Kapcsolódjon ki a gyönyörű Alpokban, élvezze az Ötscherland Nemzeti Park szépségét, télen a kiváló síterepeken való síelést, nyáron pedig fürdőzést a környező tavakban. A Lunzer See-tónál található Pension Sunny vendégházában kontinentális reggelivel is várják a vendégeket. 5 év alatti gyermekai pedig ingyenesen tarthatnak Önnel.

A szálláshelyről

Látogasson el az Alpokba és fedezze fel az Ötscherland Nemzeti Park szépségeit. A szállását Lunz am See városában biztosítjuk, a Lunzer See tó közelében. Az evezést kedvelők számára remek hírünk van, hiszen a vendégháztól csak egy rövid távolságra található Ausztria egyik legnépszerűbb folyója, a Salza folyó, amelynél 78 km hosszú, gyönyörű szurdok található. A városközpontban számos örökségi műemlék található, a közeli Ötscher cseppkőbarlangok pedig összetéveszthetetlen hangulatot árasztanak. Télen használja ki a közeli környék kiválóan karbantartott sípályáit, mint például a Ötscher Lackenhof (11 km) vagy a Hochkar (15 km).

Hol fogok aludni?

A szobák műholdas TV-vel, DVD lejátszóval és saját fürdőszobával (WC, zuhanyzó) felszereltek. Továbbá teljesen felszerelt konyhasarok is található itt mikrohullámú sütővel, elektromos vízforralóval és hűtőszekrénnyel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégházban felszolgált reggeli fogyasztható el, melynek köszönhetően jól indulhat a nap a lélegzetelállító környék felfedezéséhez.

Pension Sunny

Pension Sunny

Seestrasse 10 , Lunz am See
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Open Project s.r.o. Cégjegyzékszám: 06440088


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Sítároló

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a tótól
1,8 km
Busz megálló
81 m
Sípálya
3,4 km