Ausztriai pihenés gyógyfürdők közelében

Ha a tökéletes gyógyfürdő élményt keresi, válassza Ausztriát ami nem csak hófödte hegycsúcsokkal és a jól karbantartott sípályák olyan népszerű a turisták körében. Az olyan világszinten elismert fürdővárosok, mint Bad Gastein szintén nagy csábítást jelenteken azok számára akik a vakáció alatt a pihenést részesítik előnyben. Ne maradjon ki Ön sem, és foglaljon szállást Ausztriában a Travelking segítségével.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Már nagyon izgatottan vártuk ezt az utazást. Bad Gastein fürdővárosának hangulata, és a környező hegyek szépsége teljesen lenyűgözött. A szálloda magas minőségű szolgáltatásaival minden igényt kielégít. Az összes itt töltött nap, bőséges reggeliben és csodafinom vacsorában volt részünk. Valamint ki kell emelnem a wellness részleget is, ahol szinte újjászülettünk. A környék ideális hosszabb-rövidebb kiránduláshoz, akár télen, akár nyáron. Bár az időjárás nem volt felhőtlen, a wellness részlegnek köszönhetően kipihenten és feltöltődve tértünk haza.”

Štepán Pospíšilík
Štepán Pospíšilík
Marketing csapatvezető


Ausztriában a magas hegyek között káprázatos fürdővárosok rejtőznek. Ha ide utazik a zavartalan pihenést a hegyi levegőn tett túrákkal és sétákkal kapcsolhatja össze. Ha csak néhány napot is tölt el egy osztrák gyógyfürdőben, szinte újjászületve térhet majd haza.

Hol várnak Önre a legnagyszerűbb gyógyfürdők Ausztriában?

  • A Magas-Tauernben található Bad Gastein egyedülálló sziklás fürdői egész évben nyitvatartják kapuikat a nagyközönség előtt. Ne maradjon le Ön sem és élvezze a mártózást, miközben elmerül a hegyekre nyíló lélegzetelállító kilátásban.

  • Az Alsó-Ausztria régióban található a Laa an der Thaya, ahol modern környezetben élvezheti a kikapcsolódást. A település igazán könnyen megközelíthet: mindössze 2 órányi autóúttal elérhető Győrből

  • De Bécsnek sincs szégyellni valója ha fürdő kulturálól van szó. A metropolisz gyógyfürdő segítenek kicsit elmenekülni a város nyüzsgése elől. A város egyik leghíressebbje a Spa Therme Wien, amelyet Európa egyik legmodernebb és legnagyobb városi gyógyfürdőjeként tartanak számon.

  • A Karintiában töltött nyaralás során sem kell lemondania a termál medencékről, ha a Thermal Baths St. Kathrein vagy a Kärntentherme szolgáltatásait választja.