozik. Szükség esetén lehetőség van pótágy elhelyezésére is.

A Családi szoba ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja, mint a kétágyas szoba, azaz TV, minibár, íróasztal, dohányzóasztal ülőhellyel, WiFi kapcsolat, zuhanyzós fürdőszoba és erkély/francia ablak. Azonban méretében ez már nagyobb (34 m²), amely két külön hálószobára van felosztva, és akár 5 fő elhelyezésére is alkalmas lehet a pótágynak köszönhetően.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda stílusos éttermében minden nap félpanziós ellátásban lehet része. A nap bármely szakában rendelhet italokat vagy kávézhat egy desszert kíséretében a bárban. Ha kedve támad, az étterem teraszáról is elfogyaszthatja, miközben megcsodálja a gyönyörű kilátást a tájra.

Hol kapcsolódhatok ki?

A környék felfedezésével töltött nap után minden bizonnyal jól esik majd egy kis pihenés a pihentető nyugágyakkal és szaunával felszerelt wellness-részlegben.

Hotel Pruggererhof ***

Hotel Pruggererhof ***

Oberdorf 6 , Pruggern
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Pruggererhof GmbH Cégjegyzékszám: FN535066m


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
3 km