Töltődjön fel az egész családdal az Osztrák-Alpokban található Hotel Tauplitzerhof *** szállodában, amely számtalan látványosság közvetlen közelében található. Csomagunk tartalmazza többek között a félpanziós ellátást, a szauna használatot, valamint a Salzkammergut Sommer Card kedvezménykártyát is. Ezzel a kártyával kedvezményesen látogatható a termálfürdő, a sóbánya és akár a sörfőzde is.

A szálláshelyről

A Hotel Tauplitzerhof *** szálloda tökéletes választás lehet mindenkinek, aki szeretne a természet közelségében kikapcsolódni. A szálloda az osztrák Alpok gyönyörű természetében, Salzkammergut területén, a festői szépségű Tauplitzalm-ban található.

A nyári hónapokban gyalog-, vagy kerékpártúra keretén belül fedezheti fel a számtalan olyan csodás vízesés egyikét, mint a Tauplitz (3,5 km) vagy a Spechtensee (9 km), a Grundlsee (21,3 km) , aToplitzsee (28,4 km) és Kammersee (25 km) tavakat vagy esetleg a Gindlhorn hegy kilátóit (7,2 km). Meglátogathatja még a Dachsteini jégbarlangot (39,8 km) is, amely Európa egyik legnagyobb ilyen jellegű barlangja.

Télen használja ki a közeli síközpontok több kilométernyi sífutópályáját vagy sípályáját - a legközelebbi, Ski Amadé mindössze 250 méterre van a szállodától. A Tauplitz-i síközpont összesen több mint 42 km különböző nehézségű sípályát és 19 felvonót kínál. Ha a sípályákon töltött nap után szeretne megpihenni és felmelegedni, akkor látogasson el a Grimming Therme (8,2 km) vagy a Narzissenbad (22,9 km) fürdőkbe.

Tegyen egy kirándulást a közeli Bad Mitterndorf (6,4 km) városába, ahol megtekintheti a Schwanegg és Grubegg kastélyokat, valamint meglátogathatja a Szövőmúzeumot vagy a Strick Történeti Múzeumot is. A népszerű kirándulóhelyek közé tartozik a történelmi sóbányával rendelkező Bad Aussee (21,2 km) fürdőváros is, amely szintén megér egy látogatást.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes, fából készült bútorokkal, hagyományos alpesi stílusban berendezett szobában lesz. A legtöbb szobához erkély is tartozik, ahonnan mesés panoráma nyílik a Grimmingre.

A Kétágyas szobák 15-18 m²-esek, két különálló ággyal vagy egy franciaággyal rendelkeznek. Privát zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel és hajszárítóval, műholdas TV-vel és WiFi csatlakozással rendelkeznek. Kérés esetén lehetőség van egy pótágy elhelyezésére is.

A Családi szobák (24 m²) egy nagy franciaággyal és egy kisebb kanapéággyal rendelkeznek, amely pótágyként is használható. Ez a szobatípus is privát fürdőszobával, műholdas TV-vel és WiFi csatlakozási lehetőséggel rendelkezik.

Az Apartman 30 m²-es, egy külön franciaágyas hálószobával és egy kanapéággyal felszerelt nappalival rendelkezik. Ez pótágyként is használható. Az apartman szintén privát fürdőszobával, műholdas TV-vel és vezeték nélküli internet-hozzáféréssel rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda elegáns étterme változatos étlappal várja a vendégeket, akik helyi és nemzetközi specialitásokat fogyaszthatnak. Itt tartózkodása alatt feltétlenül kóstolja meg a szálloda pizzériájának pizzáit is, valamint próbálja ki a bárt, ahol megrendelheti kedvenc italát. Mindezt a szabadtéri teraszon is élvezheti

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú nap után feltöltődhet a wellness-részlegben, ahol a finn szaunában, a gyógynövényes gőzfürdőben és a relaxációs szobában pihenheti ki magát.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára gyermeksarok áll rendelkezésre, ahol rossz idő esetén is jól érezhetik magukat. A nagyobbak társasjátékokkal vagy kirakós játékokkal múlathatják az időt.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A felhőtlen szórakozást a biliárd és asztalifoci teheti teljessé a játékteremben. Természetesen van egy fűtött helyiség is a sílécek és egyéb sporteszközök tárolására.

Hotel Tauplitzerhof ***

Hotel Tauplitzerhof ***

Tauplitz 66 , Tauplitz
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
IG Hotel GmbH Cégjegyzékszám: 460054a


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 21:00
Kijelentkezés
8:00 - 10:00
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Távolság a fürdőtől
8,2 km
Busz megálló
100 m
Sípálya
0,3 km
Sífutás
0,3 km