Legyen része egy felejthetetlen nyaralásban az osztrák Alpok gyönyörű vidékén, Salzburgban. Örömmel várja Önt a családi kézben lévő Hotel Unterberghof ****. A csomagunk a félpanziós ellátás mellett délutáni snacket is tartalmaz. A fűtött szabadtéri medencét korlátlanul használhatja, és a Flachau kártya segítségével további kedvezményekben is részesülhet. Továbbá az Önnel érkező 10 év alatti gyermekek ingyenesen tartózkodhatnak a szállodában.

A szálláshelyről

A Hotel Unterberghof **** Flachau városában található, amely egy csodálatos szállás Salzburg közelében, a Ski Amadé régióban. A szállodától egy rövid sétára találhatóak túraútvonalak és sípálya is. A szálloda saját kiterjedt wellnessrészleggel rendelkezik, így a hegyi kalandból visszatérve lesz hol pihennie.

A szállás elhelyezkedése minden aktív pihenést kedvelőnek tetszeni fog. A legközelebbi síterep és túraútvonalak szó szerint pár lépésre vannak a szállodától. A gyönyörű táj a robosztus alpesi mély erdőkkel egész évben sétákra hívogatja az ide látogatókat. Úti célja lehet a Reitecksee (4,5 km) vagy a Seekarsee (14 km) tavak, vagy a gyönyörű Lichtenstein-szurdok (25 km) valamelyike. A legcsábítóbb természeti látványosság az Eisriesenwelt jégbarlangok világa (30 km).

Nyáron a túrázáson kívül más módon is szórakozhat Flachau környékén. A helyi táj ideális számos más sporttevékenységhez, például hegyi kerékpározáshoz és lovagláshoz, valamint olyan extrém sportokhoz, mint a rafting, a canyoning, a hegymászás vagy a siklóernyőzés. Az adrenalinfüggők a közeli Rodelbahn Lucky Flitzer (2 km) bobpályán, míg a nyugodtabb időtöltést kedvelők a szállás közvetlen közelében található két természetes úszómedencében tölthetnek el egy csodálatos időt.

A tél beköszöntével az alpesi lejtők életre kelnek. A Ski Amadé terület Európa egyik legnagyobb téli sportrégiója, amely több mint 860 kilométernyi sípályát és 270 felvonót és felvonóvasutat kínál. Mindezt egyetlen síbérlettel fedezheti fel. A szuperszéles lejtők, a legmodernebb felvonók és a gyermekes családok számára nyújtott nagyszerű lehetőségek teszik Flachau-t az egyik legnépszerűbb helyszínné. A legközelebbi síterepek közvetlenül a szálloda mögött találhatók, így gyalogosan is könnyen megközelíthetőek.

Hol fogok aludni?

A Hotel Unterberghof 4 *-os színvonalon berendezett szobái nyugalmat és kényelmet biztosít vendégei számára. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval vagy káddal, WC-vel és hajszárítóval. Választhat kétágyas, háromágyas és négyágyas szobák közül, amelyekben franciaágy és kanapéágy áll rendelkezésre .

A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a műholdas TV, rádió, telefon, széf, minibár és hűtőszekrény. Egyes szobákhoz erkély tartozik, és akadálymentesített szobákat is talál.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégek csodás ételeket fogyaszthatnak a gyönyörű kilátással rendelkező tágas étteremben. A reggelit és a vacsorát svédasztalos formában szolgálják fel. A felnőttek a vacsora mellé egy pohár sört vagy bort is fogyaszthatnak.

Délután az étteremben desszertekből is választhat illetve a kikészített kávéból is korlátlanul fogyaszthat. Az olyan kávékülönlegességek rendelése, mint a cappuccino, a latte macchiato vagy az espresso csak a reggelinél ingyenes, délután térítés ellenében kérheti. A gyermekek délután fagylaltot is fogyaszthatnak és egész nap élvezhetik az üdítőitalokat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hegyekben töltött aktív nap után jöjjön a megérdemelt pihenés! Szerencsére nem kell messzire mennie érte, mert egy csodálatos gyógyfürdőt talál közvetlenül a szállodában, ahol sokféleképpen kikapcsolódhat. A kertben egy nagy fűtött medence található napozóágyakkal, amelyben úszhat és pihenhet.

Különösen télen fogja értékelni a lehetőséget, hogy felmelegítheti fáradt testét, Önön múlik, hogy a finn szaunát, gőz- vagy infravörös kabint, tepidáriumot vagy a fűtött padot használja. A nyújtáshoz és az erőnléti edzéshez látogasson el a szálloda fitness termébe, ha pedig barnulni szeretne kicsit, akkor egy szolárium is a rendelkezésére áll.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Szeret sportolni? Akkor jó hírünk van, mert a fitness termen túl teniszpálya és az asztali tenisz is vár Önre.

Hotel Unterberghof ****

Hotel Unterberghof ****

Unterberggasse 240 , Flachau
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Unterberghof GmbH Cégjegyzékszám: 55932209


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
9 km
Sípálya
10 m