Ön is az aktív pihenés kedvelője? Akkor van egy jó tippünk! Válassza a Sun Panziót az Osztrák Alpokban, Gaming városában. A környéken rengeteg kirándulási lehetőség adott az év minden napján, ráadásul a közelben számtalan csodás fürdőt is talál. Az utalványunknak köszönhetően pedig gazdag büféreggelivel indíthatja minden itt töltött napját.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztük a SUN panzióban való pihenést a családdal. A szálláshely Gaming festői kisvárosának környezetben, az erdők ölelésében található, és remek kiindulópont a kerékpártúrákhoz. Nyár közepén látogattunk el a panzióba, így azonnal a helyi fürdő felé vettük az irányt, amely számos élményt kínál minden korosztály számára. Nyáron a Lunz és az Erlauf See tavak közelsége miatt jó választás, télen pedig az Ötscher és Hochkar síközpontok miatt. Szívesen visszatérnék ide egyszer télen is.”

František Jordán - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2023

A szálláshelyről

A családi kézben lévő Sun Panzió kellemes szállást kínál az osztrák Gaming központjában, amely különösen a Klosterruine Nimbschen kolostorról híres. Gaming és környéke az aktív pihenést kedvelőknek tökéletes választás lehet. Sok túra- és kerékpárút található a közelben. Nyáron, miután megmászta az egyik környező hegyet, kipróbálhatja például a siklóernyőzést. A gyönyörű Salza és Erlauf folyók raftingra hívogatnak, a Lunz és az Erlauf See tavak pedig kellemes pihenésre és búvárkodásra. Télen sem fog unatkozni, hiszen az Ötscher és Hochkar síközpontok csak Önre várnak!

Hol fogok aludni?

Az otthonosan berendezett szobák LCD TV-vel, DVD-lejátszóval és saját fürdőszobával rendelkeznek. A közös helyiségekben konyhasarok is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panzió büféreggelit kínál. Ha főzni támadna kedve elérhető konyha hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és kávéfőzővel.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára számos játék áll rendelkezésre a társalgóban.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Egy közösségi tér is található a panzióban ahol a cserépkályha melegében társasjátékozhat, beszélgethet a társaság.

Penzion Sun

Penzion Sun

Im Markt 45 , Gaming
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Jiří Lukeš Cégjegyzékszám: nepřiděleno


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Gyerek sarok
Kerékpárkölcsönző
Cseh nyelven beszélő alkalmazott

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
11,4 km
Busz megálló
0,4 km
Sípálya
13 km
Sífutás
16,1 km

Utazási tippek

Lunz am See fürdőtava

Lunz am See fürdőtava Utazási tipp

Ausztriában, Alsó-Ausztria tartomány nyugati felén, Mariazell-től nem messze található Lunz am See. Fedezze fel Alsó-Ausztria legnagyobb fürdőtavát, amely tökéletes választás a forró napokon való felfrissüléshez. A kristálytiszta vízű tó erdők ölelésében helyezkedik el, amely egyfelől gyönyörű látvány, másfelől viszont elég hideggé teszi a vizet. A fázósabbaknak sem kell azonban aggódniuk, mert nekik vizibicikli és csónakázási lehetőség is adott. A belépésiő itt meglehetősen szimbolikus funkciót tölt be, a felnőtteknek 3 €, a gyerekek pedig csak 1 € fizetése szükséges. A nyitva tartás jó idő esetén 9:00 és 19:00 óra között tart.

További információ
Mariazell városa
Mariazell városa
Ybbstaler Solebad fürdő
Ybbstaler Solebad fürdő
Erlebniswelt Holzknechtland
Erlebniswelt Holzknechtland