Ha felejthetetlen kikapcsolódásra vágyik, akkor irány a Hotel Vier Jahreszeiten Pitzal ****+ szálloda, a lenyűgöző tiroli Alpokban, amely a nagyszerű síterep közvetlen közelében található. Pihenése minden tekintetben igazi luxus élmény lesz - látványos, korlátlan wellness kikapcsolódás és ínyenc, bővített félpanziós ellátás várja majd, bőséges reggelivel és 5 fogásos vacsorával. Bónuszként a környéken rengeteg lehetőség nyílik az aktív pihenésre is.

A szálláshelyről

A luxus Hotel Vier Jahreszeiten Pitztal ****+ szálloda az Alpok gyönyörű környezetében, a Pitztal-gleccser mellett található. Az egész éves hegyvidéki tartózkodás jól illeszkedik a szálloda wellness-kezeléseihez, így ez az üdülés a mozgás és a pihenés tökéletes kombinációja. A látványos kilátás és a nagyszerű tevékenységek olyan élményekkel teli tartózkodást** biztosítanak, amelyet nem fog egyhamar elfelejteni.

Egy nyár a Pitztal-völgyben számos kalandot kínál egy olyan tájban, ahol meredek hegycsúcsok váltakoznak virágzó rétekkel. Ideális körülmények várják a túrázáshoz, hegyikerékpározáshoz, e-bike-hoz és hegymászáshoz. A természetben eltöltött időt élvezheti a Rifflsee-tóhoz (500 m) vezető úton vagy a Pitztali legendák ösvényén, amely a Gletscherstube hütténél (3 km) ér véget.

Lélegzetelállító kilátás várja Önt a helyi gleccseren, amely kényelmesen megközelíthető a Gletscherexpress felvonóval (1,3 km) vagy a Wildspitzbahn-val (3,9 km). A csúcson lehetőség nyílik egy kávé elfogyasztására Ausztria legmagasabb kávézójában, a Café 3.440-ben, amely 50 háromezres panorámát kínál a hegyekre. A közeli Kaunergrat Nemzeti Park (36 km) lenyűgöző természetét is megcsodálhatja.

Télen sem marad ki a szórakozásból. Amint a hó betakarja a hegyoldalakat, a síelők és snowboardosok messziről és távolról érkeznek Tirolba. És nem véletlenül! Kiválóan karbantartott pályák, modern infrastruktúra és mindenekelőtt csodálatos hegyi panoráma - ezek a népszerű téli sportközpont legnagyobb vonzereje.

Közvetlenül a szálloda mellett található a Síközpont Pitztal Glacier & Rifflsee (110 m), ahol akár 3440 méteres magasságban élvezheti a nagyszerű síelést. Itt 40 kilométernyi, különböző nehézségű, gondozott pályán száguldozhat. Próbálja ki a távolabbi Hochzeiger síterepet (28 km), ahol szintén több mint 40 kilométernyi sípályát élvezhet 2500 méteres magasságban.

Hol fogok aludni?

Szentélye a modern Vitalzimmer kétágyas szoba (28-30 m²) lesz, amely stílusosan és praktikusan van berendezve, hogy garantáltan jól rezze magát.

A szobához tartozik egy privát tágas fürdőszoba is zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval és kozmetikumokkal. A felszereltséghez tartozik még egy kényelmes franciaágy, ülősarok, íróasztal, síkképernyős TV és kávé- és teafőző készlet.

Csodálatos kilátásban lesz része az erkélyről, ahol az üdvözlő italt is elfogyaszthatja. Szobájában bekészítve egy wellness táska várja majd fürdőköpennyel, papuccsal és törölközőkkel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Igazán exkluzív kulináris élmények várják a szálloda a' la carte éttermében, amely első látásra teljesen elvarázsolja majd a tiroli természet szépsége által inspirált esztétikus kialakításával. A szálloda hisz abban, hogy az étel az élet ünnepe, és ezt a filozófiát követi az ételek elkészítésében és tálalásában is, ezért nagy hangsúlyt fektetnek a részletekre.

Az étteremben különféle specialitásokat kóstolhat meg a professzionális szakácsok csapata keze által, amelyet Robert Brugger séf vezet, aki pontosan tudja, mire van szüksége az embernek egy ilyen helyen töltött pihenés során.

A vendégeket egy igazán váltpzatos menü várja, a hagyományos osztrák finomságoktól egészen a vegán ételekig. A nap végén azonban mindegyikben van valami közös - mindegyiket friss, regionális alapanyagokból, a fenntarthatóságot szem előtt tartva készítik, ráadásképp mosolyogva tálalják.

Kedvenc italáért vagy egy pohár finom borért látogasson el a szálloda társalgójába, vagy a stílusos hotel bárjába, a Die Vier-be, amely tökéletes egy baráti beszélgetéshez.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda egy khatalmas wellness-részleggel büszkélkedhet, ahol garantált a pihenés. Az 1400 m²-es spa számos relaxációs lehetőséget kínál, így Önnek csak az a dolga, hogy melyik részt fedezi fel először.

A hegyekből visszatérve igazán értékelni fogja a pihenést a szaunavilágban, ahol finn szauna, fenyőszauna, infrakabin, gőzfürdő és gyógynövénygőzfürdő várja. Hűtse le magát a szaunázás után a jégszobában.

Ezután pihenjen az XL szabadtéri és fedett pezsgőfürdőben vagy a nyugágyakkal felszerelt medencében. Teljes relaxálás várja a kandallós pihenő pavilonnál vagy a panorámás relaxációs szobában. Ha a friss levegőn szeretne inkább tartózkodni, akkor használja ki a wellness szaunakert előnyeit. A kényeztetések fokozásaképp próbáljon ki egy szakszerű masszázst vagy egy szépségkezelést.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Tirol szívében minden sportrajongó jól fogja magát érezni. Az Alpok nem csak a túrázókat, a futás és a kerékpározás szerelmeseit vagy a síelőket várja, hanem azokat is, akik az egészséges testmozgásra vágynak.

Az aktívabb vendégek ellátogathatnak a szálloda beltéri fitness termébe, ahonnan mesés kilátás nyílik az Alpokra. Próbálja ki a modern fitness- és kardiógépeket, vagy kapcsolódjon ki egy jógaóra alkalmával.

Hotel Vier Jahreszeiten Pitztal ****superior

Hotel Vier Jahreszeiten Pitztal ****superior

Mandarfen 73 , St. Leonhard i. Pitztal
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
11 km
Busz megálló
100 m
Sípálya
50 m