A fényűző ALPENLOVE - Adult Spa Hotel **** a népszerű tiroli üdülőhelyen, Seefeldben található, közel a legszebb látnivalókhoz. A kulináris élvezetek és a korlátlan wellness pihenés kombinációja tökéletes receptje egy felejthetetlen romantikus kikapcsolódásnak. Kezdje a reggelt egy pohár pezsgővel, napközben lazuljon el a szabadtéri pezsgőfürdőben, majd zárja a napját egy 5 fogásos gourmet vacsorával.

A szálláshelyről

Az ALPENLOVE - Adult SPA Hotel ***** a népszerű tiroli üdülőhelyen, Seefeldben található, a fenséges Alpok ölelésében. Ebben a csodálatos környezetben egész évben csodás élményeket szerezhet, közel a legjobb kirándulóhelyekhez és síközpontokhoz.

Seefeld városa, amely egy lenyűgöző hegycsúcsok közötti, napsütötte fennsíkon fekszik, ideális feltételeket kínál az aktív kikapcsolódáshoz bármely évszakban. A romantikus hangulat, az exkluzív éttermek és a lélegzetelállító kilátás ezt az alpesi üdülőhelyet egyenesen egy tündérmesébe illő hellyé teszi.

A környéken kirándulóhelyekben sincs hiány. Rengeteg szórakozás és kikapcsolódási lehetőség várja Önt az Olympiai élményfürdőben (450 m), amely mesés vízi attrakciókkal büszkélkedhet. Ha inkább a természeti szépségeket kedveli, fedezze fel a Leutaschklamm szurdokot (18 km), amit sziklákba épített függőhidakon járhat végig. A történelem szerelmeseinek érdemes ellátogatnia Innsbruckba (24 km) is.

A tiroli vidék tökéletes túrázáshoz, kerékpározáshoz és aktív pihenéshez. Használja ki a túra- és kerékpárutak sűrű hálózatát, és fedezze fel a környék érdekes A sportolók meghódíthatják a közeli csúcsok egyikét, de akkor is varázslatos élményekben lehet része, ha csak sétálgatni szeretne. A Kaltwassersee-tó (3,1 km) vagy a romantikus Seekirchl-templom (1,5 km) felfedezése festői élményt nyújt.

Tirol az egyik legnépszerűbb síterep Ausztriában, így a téli hónapokban érdemes ellátogatni a helyi síközpontok egyikét. A Rosshütte (1,3 km) és a Seefelder Gschwandtkopflifte (1 km) pályarendszerek kitűnő választások a családosok számára is. Emellett számos tökéletesen karbantartott, hosszú sífutópálya is várja a téli sportok szerelmeseit.

Hol fogok aludni?

Kétféle szobatípus közül választhat - vagy a modern Kétágyas szobák egyikét választja, vagy a luxus kialakítású Junior Lakosztályok egyikét.

  • A Sweet Dreams, Love Paradise vagy Red Passion fantázianevű kétágyas szobák színes belső terekkel és stílusos dekorációval várják a vendégeket. A szobák felszereltségéhez egy kényelmes franciaágy, egy fotel vagy kanapé, TV és minibár tartozik. A stílusos privát fürdőszobában fürdőkádhajszárító és toilet. A szobához erkély is tartozik, ahonnan festői kilátás nyílik Seefeldre.

  • A Herzilein, Chocolate Dream és Royal Junior Lakosztályok még exkluzívabb belső teret kínálnak, amely tökéletes a romantikus pillanatokhoz párjával. Felszereltségükhöz egy queen sized ágy, kanapé és fotelek dohányzóasztallal, televízió, minibár és fürdőkádas privát fürdőszoba tartozik. A toilet egy külön helyiségben található. A szobákhoz erkély is tartozik, csodás kilátással a városra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda hegyvidéki stílusú éttermében a hagyományos tiroli konyha finomságait élvezheti, amelyeket mesterszakácsok készítenek el.

Kezdje a reggelt bőséges reggelivel, amelyet svédasztalos formában szolgálnak fel. A friss péksütemények, felvágottak és sajtok mellé egy forró csésze kávét, frissítő gyümölcslevet, vagy pezsgőt is fogyaszthat.

Este élvezze az ötfogásos gurmet menüt, amelyet regionális és szezonális alapanyagok felhasználásával készítenek el. Válogasson a salátabüféből és egészítse ki a vacsorát a gyümölcs és sajt válogatások megkóstolásával. Hangolódjon kedvesére a gyertyafényes környezetben.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness részlege tökéletes kikapcsolódást ígér. Egy aktív pihenéssel telt nap után élvezze a jól megérdemelt pihenést a szaunában, és lazítsa el fáradt testét a pezsgőfürdőben. Emellett lazíthat a beltéri medencében is, vagy relaxálhat a pihenőszoba kényelmes nyugágyaiban.

A Black Crystal Spa nemcsak a Swarovski-kristálylámpákkal díszített fényűző belső tere miatt, hanem a kényeztető aromamasszázsok gazdag választéka miatt is különleges

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az egészséges tartózkodás érdekében látogasson el a 7 Senses fitnesz terembe, ahol a modern gépek szolgálják céljait.

ALPENLOVE - Adult Spa Hotel ****

ALPENLOVE - Adult Spa Hotel ****

Dorfplatz 28 , Seefeld
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Kizárólag előzetes egyeztetés alapján és a szálloda árlistája szerint.
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás szezontól függően felár ellenében

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
50 m
Távolság a tótól
3 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
0,5 km
Sípálya
1 km
Sífutás
5,8 km

Utazási tippek

Seefeld

Seefeld Utazási tipp

Seefeld régió egész évben Tirol egyik legnépszerűbb területe. A napsütötte fennsíkot impozáns hegyek veszik körül, amelyek minden természetkedvelőt sportélményekre hívnak. A hegyi rétek és buja erdők öt festői falut (Seefeld, Leutasch, Mosern, Reith és Scharnitz) rejtenek, amelyek remek kiindulópontként szolgálnak a tiroli Alpok szívébe.

Túrázás, hegyi kerékpározás, via ferrata és kerékpártúrák. Seefeld mindenből kínál egy kicsit, és mindezek tetejébe még csodálatos kilátást is, amely minden lépésnél elkíséri Önt. A legszebbeket a 2064 m magasan fekvő Rosshüttére vezető útvonalon élvezheti. A csúcsról jó látási viszonyok között egészen Németország legmagasabb hegyéig, a Zugspitzéig láthat. A gerincen túráznak, a hegyi hüttében étkeznek, a gyerekek pedig a vidám szabadtéri játszótéren szórakoznak.

További információ
Innsbruck
Innsbruck
Leutaschklamm-hegység
Leutaschklamm-hegység
Naturpark Karwendel
Naturpark Karwendel