Élvezze a kristálytiszta alpesi levegőt, a szaunázást, és a kiváló helyi konyha fogásait. Pihenjen a családdal az Alpokban, a Thermal Römerbad gyógyfürdőtől egy karnyújtásnyira. Garantáljuk, hogy a Bad & Ski Panzióban *** kikapcsolódása tökéletes lesz. Csomagunk tartalmazza a félpanziós ellátást és a wellness korlátlan használatát is.

A szálláshelyről

A Bad & Ski Panzió Bad Kleinkirchheim kisvárosban található, amelyet sí- és fürdőparadicsomként tartanak számon. A városnál található sípályák összesen 98 km-en húzódnak. A szálloda környékén továbbá síiskolák, szánkópályák és téli turistautak várják a látogatókat. Pár perc sétára pedig egyből két fürdőközponttal is találkozhatunk, a Sankt Kathreinnal (800 m) és a Römerbaddel (1 km). A környéken rengeteg túraösvény és kerékpárút található, amelyek lélegzetelállító kilátást nyújtanak a mesés hegycsúcsokra. Bad Kleinkirchheimből felvonó is indul, amely segítségével a Brunnach Nemzeti Parkba juthat el. További közkedvelt látnivalók még például Sommeregg vára (28 km), a bonsai múzeum Seebodenben (28 km), a reneszánsz stílusban épült Porcia kastély (33 km), vagy a Millstattban épült gyönyörű bencés apátság (21 km). A káprázatos Millstatti-tó pedig remek lehetőség a vízisportok szerelmeseinek.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas, TV-vel, WiFi kapcsolattal és saját fürdőszobával rendelkező szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A napot kiváló büféreggelivel indíthatja. Napközben, ha megéhezne bármikor ellátogathat a környező éttermek és fogadók egyikébe. A környéken tett kirándulások után a szállodában ízletes menüválasztásos vacsora várja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha pihenni vágyik, a finn szauna, gőzfürdő és a kényelmes nyugágyakkal rendelkező pihenőszoba bármelyikében lazíthat egyet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek számára a panzió játszósarokkal kedveskedik, így biztosan ők sem fognak unatkozni.

BAD & SKI Pension ***

BAD & SKI Pension ***

Dorfstrasse 61 , Bad Kleinkirchheim
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Csaba Kovacs und Mitgesellschafter GnbR Cégjegyzékszám: 611325887


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
8 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Sítároló

A szálláshely környéke

Busz megálló
100 m
Aquapark
0,6 km
Sípálya
1 km