Látogasson el az osztrák Kaprun településen található Hotel ever.grün KAPRUN **** szállodába. Az osztrák Magas-Tauern hegyei között nemcsak a város nyüzsgése elől tud kicsit elszökni, de teljesen feltöltődhet a csodás természetben, illetve a szálloda wellness-részlegén is lesz rá lehetősége a szaunavilágban, valamint a tetőtéri medencében. A környéken számos felfedezésre váró hely van, például a Zelli-tó, ahol egy hajókiránduláson csodálhatja meg a lenyűgöző panorámát, vagy a Kitzsteinhorn-gleccsert, ahol még a nyár közepén is hóembert építhet.

A szálláshelyről

A kapruni Hotel ever.grün KAPRUN **** szálloda elhelyezkedésének köszönhetően lehetővé teszi, hogy könnyen felfedezze az osztrák Magas-Tauern Nemzeti Park szépségeit, valamint a Zell am See változatos tájait. A környéken számos kirándulási lehetőség kínálkozik. Meghódíhatja a közeli hegyeket, többek között a Kitzsteinhorn gleccsert (12,7 km), a Sigmund Thun szurdokot (2,9 km) is megcsodálhatja, valamint vitorlázhat a Zell-i tavon (6 km) vagy a golf szerelmesei felfedezhetik a Kitzsteinhorn és Schmittenhöhe pályáit (5,2 km). Érdemes meglátogatni a Krimmli-vízesést (51,7 km), amely Ausztria legmagasabb vízesése.

Látogasson el a közvetlenül Kaprunban található 12. századi Kapruni várhoz (1,2 km), az Alpine Coaster Kaprun hullámvasútra (1,1 km) vagy a Tauern Spa fürdőbe (2,1 km). Rossz idő esetén pedig a Kaprun Múzeum (1 km) vagy a Veterán Múzeum (750 m) kínál érdekes látnivalókat.

A téli hónapokban a túrabakancsot sílécre vagy snowboardra cserélheti, és számos közeli síközpontba ellátogathat. Választhat a már említett Kitzsteinhorn gleccser (12,7 km), a Maiskogel (1,1 km) és Lechnerberg (1,2 km) síközpontok közül, amelyek ideálisak gyermekes családok és kezdő síelők számára, vagy a tapasztaltabb sielők a Schmittenhöhe (10,1 km) vagy a Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (26,5 km) lejtőit fedezhetik fel.

Hol fogok aludni?

A szálloda háromféle szobát kínál, amelyek az Ön és utazási terveihez igazodnak.

Az Urban Living XS (18 m²) a három szoba közül a legkisebb, de a leghangulatosabb. Ez a maximum két személy számára készült szoba egy királyi méretű ággyal, TV-vel, WiFi-csatlakozással, valamint privát fürdőszobával rendelkezik. Mindegyik szobához egy erkély is tartozik, ahol nyugodtan élvezheti a környező hegyvidéki panorámát. A szoba széffel is rendelkezik, így minden értéktárgyát eltárolhatja.

Az Urban Living S (22 m²) szoba már nagyobb teret kínál két személy számára. A felszereltség ugyanaz, mint az Urban Living XS szobában, azaz franciaágy, TV, WiFi kapcsolat, széf, privát fürdőszoba, valamint néhány szobához erkély is tartozik.

Az Urban Living M (28 m²) a legnagyobb a kínálatban szereplő szobák közül, amely akár három személy elhelyezésére is alkalmas lehet. A franciaágyon kívül egy kényelmes kanapéágy is található a szobában, amely pótágyként is használható, így három fő is kényelmesen elfér ebben a szobában. A szoba felszereltsége egyébként megegyezik az előző szobákéval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját ízletes svédasztalos reggelivel, amelyet 12:00 óráig szolgálnak fel, mely során a konyha egészséges regionális és szezonális finomságokat kínál. A szálloda nem feledkezik meg a vegetáriánusokról vagy vegánokról sem, így mindenki megtalálja amit szeretne.

A nap lezárásaként pedig ízletes büfé vacsora várja, amely ötvözi a keleti konyha ízeit az alpesi ízekkel. A büfé menüje ráadásul naponta változik, így az alpesi és keleti konyha friss helyi alapanyagokból készült igazán változatos kínálatát kóstolhatja meg, beleértve a közel-keleti előételt mezze, a különböző dipeket, hummuszt, tahini, valamint halat, csirkét és bárányt, valamint vegetáriánus és vegán ételek is rendelkezésre állnak.

A szállodában igyekeznek minden ételt a vendégek igényeihez mérten elkészíteni.

A gasztronómia szerelmeseit érdekelheti, hogy a vacsorákat látványkonyhában van lehetőségük elfolgyasztani, mivel az ételeket a vendégek szeme láttára készítik el.

Hol kapcsolódhatok ki?

Bújjon el a város nyüzsgésétől ebben a csendes, festői hegyvidék szívében és töltődjön fel a szálloda wellness-részlegén. Pihenjen és lazítson a teraszos tetőtéri úszómedencében, ahol egész nap napozhat, vagy felfrissülhet a napfényben úszó medence vizében.

Ha további kényeztetésre vágyik, akkor látogasson el a gőzfürdőbe vagy próbálja ki a 3 féle szauna egyikét. A szauna után pedig jégkút, fedett medence és egy relax zóna várja nyugágyakkal.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállodában ingyenesen kiságy bérlésére van lehetőség.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában szívesen fogadják házi kedvencét, így ha kutyával érkezik, a szálloda takarót, tálat és finomságokat biztosít négylábú társa számára, hogy a tartózkodás mindenki számára a legkellemesebb legyen.

Hotel ever.grün KAPRUN ****

Hotel ever.grün KAPRUN ****

Imbachstraße 5 , Kaprun
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Rudolfshof Betriebs GmbH Cégjegyzékszám: FN440414v


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 12 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Sítároló
Fitness
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a tótól
5 km
Busz megálló
1 km
Sípálya
0,3 km
Sífutás
1,1 km

Utazási tippek

Kitzsteinhorn gleccser

Kitzsteinhorn gleccser Utazási tipp

Legyen szó nyárról, vagy a téli hónapokról, a Kitzsteinhorn gleccsernél mindig garantált egy jó síelés. A Hornsteiner gleccser Kaprun jelképe, csúcsa 3 203 tengerszint feletti magasságban található. Az 1828-as években mászták meg először nagy erőfeszítésekkel, 1965-től sífelvonóval megközelíthető. A hegycsúcson lélegzetelállító kilátás fogadja a Zeller See tóra és a környező hegyekre. Látogatóit viszont elsősorban az egész éves síelési lehetőségének köszönheti.

Zell am See
Zell am See
Sigmund Thun Klamm szurdok és Klammsee-tó
Sigmund Thun Klamm szurdok és Klammsee-tó
Kaprun vára
Kaprun vára