Vegye az irányt Ausztria és az Alm völgye felé és szálljon meg a JUFA Hotel Grünau im Almtal ***-ban, ahonann a festői Almtal régió minden látnivalóját könnyen elérheti! Fedezze fel a gyönyörű tavakat, a titokzatos barlangokat, az izgalmas túraútvonalakat és bájos történelmi városokat. Ráadásul a Salzkammergut Kalandkártya is a csomag részét képezi, ami segítségével számos szuper helyet ingyenesen vagy kedvezményesen látogathat meg. A szálloda emellett csodálatos félpanziós ellátással, 2 szaunával és remek programokkal várja az egész családot.

A szálláshelyről

A JUFA Hotel Grünau im Almtal *** a Felső-Ausztriában fekvő Grünau im Almtal városában, az Alm folyó festői völgyében fogadja vendégeit. A szálloda elhelyezkedése miatt ideális választás a természetjáróknak és a síelőknek is.

A környék kirándulóhelyek közül kiemelkedik a gyönyörű Almsee és a Traunsee tó. Utóbbiban egy kis szigeten áll az Ort vízi kastély. Érdemes ellátogatni még a kerámia iparáról híres Gmunden városába. Nem bánja meg azt sem ha felfedezi a Gassel-Tropfsteinhöhle kristálybarlangot vagy ha tart egy igazi családi napot a Cumberland Wildlife Parkban, ahol lenyűgöző vadon élő állatok várják.

Ha érdekli a helyi építészet és történelem, látogasson el Bad Ischl városába, ami Ferenc József és Sissi hercegnő nyári rezidenciájaként szolgált. A helyi termálfürdőben is lazíthat egy jót. Az UNESCO világörökségi listáján is szereplő Hallstatt világhírű városa is a közelben található.

Télen a Kasberg síközpont miatt érkezik a legtöbb turista a helyszínre. A nagyszerű síterep 40 kilométernyi, különböző nehézségű (kék, piros és fekete) sí, valamint freeride pályát, funparkot és gondozott sífutópályát kínál vendégeinek. Ilyenkor érdemes felkeresni a Dachstein Krippensteint is, ahol többek között a Dachstein Rieseneishöhle és Dachstein Mammuthöhle jégbarlangok illetve a híres 5fingers kilátót található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme igyekszik bio, helyi alapanyagokból készíteni ízletes fogásait. Térjen be ide és kóstolja meg az osztrák konyha legjavát. Válogathat a házikenyerek, a bio teák, a házi felvágottak és tejtermékek, valamint vegetáriánus ételek közül.

Hol kapcsolódhatok ki?

A modern wellnessrészleg a finn és gyógynövényes szaunájában felmelegedhet és pihenhet a kirándulással töltött nap után. Ezenkívül egy relaxációs szoba is rendelkezésre áll.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Egy beltéri gyermeksarok és mászófala valamint egy nagy szabadtéri játszótér gondoskodik a legkisebbek szórakozásáról.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szabadtéri tűzrakóhely mellett üldögélve minden este kellemesebben telik majd.

JUFA Hotel Grünau im Almtal ***

JUFA Hotel Grünau im Almtal ***

Hinterrinnbach 17 , Grünau im Almtal
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
JUFA Hotels Österreich GmbH Cégjegyzékszám: FN286662m


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00 - 21:00
Kijelentkezés
7:00 - 11:00
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,1 km
Távolság a tótól
21,9 km
Busz megálló
2,6 km
Sípálya
7,7 km
Sífutás
2,8 km

Utazási tippek

Grundlsee tó

Grundlsee tó Utazási tipp

Az alpesi Grundlsee tó több mint 4 négyzetkilóméter területen, Stájerország Sókamra nevezetű térségében terül el. A sziklafalakkal és erdőkkel védett tótükör alatt 64 méter mély víztömeg található, amely minősége annyira kiváló, hogy akár inni is lehet belőle. A tó körül rengeteg kirándulási lehetőség kínálkozik, többek között a Szent Pál plébániatemplom, vagy Bas Aussee fürdővárosa. A tó víz alatti világa közkedvelt a búvárok és horgászok körében, amennyiben szívesebben marad a szárazföldön, úgy ajánljuk a geológiai tanösvény felfedezését.

További információ
Bad Ischl termálfürdő
Bad Ischl termálfürdő
5 Ujj kilátó
5 Ujj kilátó
Hallstatt városa és tava
Hallstatt városa és tava